eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Indgang Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Lobby Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum
Område: Wanchai Antal værelser: 294
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 1191 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1191)
Sorter efter:
Gunner M. Par Sweden, 25. oktober 2013
central läge

pris-läge-konfortabel
8,7
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 29. september 2009
God belikkenhed - opmærksomt personale

The Charterhouse har en idel beliggenhed til såvel business i WanChai og Central samt transport til Kowloon. Hotellet's Champ er et frisk pust i alt det kinesiske og de øvrige restauranter er af god standard. I området iøvrigt en masse restauranter samt alle service funktioner som en del 7/11 og vaskerier. Brug dem i stedet for den dyre løsning på hotellet. Dag til dag levering. Også rigtig finde shopping muligheder i og omkring Time Square.
9,3
Ideelt for såvel familie og business - et venligst personale sørger for den fornødne hjælp, og med hotellets gode tilbud på restauranter, cafe/bar og fitness er der hvad der skal være. Områder byder på en række forskellige restauranter og shopping i og omkring Time Square er noget af det beste i Hong Kong. Efter 20 dage her vil jeg til en hver tid vende tilbage til The Charterhouse.
Tip om Natteliv: Lockhardt Road må fra sin begyndelse i Chauseway Bay til WanChai være een at de længste restaurant og strip bar gader i verden. Parallel gaden Jaffe Road er heller ikke værst - specielt kommer der live efter kl. 18.00
Kanming C. Forretningsrejsende Hong Kong, 26. august 2014
Good Location

very near causeway bay, easy to find food and transportation
8
Very comfortable
She J. Forretningsrejsende China, 25. august 2014
good location nice main entrance

quiet environment good location good services
9
She J. Forretningsrejsende China, 23. august 2014
good location reasonable price

nice place good environment
8,3
Kanjanick S. Forretningsrejsende Thailand, 22. august 2014
Clean, convenient and nice hotel

Free iphone for local call and google maps, nice staff and clean roo,
9,3
Kau C. Rejsende alene Singapore, 10. august 2014
Good location and convenient

Good location and eatery nearby
6,3
Short distance from the Causeway bay shopping area, and the MTR station. Hotel is small but sufficiently equipped, not as bad as some similar price range hotels which have really small room size.
Hairuddin B. Forretningsrejsende Malaysia, 2. august 2014
Public relation with hotel guest

Location
6,7
Very dis-appointed with front night shift manager on duty on 7 august 2014 at around 11.50pm. The way this night shift manager talked to me is very rude, no manners, raise his voice by showing his face expression. By looking at the record, i am regular guest in this hotel and during morning and afternoon, most hotel staff are very polite and kind and good manner with me because i am regular guest. I will think twice before recommend my friends to stay in this hotel especially from Malaysia. VERY VERY DIS-APPOINTED.
Wong K. Rejsende alene Hong Kong, 28. juli 2014
Hotel

Good location
8
Shing C. Forretningsrejsende China, 19. juli 2014
Hill view

convenient
5,3
room is so small

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Charterhouse Causeway Bay HongkongCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - IndgangCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Business CenterCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet udefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Charterhouse Causeway Bay, Hongkong

AS-AGWEB-3B07