eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Reception Chanalai Romantica Resort Phuket - Udsigt Chanalai Romantica Resort Phuket - Altan/Terrasse Chanalai Romantica Resort Phuket - Møderum Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Gæsteværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Badeværelse Chanalai Romantica Resort Phuket - Køkken Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke
Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Pub/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Udsigt Chanalai Romantica Resort Phuket - Faciliteter Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 813 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (813)
Sorter efter:
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Kerry H. Par Australia, 29. august 2014
EXCELLENT

LOCATION, PRICE & ROOM
8,7
We stayed in this hotel for 3 days and found it to be in a perfect location. The room design was great and the balcony was nice to sit out on in the evening. The bed mattress was very firm as is the way in Thailand. We were here in august so there were few mosquitoes. It rained every day and was overcast. The breakfast was good with dishes changed each day. We were suppose to have Wi-Fi in our room but the signal was terrible and I had to go down to the lobby and then it was a bit dodgy.
Thaleb W. Par Indonesia, 21. august 2014
nice location, large rooms, ok breakfast, nice poo

location, large room with bath tub, good breakfast
7,3
nice room with pool view, bath tub and walking distance anywhere.
Songkran J. Familie med små børn Thailand, 31. juli 2014
Great pool access and all rooms had good views

Not too fat to walk to kata beach, near shopping a an resto, rooms are big
8
Had a ver pleasant stay at this place. Staffs are very friendly and attentive. The rooms have run down a little bit. Every room we have moved too has a bit of this and that run down. Room 1109 pool access, the shower head fell off but no one report to get it fix. Hot water is on and off all the time. 1307 the taps on the bath tub were broken but not really been fixed. Apart from these little things, overall was good.
Alan K. Par New Zealand, 20. juli 2014
Great place to stay

rooms, staff and great breakfast
9
I really enjoyed my stay here, the room was great and the hotel had everything I want when on holiday
Alan K. Par New Zealand, 18. juli 2014
Good value

great room, great staff and good location
8,7
I enjoyed here and though Phuket is not one of my favourite places would be happy to stay here again

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptionChanalai Romantica Resort Phuket - UdsigtChanalai Romantica Resort Phuket - Altan/TerrasseChanalai Romantica Resort Phuket - MøderumChanalai Romantica Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - GæsteværelseChanalai Romantica Resort Phuket - BadeværelseChanalai Romantica Resort Phuket - KøkkenChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefraChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - Pub/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - UdsigtChanalai Romantica Resort Phuket - FaciliteterChanalai Romantica Resort Phuket - SwimmingpoolChanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C06