Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

247 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 292 anmeldelser

27 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (292)
Sortér efter:
Lars G. Par Denmark, 16. marts 2016
z
5,3
z
Jan L. Familie med små børn Thailand, 13. marts 2016
Værdi for pengene

Beliggenhed, service, pool område
8
Godt
Annette S. Par Denmark, 12. marts 2016
Dejligt hotel, fantastisk beliggenhed

Beliggenhed, us sift, personale
9
Fantastisk, kan varmt anbefales, sødt og serviceminded personale, dejlig morgenmad, men a la Carte i samme RESTURANT var vi ikke imponeret af. Alt andet spillede max.
Anita M. Gruppe Denmark, 10. marts 2016
Super til prisen
5,7
Dejligt hotel med smukke værelser. Morgenmaden var flot med mange valgmuligheder. Dejlig pool, men svær at holde ren grundet rig pantevækst omkring. Solsengene var gamle og slidte og svære at flytte rundt. Poolbaren var ofte uden betjening, og løb ofte tør for udvalg i løbet af dagen. Hotellet ligger tæt på stranden, med nedgang lige på den anden side af vejen, hvor det også er muligt at leje solsenge og parasoller. Der ligger mange dejlige restauranter på stranden, som tilbyder både frokost og aftensmad til en billig penge. Vejen ved hotellet mangler fortov, og specielt de første dage virkede det utrygt med al den trafik der er på stedet. Alt i alt var det et pragtfuldt ophold, og jeg vil gerne bo på dette hotel en anden gang og kan således anbefale stedet.
Claus H. Par Denmark, 14. september 2015
Under ombygning

Personale, beliggenhed og værelset
6,3
Hotellet er under ombygning, store pool lukket midlertidigt og mange reperationer overalt. Deruden er der et større anlægsarbejde i gang bagved hotellet, så undgå den bageste bygning.
Camilla P. Familie med ældre børn Denmark, 1. juli 2015
super lækkert hotel

Udsigten og placering i forhold til byen og personalet helt i top
9,3
Super lækkert hotel med skønt personale som er i godt humør lækker spisested på den anden side af gaden helt ned til vandet.. Hotellet er rent og pænt og fantastisk udsigt!!!
Tina B. Familie med ældre børn Denmark, 25. januar 2015
Fint hotel og tæt på stranden.

God morgenmad. Venligt personale. Rent.
7,7
Super.
Xavier M. Rejsende alene Australia, 26. maj 2016
Would recommend.
6,3
Value for money, great location and friendly staff. One criticism would be the amount of stairs and layout of the hotel. But apart from that, I'll be back. Thanks for a great stay.
Chris B. Par Germany, 24. maj 2016
Bad breakfast
3,7
Breakfast was very bad. Buffet very dirty, plate dirty, cups broken, dishes dirty.
Daniel S. Par United Kingdom, 22. maj 2016
Incredible area
6,3
Loved our stay from start to finish
1 - 10 af 27 anmeldelser Næste side
Chanalai Garden Resort, Kata Beach PhuketChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UdsigtChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UdsigtChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UdsigtChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ReceptionChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Altan/TerrasseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - LobbyChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - StrandChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - MøderumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Plantegninger


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02