eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Lobby
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/Lounge
Område: Wanchai Antal værelser: 294
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1228 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1228)
Sorter efter:
Gunner M. Par Sweden, 25. oktober 2013
central läge

pris-läge-konfortabel
8,7
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 29. september 2009
God belikkenhed - opmærksomt personale

The Charterhouse har en idel beliggenhed til såvel business i WanChai og Central samt transport til Kowloon. Hotellet's Champ er et frisk pust i alt det kinesiske og de øvrige restauranter er af god standard. I området iøvrigt en masse restauranter samt alle service funktioner som en del 7/11 og vaskerier. Brug dem i stedet for den dyre løsning på hotellet. Dag til dag levering. Også rigtig finde shopping muligheder i og omkring Time Square.
9,3
Ideelt for såvel familie og business - et venligst personale sørger for den fornødne hjælp, og med hotellets gode tilbud på restauranter, cafe/bar og fitness er der hvad der skal være. Områder byder på en række forskellige restauranter og shopping i og omkring Time Square er noget af det beste i Hong Kong. Efter 20 dage her vil jeg til en hver tid vende tilbage til The Charterhouse.
Tip om Natteliv: Lockhardt Road må fra sin begyndelse i Chauseway Bay til WanChai være een at de længste restaurant og strip bar gader i verden. Parallel gaden Jaffe Road er heller ikke værst - specielt kommer der live efter kl. 18.00
Marilyn H. Rejsende alene Macau, 25. januar 2015
Good stay

Comfortable, location, use of handy smart phone
8
I felt my stay at Charterhouse was good. Check-in/check-out was very smooth. Staff very professional and courteous (including cleaning ladies). The room smaller than expected but good enough for a single traveler as myself. Room fairly clean though I did notice a little mold on sheer curtains in room. Had slight problem with having no hot water but person came to check on it and had to turn on both sink faucet and tub faucet a few minutes before water became hot. Appreciate use of handy smart phone in room but had some problems connecting outside of hotel. Location of hotel was good for me (Victoria Park). Overall, no major complaints on my stay and would stay again if need to.
Muhammad Y. Familie med små børn Malaysia, 8. januar 2015
Nice Hotel

Nearby for pubilc transport, in town centre and easiest to get HALAL food
6,7
Very pleasant hotel and easy to access
Lizhi Z. Rejsende alene China, 30. december 2014
Good Location while old hotel!

Location;Reasonable price;Big house
7
So near shopping mall and MRT. While the furniture is old.
Astrid C. Rejsende alene Indonesia, 27. december 2014
enjoyable stay

free portable wifi, friendly and attentive hotel staff, good location
8
Kei M. Par Macau, 24. december 2014
good location , a bit old

location, near causeway bay, near time square
6,7
Garth R. Forretningsrejsende Australia, 23. december 2014
Good value for money, but a little out of the way.

Price, Free Phone calls, Mobile phone to take around the city.
6,3
Hotel offers a great service with their Handy Phone, which you can make free local and international calls with - check with them on your country, mine wasn't available. A little out of the way, so if youre not using taxis, be prepared for quite a long walk from the closest train station!
Leonie M. Forretningsrejsende Canada, 16. december 2014
No hot water in the evening for a shower.

Location, Breakfast, Staff
9
My stay was so, so. I booked with Agoda and the website said there'd be complimentary bottled water, there wasn't. To no fault of the hotel really. The hotel had a funny smell, almost neauseating, perhaps better ventillation is in order. Also, no water in the evening for a shower. Very disappointing...overall it was ok. I'd probably stay there again.
Andrew S. Rejsende alene United Kingdom, 14. december 2014
Overnight while in transit

Check in, door open till early morning, free mobile phone to use outside of hotel incl. internet
5,3
Room is very small, literally not enough to swing a cat inside. Was ok enough just to sleep a night, would not be comfortable for a long stay. The hotel did feel safe. Shower and toilet area could do with a bit better maintenance. Bed was comfortable. Safe was a good size.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Charterhouse Causeway Bay HongkongCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Business CenterCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet udefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Charterhouse Causeway Bay, Hongkong

AS-AGWEB-3B07