eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Reception Chanalai Romantica Resort Phuket - Udsigt Chanalai Romantica Resort Phuket - Altan/Terrasse Chanalai Romantica Resort Phuket - Møderum Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Køkken Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke
Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 843 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (843)
Sorter efter:
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Weihua D. Par China, 19. november 2014
the air con is very noisy, could not sleep at all

friendly staff
7,3
Noor J. Par Singapore, 13. november 2014
Simply Awesome

Awesome staffs, great location and nice room.
9,7
It was a great experience, starting from the time we stepped into the hotel with a warm welcome. Until the end of my stay, they were helpful and accommodating to our needs. Always smiling, never a frown on them. Even if they did between themselves, they will always greet us warmly with their great smiles as we walk past. Location is good, just 5 mins walk away from Kata beach. Food and shopping were accessible too everywhere. ATM, currency exchange, minimarts, were all just around everywhere. We were so comfortable in the area for the 3 nights, we didn't even go to Patong! The tours were readily provided by hotels, and their guides provided good services too. We were well taken care of from the start until the end of our stay. Only downside was the slow wi-fi and flushing cistern. But they weren't a big issue since everything else was great. Totally worth every penny stayed here & definitely highly recommended.
Pavinee Y. Familie med ældre børn Thailand, 10. november 2014
Good service

Staff very nice . Good area, Clean room
10
-
Tommy K. Par Sweden, 8. november 2014
Good hotel

Restaurant, room, Staff
7,7
A good stay and a Nice pool area
Ross K. Par Canada, 6. november 2014
Nice pool front room

Nice pool, especially nice because we had a pool front room. We had a nice bbq dinner at their restaurant, nice bed.
7,7
It was a very pleasant stay. Even after we found out we had to take a long walk to the beach because there's a big wall. It's very nice to be able to have a swim at the pool and go right back to your room or your balcony. the BBQ dinner was inexpensive, and came with a free salad bar. Breakfast was decent.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptionChanalai Romantica Resort Phuket - UdsigtChanalai Romantica Resort Phuket - Altan/TerrasseChanalai Romantica Resort Phuket - MøderumChanalai Romantica Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - KøkkenChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3B04