eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filippinerne 1004 (Se kort)

Book nu!

Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Hotellet indefra Century Park Hotel Manila - Reception Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Swimmingpool Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Fitnessrum Century Park Hotel Manila - Fitnessrum Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse Century Park Hotel Manila - Suite Century Park Hotel Manila - Buffet
Century Park Hotel Manila - Kaffebar/Café Century Park Hotel Manila - Kaffebar/Café Century Park Hotel Manila - Kaffebar/Café Century Park Hotel Manila - Kaffebar/Café Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Hotellet indefra Century Park Hotel Manila - Dansesal Century Park Hotel Manila - Dansesal Century Park Hotel Manila - Møderum Century Park Hotel Manila - Gæsteværelse
Område: Malate Antal værelser: 500
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1482 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,6
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1482)
Sorter efter:
Flemming P. Rejsende alene Denmark, 9. juli 2012
Dejligt hotel god betjening

Jeg havde kun en overnatning og var tilfreds
9,7
Dejligt hotel, god betjening i deres restaurant , både aftensmad og morgenmad var i top.
Ta-Chih W. Forretningsrejsende Taiwan, 25. februar 2015
Low working efficiency

Good swimming pool
5,3
Ying L. Rejsende alene China, 24. februar 2015
clean, comfortable

clean, comfortable, friendly stuffs
8
nice. just buffet breakfast does not worth the price.
Alexander D. Forretningsrejsende Philippines, 22. februar 2015
Best hotel to stay along.

Easy to find,delicoius food and clean rooms.
9
We enjoyed our stay at century hotel thank you very much to the friendly staff and the good food.
Alexander D. Forretningsrejsende Philippines, 21. februar 2015
Hotel fir budiness and pleasure

Clean rooms,accommudating staff,good food and very nice location easy to locate.
9
We enjoyed staying at century hotel specially their food is very good also century hotel is good for business and pleasure.
Alexander D. Forretningsrejsende Philippines, 21. februar 2015
Hotel for relaxation

Good food,easy to locate and clean rooms.
9
We enjoyed our stay for our next visit we will be staying again at century hotel.
Benedict U. Par Philippines, 19. februar 2015
Old hotel in old Manila

Big rooms, staff service, nearby mall
7,3
Peter G. Rejsende alene United States of America, 19. februar 2015
Staff was the winner

The swimming pool , the staff , bay view
7
Nice hotel but somewhat dated. Friendly and helpful staff. Decent value for the money
Mildred B. Familie med små børn Philippines, 19. februar 2015
Will stay here again

Good location, friendly staff, clean rooms
10
Great, good location, clean rooms
Michael J. Par Philippines, 19. februar 2015
Value for money

Location,staff,food
9,3
It was a great and memorable experience overall

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Hotellet indefraCentury Park Hotel Manila - ReceptionCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - SwimmingpoolCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - FitnessrumCentury Park Hotel Manila - FitnessrumCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - SuiteCentury Park Hotel Manila - BuffetCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/CaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/CaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/CaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Hotellet indefraCentury Park Hotel Manila - DansesalCentury Park Hotel Manila - DansesalCentury Park Hotel Manila - MøderumCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - MøderumCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/CaféCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - GæsteværelseCentury Park Hotel Manila - FitnessrumCentury Park Hotel Manila - Mad og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mad og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mad og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mad og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mad og drikkeCentury Park Hotel Manila - MøderumCentury Park Hotel Manila - Hotellet udefraCentury Park Hotel Manila - Indgang


AS-AGWEB-3A04