eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Lobby
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/Lounge
Område: Wanchai Antal værelser: 294
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1183 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1183)
Sorter efter:
Gunner M. Par Sweden, 25. oktober 2013
central läge

pris-läge-konfortabel
8,7
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 29. september 2009
God belikkenhed - opmærksomt personale

The Charterhouse har en idel beliggenhed til såvel business i WanChai og Central samt transport til Kowloon. Hotellet's Champ er et frisk pust i alt det kinesiske og de øvrige restauranter er af god standard. I området iøvrigt en masse restauranter samt alle service funktioner som en del 7/11 og vaskerier. Brug dem i stedet for den dyre løsning på hotellet. Dag til dag levering. Også rigtig finde shopping muligheder i og omkring Time Square.
9,3
Ideelt for såvel familie og business - et venligst personale sørger for den fornødne hjælp, og med hotellets gode tilbud på restauranter, cafe/bar og fitness er der hvad der skal være. Områder byder på en række forskellige restauranter og shopping i og omkring Time Square er noget af det beste i Hong Kong. Efter 20 dage her vil jeg til en hver tid vende tilbage til The Charterhouse.
Tip om Natteliv: Lockhardt Road må fra sin begyndelse i Chauseway Bay til WanChai være een at de længste restaurant og strip bar gader i verden. Parallel gaden Jaffe Road er heller ikke værst - specielt kommer der live efter kl. 18.00
Adrienne L. Par Singapore, 23. november 2014
Overrated. Old furnishing

Location
5,7
Average at best
Stephen B. Par United States of America, 18. november 2014
Only stayed one night

Price, location, view
9,3
Ok, the bed was too small
Peter B. Rejsende alene United Kingdom, 17. november 2014
Cheap bed in Causeway Bay

Price, location and convenience
6,7
OK
Rahamat B. Forretningsrejsende Singapore, 15. november 2014
It's confortable and clean hotel in good location

Good location. Clean and well maintained
6
It was confortable but I was disappointed the big bed only double bed and not queen size.
Ying M. Rejsende alene Hong Kong, 7. november 2014
OK

GOOD SERVICE
4
Chong Y. Forretningsrejsende Malaysia, 4. november 2014
Value for Money

Value, Comfort, Space
7,7
The room size is much bigger compared to other hotels that i have stayed in HK for similar price. Though you need to walk about 10 mins to the nearest MTR, it is close to shopping and food. Will stay here again.
Dominic W. Rejsende alene New Zealand, 2. november 2014
Good for what it is

location
7
The hotel is in an excellent location, but the housekeeping standard was poor. I would not recommend to a first time visitor to Hong Kong, but quite OK otherwise.
Edmond L. Forretningsrejsende New Zealand, 25. oktober 2014
Smallest room in any hotel I stay for last 30 yr

location thats all
3,7
I was given the worse and properly the smallest room in the hotel contrary to what I saw on the websit when I made my booking. The hotel has taken advantage of me being single and offer me the smallest room and a single bed that place against the wall, the power point does not work. Renovation during the day and te corridor is narrow and have laundry bags place along the corridor not sure this is fire safety compliance. Shower box can hardly turn around and I hit on the rail on the wall everytime I make a turn. Not a hotel I will retunr for sure.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Charterhouse Causeway Bay HongkongCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Business CenterCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet udefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Charterhouse Causeway Bay, Hongkong

AS-AGWEB-3B03