eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Reception Chanalai Romantica Resort Phuket - Udsigt Chanalai Romantica Resort Phuket - Altan/Terrasse Chanalai Romantica Resort Phuket - Møderum Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Køkken Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke
Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 827 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (827)
Sorter efter:
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Darren P. Par Australia, 27. oktober 2014
Excellent stay at the Chanalai Romantica Resort

The location, the room was always cleaned on a daily basis irrespective what time you left your room, the friendliness of the staff.
10
We had a lovely time and we would certainly return back there. I will be recommending this hotel to anyone travelling to Phuket, the staff were friendly and courteous, the service was prompt. Ie we had a problem with the toilet not flushing properly, I reported it and they sent the building maintenance staff immediately to fix it.
Rebecca B. Par Australia, 8. oktober 2014
Value for money

Price, Location and cleanliness
8,3
The hotel itself is great, in a convenient location. It is advertised as an adult resort with guests under 12 not allowed. Not true. Two seperate guests had children under 12 staying with them. Whilst they were well behaved, the hotel makes a point of advertising no guests under 12. We were woken very early in the morning one day (2am) to some Russian guests who were drunk and singing songs from their homeland. This went on for hours and nobody (Management) did a thing about it. Definately not what you would expect in a couples style resort. The breakfast is below average with not enough seating when it rains. Overall the stay was good, you get what you pay for but some things need attention as stated above.
Tania S. Par New Zealand, 5. oktober 2014
Awesome place

Rooms, staff, location
9,7
We loved it, this was the second time we have stayed here and we would not hesitate in recommending it to others.
Alan B. Par United Kingdom, 30. september 2014
very good

staff cleanliness and location
9
great hotel, great staff, and pool access room fantastic.
A D. Forretningsrejsende France, 22. september 2014
Very Nice hotel and good value for money

Great Location for all amenities / Nice and clean/ Pool is Great future
8
I was here for business and had the perfect location and stay. Near all amenities. Did not have food so can not comment but the BBQ in the evenings looked delicious but just didn't get time to try it I usually stay here in Kata for Holiday or Business and really enjoyed this Hotel. Will Be back, Very friendly staff too thanks to all.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptionChanalai Romantica Resort Phuket - UdsigtChanalai Romantica Resort Phuket - Altan/TerrasseChanalai Romantica Resort Phuket - MøderumChanalai Romantica Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - KøkkenChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3C05