eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Flora Resort

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Serene Resort
Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Buffet Chanalai Flora Resort Phuket - Indgang Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Flora Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Flora Resort Phuket - Swimmingpool
Chanalai Flora Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Flora Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby
Område: Kata Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 753 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (753)
Sorter efter:
Willy H. Par Denmark, 6. maj 2014
Dejligt hotel

Nær ved strand, stille og rolige omgivelser, tæt ved restauranter og handelsmuligheder.
9,7
Pæne og rene værelser, dejligt venligt personale, omgivelserne blev pænt vedligeholdt af gartnerpersonalet, swimmingpools blev støvsuget dagligt og var indbydende, dog lidt malurt i bægeret, der var for mange russere og koreanere, begge folkeslag har svært ved opføre sig ordentlig og tage hensyn til andre.
Erik J. Familie med små børn Denmark, 19. april 2014
Dejligt højtliggende hotel i udkanten af Kata.

swimmingpoolen, morgenmadshotel og tæt på stranden
8,3
Dejligt hotel med fantastiske swimmingspools, højtliggende og i udkanten af Kata.Der er ikke langt til stranden. Morgenmaden er fin! Hvis vi skal til Kata igen, bliver det dette hotel.
Henrik R. Par Denmark, 2. april 2012
God til prisen

Swimmingpool, taet paa strand, god aftenliv og natur
9,7
Swimmingpool, taet paa strand, god aftenliv og natur. Kommer der gerne igen naste gang vi skal til phuket
Tip om Hoteldetaljer: Huak at bestille med morgenmad inkl. ellers er er meget dyrt 300 bath pr person
Henrik R. Par Denmark, 31. marts 2012
Udmaerket hotel til pengene

Stort vaerelse, swimmingpool
9,3
Vi boede der i 4 dage - hottelet har hoej standard, med gode store vaerelser og god udsigt fra alle. Betjening er ok. Husk at bestille med morgenmad - det er ret dyrt at ekstra betale Bath pr person. Agodas priser med morgenmad er kun ca bath ekstra, saa det er meget billigere. Kommer igen naeste gang vi skal til phuket
Tip om Restaurant: Husk at bestille med morgenmad - det er ret dyrt at ekstra betale 300 Bath pr person. Agodas priser med morgenmad er kun ca 100 bath ekstra, saa det er meget billigere.
Susan A. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
ikke et særlig godt hotel

beliggenhed
5,3
jeg havde booket 14 dage på dette hotel, men tjekkede ud efter 2 dage, da de ikke levede op til den annoncering der er beskrevet på hotel oplysninger. telefon virkede ikke, room service ku de ikke tilbyde, fjernsynet virkede ikke og aircondition var også defekt. Ved henvendelse til receptionen fik jeg at vide at det ville blive ordnet med det samme, det blev det ikke jeg fik at vide fra andre gæster der havde været der i flere dage at de havde samme problem men at deres stadig ikke var lavet.
Poul A. Familie med ældre børn Denmark, 18. oktober 2009
Serene Resort Phuket

God service og tæt på stranden
8
Personalet er yderst imødekommende og serviceminded. Interiør er ganske fint. Meget børnevenligt og god morgenmads buffet. Special arangementer med god mad og god service. Værelserne var vel udstyret.God rengøring hver dag - dog blev alle håndklæder skiftet selvom vi ikke bad om det . Det er jo ikke intentionen i de grønne agendaer.Men alt ialt havde vi et dejligt ophold på Serene Resort Phuket selvom det var slut på regntiden.
Tip om Restaurant: Scweitsisk restaurant yderst til venstre på stranden - fantaskisk mad og service og perpekt udsigt over bugten.
Morakot A. Par Thailand, 15. september 2014
Look nice on the outside but nothing work inside

good location, nice poo, cheapl
4,7
I stayed in the standard room during low season so I got the room pretty cheap. However, I wouldn't come back and stay here again. When I arrived the name of the hotel was different so I found out the have changed it. then checked the front desk doesn't really welcoming but just do the job. I walk into the room it looks alright but then turn on the TV it took forever, the cable doesn't really work, the shower was small, no hot water, hair dryer broke. I always come to phuket and pay the same amount and get a better quality one than this hotel so won't come back again.
Haris N. Rejsende alene Pakistan, 12. september 2014
Poor customer service, not 4 star at all

Chanalai Flora Resort
3
It was off season, hotel was almost empty, still i was given last corner room on the 4th floor with no wifi coverage. staff kept on trying to avoid my request for internet with all kinds of excuses but when i insisted they sent IT guys who after playing with my laptop for more than an hour finally gave their verdict that issue was hotel's wifi coverage. i was than asked to move to another room on same floor with better wifi coverage. this whole drama continued for almost 5 hours. the room was on the back side of the hotel with no view just a tree on front and there were too many small brown ants in the room. i certainly did not extend my stay and moved to another hotel.
Levi L. Par United States of America, 10. september 2014
Awesome budget resort

pool, second pool, water fountain in pool
8
I was wonderful. It's a perfectly located, beautiful property that has all of the amenities that one could desire for a resort - the mini fridge full of beer (as cheap as 7-11, so no walk necessary), a day bed by the window with beautiful scenic views, 2 amazing pools - with a basketball hoop, a warm and welcoming staff, consistent cleaning, and an acceptable breakfast buffet. The pros are all very big. The cons are just the overall neglect the property seems to have received. There are broken things all over - rusty fixtures and cracks just about everywhere. We witnessed 2 or 3 power outages, a sprinkler breaking in the breakfast area, and the pool pump going out all in the 10 days that we were there. It's almost as if someone built the property 5-10 years ago and then walked away and never looked back. It's like there has been no maintenance whatsoever. Also, the wifi was pretty bad - but it seems to be like that all over the island - even the Starbucks down the street had spotty wifi. So I don't hold that against the hotel, specifically. Overall - we paid about $28/night after tax to stay in a resort with 2 pools that was within walking distance of Kata beach. Not bad.
Abraham A. Familie med små børn India, 25. august 2014
Good, with caveats

Location, pool, sizeable room
6,7
Room was decent sized, but furnishing somewhat basic and beaten up. Internet a bit spotty. Kettle's inside looked too dirty to use. Hotel appears to have changed names recenlty , but sign outside says Serenity, so was a bit hard to find. On the bright side, it is a 5 min walk to Kara beach. We were driving, and we got parking space though it was limited. Toiletry limited to soap and shampoo. Main issue was that checkout took a long time. Staff accused us of consuming two bottles of water from the mini bar and asked for 45 baht. When we said we had not, they made us wait for a bit then brought a single large bottle which appeared full and they claimed the plastic wrapper was gone. We protested, and finally they agreed not to charge. However, this indicates incompetence(they should have checked whether the seals were intact before we got the room) or worse a scam. Overall, an okay place if you get a good deal. It is far from 4 star, which I think they claim.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chanalai Flora Resort PhuketChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - BuffetChanalai Flora Resort Phuket - IndgangChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Flora Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Flora Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Flora Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Flora Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - LobbyChanalai Flora Resort Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B02