eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet udefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet udefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgivelser Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgivelser Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Reception
Chanalai Romantica Resort Phuket - Udsigt Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Swimmingpool Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mad og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotellet indefra
Område: Kata Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 893 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (893)
Sorter efter:
Karina E. Gruppe Denmark, 26. marts 2015
Skønt hotel

Venligt og imødekommende hotelpersonale, skønne deluxe-værelser med direkte adgang til pool samt beliggenheden med restauranter, barer og masser af shoppemuligheder lige uden for døren.
9,7
Henrik L. Gruppe Denmark, 19. februar 2015
God service

Maden, indretningen
9
Tom J. Rejsende alene Denmark, 27. august 2013
Rimeligt, dårlig service,

Indgang til hotel, Tv på rummet, sengen,
6,3
Jeg ville fortælle at de havde en fejl i deres hotelfolder angående, at der stod i den at man kunne forlade hotellet kl. 15 men de sagde at man skulle ud kl. 14 da jeg viste dem folderen, blev de bare sure på mig ingen tak eller undskyldning.
Dorte G. Gruppe Denmark, 10. november 2011
God beliggenhed, fint værelse.

Godt værelse
7
Personalet kunne have været lidt mere imødekommende. Natportien kunne ikke tale engelsk.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis du ikke har booket i forvejen, så tjek prisen på nettet.
Kjeld P. Par Denmark, 17. februar 2011
Dejligt hotel

Værelse med pool adgang
7,7
Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden, i centrum af Kata. Det eneste jeg syntes var irriteret ved hotellet, var at man kun kunne få 1 nøgle udleveret til sit værelse.
Ove J. Par Denmark, 11. januar 2010
Både og

Rigtigt gode Pool-Access værelser, beliggende centralt i skønne Kata. Meget rimelige priser for minibar og roomservice. Gode toiletforhold og velfungerende installationer i værelset. Meget venligt personale. Nye og flotte pool-møbler
6,7
Hotellet lider efter min meningen af to "sygdomme" som gør det til en "både og"-oplevelse. Det er et stort problem, at der ikke er en hyggelig bar eller restaurant hvor man falder i snak med hotellets andre gæster. Hotellet prøvede at lave musik, grill og fællesspisning, men der kom kun 2 gæster. Ingen gider sidde lytte til en rigtig dårlig musiker, samtidig med man sidder ud til en stærkt traffikeret og larmende vej. Dernæst ser det ud som om at man "brændte" al krudtet af da der skulle laves værelser under byggeriet af hotellet. Værelserne (Pool-Access) er meget-meget flotte (næsten til 5 stjerner), men resten af hotellet lider under sparekniven (har set ligeså gode forhold på 2- stjernet hotel). Jeg vil måske bo på dette hotel igen, men jeg ville aldrig booke et standartværelse, Pool-Access værelserne er et must hvis ikke man vil "slås" om en liggestol. Morgenmaden er DÅRLIG og hvis al det personale, som bliver brugt på at chekke om krydset bliver sat rigtigt på morgenmadskuponerne, brugte deres energi på, at severe gæsterne bedre morgenmad kunne det blive meget bedre. Men tilsyvende og sidst er det ledelsen af hotellet som bestemmer forretningsgangen. Jeg tror at hotellet virkelig kunne fortjene sine 4-stjerner hvis ledelsen forstod, at personalet er til for gæsterne og ikke deres kontrolapperat. Jeg er kun tilfreds med hotellet fordi jeg fik værelset til stærkt reduceret pris.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan nu leje motorcykler MED forsikring hos www.eliteasia.org - det koster det dobbelte, men tilgengæld risiskerer du ikke at ende i fængsel hvis du bliver indblandet i et uheld og ikke kan betale.
Helle E. Familie med ældre børn Denmark, 28. december 2009
Gennemgående godt hotel

Størrelse på værelse er rummeligt og godt. Morgenmad suveræn og personalet smilende, hjælpsomt og høfligt. Høj hygiegne
8
Godt hotel med som ligger centralt ift strand og indkøb. Flotte og rummelige værelser i den eksklusive ende med stor balkon - her er det oplagt at se den smukke solnedgang. Morgenmaden er god med et stort udvalg til enhver gane. Personalet er hjælpsomme og smilende. Et hotel som jeg absolut kan anbefale til andre.
Tip om Hoteldetaljer: Billig internetadgang.
Erik G. Par Slovakia, 9. april 2015
Great hotel

Everything
9,3
Craig G. Par Australia, 7. april 2015
Great staff and location

Angel at the front desk always had a welcoming smile and was very helpful. The cleaning staff were exceptional friendly efficient and went above and beyond. The location is great close to Kata beach.
7,3
The hotel is good clean well appointed and good sized rooms. Great location near Kata beach and surrounding restaurants and bars. Cleaning staff and most of the front desk staff were great. My only complaints would be the door lock on the room was faulty at times and really needed to be replaced. The pool was a bit green and chemicals not maintained well (made me ill). I would stay again but avoid the pool :)
Patrick K. Par Australia, 27. marts 2015
Good Location

Clean room, great bed, good location
7,7
Location is close to beach. Breakfast was ok. Room had great air-conditioning.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B05