Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellet udefra Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 65

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 941 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (941)
Sortér efter:
Karina E. Gruppe Denmark, 26. marts 2015
Skønt hotel

Venligt og imødekommende hotelpersonale, skønne deluxe-værelser med direkte adgang til pool samt beliggenheden med restauranter, barer og masser af shoppemuligheder lige uden for døren.
9,7
Indberet denne anmeldelse
Henrik L. Gruppe Denmark, 19. februar 2015
God service

Maden, indretningen
9
Indberet denne anmeldelse
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Indberet denne anmeldelse
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Indberet denne anmeldelse
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Indberet denne anmeldelse
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Indberet denne anmeldelse
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Indberet denne anmeldelse
Natalie F. Familie med ældre børn Australia, 10. januar 2016
EXCEPTIONAL HOTEL IN GREAT LOCATION

LOCATION, POOL, ROOMS,
10
Cannot recommend this hotel enough. Absolutely loved our stay, 3 nights and wished it was more! All rooms overlook the pool. We had a deluxe room and on our next visit will book the pool access rooms. The pool is huge, clean with a great swim up pool bar THB99 per cocktail and they were delicious. Lounge chairs were great and comfortable. Our room was very large with a huge free standing bath, separate toilet and separate large shower. King size bed which was extremely comfortable. Large balcony with 2 lounge chairs and foot stools. Furnishings were fantastic. Aircon was nice and icy cold and quiet. At night, we could not hear a thing and slept like babies! The hotel is a mere 5 min walk to beach with great restaurants at your doostep. The buffet breakfast was absolutely superb! The hotel staff were excellent with "Golf", the restaurant Manager making sure everyone was enjoying their stay. Nothing was too much trouble for Golf, he was fantastic! I rate this hotel 10/10 and will definitely be back for another holiday in the not too distant future.
Indberet denne anmeldelse
Henrik S. Par Norway, 8. januar 2016
They have to fix their booking system

Nice pool. A big and good room. Quiet atmosphere.
8
They need to fix their booking system! Six months ago we booked a deluxe room with pool access (for 13 nights), but the hotel was overbooked when we arrived, and we had to stay in another Chanalai hotel for two nights. According to other reviews, we are NOT the first guests (with a room with pool access) that have experienced this. As a compensation we got paid back the two nights difference between the ordinary room and the pool access room (which we had paid in advance). They have unstable wifi. We were told it was a problem especially in the peak season, and that they are going to improve the wifi system. It is a nice hotel, and not far from the beach. We enjoid our stay (when we got our room).
Indberet denne anmeldelse
Siau T. Familie med små børn Singapore, 29. december 2015
Hotel that not welcome children
3
When i made booking at agoda, it did not state that no children allowed. I even put in additional comment to request additional bed for my child. I booked in sep and travel in dec, during these month no staff contacted us to ask us to cancel/change our booking. When i arrived, 1st word from staff was that my child is not welcome. Have to transfer to another hotel which was cheaper and did not refund the difference. But the staff was helpful and nice. I suspect they did not prepare our room at all. Very disappointed.
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach PhuketChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellet udefraChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Altan/TerrasseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Altan/TerrasseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotellet udefraChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - UdsigtChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - OmgivelserChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessrumChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06