Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1501 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1501)
Sortér efter:
Gunner M. Par Sweden, 25. oktober 2013
central läge

pris-läge-konfortabel
8,7
Indberet denne anmeldelse
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 29. september 2009
God belikkenhed - opmærksomt personale

The Charterhouse har en idel beliggenhed til såvel business i WanChai og Central samt transport til Kowloon. Hotellet's Champ er et frisk pust i alt det kinesiske og de øvrige restauranter er af god standard. I området iøvrigt en masse restauranter samt alle service funktioner som en del 7/11 og vaskerier. Brug dem i stedet for den dyre løsning på hotellet. Dag til dag levering. Også rigtig finde shopping muligheder i og omkring Time Square.
9,3
Ideelt for såvel familie og business - et venligst personale sørger for den fornødne hjælp, og med hotellets gode tilbud på restauranter, cafe/bar og fitness er der hvad der skal være. Områder byder på en række forskellige restauranter og shopping i og omkring Time Square er noget af det beste i Hong Kong. Efter 20 dage her vil jeg til en hver tid vende tilbage til The Charterhouse.
Tip om Natteliv: Lockhardt Road må fra sin begyndelse i Chauseway Bay til WanChai være een at de længste restaurant og strip bar gader i verden. Parallel gaden Jaffe Road er heller ikke værst - specielt kommer der live efter kl. 18.00
Indberet denne anmeldelse
Phoebe L. Forretningsrejsende Hong Kong, 15. april 2016
So so
5,3
Quite old but convenient
Indberet denne anmeldelse
Anne B. Rejsende alene Singapore, 11. april 2016
Not bad for a 3-star rated hotel
4,7
This was also our 1st stay ever at Charterhouse Hotel in Causeway Bay too. Room - satisfactory. Loved the bar in the basement. The Pinoy staff had a great attitude. Excellent location for us as it was walking distance to the HK Football Club.
Indberet denne anmeldelse
Anne B. Rejsende alene Singapore, 11. april 2016
Our 1st stay @ CCB & not bad
4,7
Still pricey but due to the annual event of HK Rugby 7s, all hotels seem to put up their rates. Great location close to shopping and eateries. Plan to stay there again next year during the Sevens.
Indberet denne anmeldelse
Anne B. Par Singapore, 10. april 2016
1st stay @ Charterhouse Causeway Bay
5
This was our 1st stay ever at Charterhouse Hotel in Causeway Bay. Room was satisfactory [for the price & compared to the nearby hotels]. Was suprisingly OK although a friend who had stayed there before warned me some cleanliness issue. Conclusion: will stay there again.
Indberet denne anmeldelse
Felicia G. Forretningsrejsende Indonesia, 31. marts 2016
Good
5,3
Good!
Indberet denne anmeldelse
Sut I. Rejsende alene Macau, 28. marts 2016
Cleaners are very helpful and nice.
3,7
GSA are not very attentive and lack of smile, they also failed to provided the essential information. Cleaners are approachable. Housekeeping team acts very fast. Room is small and a bit old. Marks are found in curtains, towel, pillow cases, blanket. Hot chocolate at lobby is of low standard.
Indberet denne anmeldelse
Tsz K. Par Hong Kong, 26. marts 2016
Unacceptable cleanliness
3,7
We discovered there was an underwear on the washroom floor which did not belong to us. After calling the reception for help, they simply asked a cleaner came and picked up the panties and nothing else was done.
Indberet denne anmeldelse
Ka N. Rejsende alene Canada, 11. marts 2016
fair price hotel.
4
there is no closet in the room, you will find two weird arrangement of bed in the room, toilet is very old.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Charterhouse Causeway Bay HongkongCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Business CenterCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03