eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Suite Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Badeværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Lobby
Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefra Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Møderum Charterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/Lounge
Område: Wanchai Antal værelser: 294
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1198 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1198)
Sorter efter:
Gunner M. Par Sweden, 25. oktober 2013
central läge

pris-läge-konfortabel
8,7
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 29. september 2009
God belikkenhed - opmærksomt personale

The Charterhouse har en idel beliggenhed til såvel business i WanChai og Central samt transport til Kowloon. Hotellet's Champ er et frisk pust i alt det kinesiske og de øvrige restauranter er af god standard. I området iøvrigt en masse restauranter samt alle service funktioner som en del 7/11 og vaskerier. Brug dem i stedet for den dyre løsning på hotellet. Dag til dag levering. Også rigtig finde shopping muligheder i og omkring Time Square.
9,3
Ideelt for såvel familie og business - et venligst personale sørger for den fornødne hjælp, og med hotellets gode tilbud på restauranter, cafe/bar og fitness er der hvad der skal være. Områder byder på en række forskellige restauranter og shopping i og omkring Time Square er noget af det beste i Hong Kong. Efter 20 dage her vil jeg til en hver tid vende tilbage til The Charterhouse.
Tip om Natteliv: Lockhardt Road må fra sin begyndelse i Chauseway Bay til WanChai være een at de længste restaurant og strip bar gader i verden. Parallel gaden Jaffe Road er heller ikke værst - specielt kommer der live efter kl. 18.00
Andrew S. Rejsende alene United Kingdom, 14. december 2014
Overnight while in transit

Check in, door open till early morning, free mobile phone to use outside of hotel incl. internet
5,3
Room is very small, literally not enough to swing a cat inside. Was ok enough just to sleep a night, would not be comfortable for a long stay. The hotel did feel safe. Shower and toilet area could do with a bit better maintenance. Bed was comfortable. Safe was a good size.
Kenneth C. Rejsende alene Hong Kong, 12. december 2014
a bad stay experience

location
6
room was too small, not clean, more like a guess house thsn a hotel
Edgard P. Par France, 8. december 2014
B

Location-prices-comfort
6,3
Gary H. Rejsende alene United States of America, 4. december 2014
Pleasantly surprised

Location, Confort. smartphone
8
I was pleasantly surprised when I arrived at Charterhouse, it was the first hotel I've been in that looked better in person than the photos on the internet. The best was comfortable, their were many places to eat and each room is supplied with a smartphone that allow you unlimited local phone calls and long distance calls to the USA, China, Singapore, UK and Austraila for free.
Noridayu J. Forretningsrejsende Singapore, 2. december 2014
Little old but great location

Location, quiet and comfortable
7,7
Easy to locate the hotel. A lot of Halal foods around the hotel location. Halal dim sum restaurant is just behind the hotel. Will stay in Charteredhouse on my next visit to Hongkong
Eyal F. Forretningsrejsende Belgium, 1. december 2014
Good location, ungraded

Big room, good location and staffs are helpful
7,3
The first room I got was really bad but got ungraded to deluxe room and the staffs are very helpful to try to fix the room.
Mok K. Rejsende alene Hong Kong, 23. november 2014
Extremely small room with a under sized single bed

Location is good, many restaurants nearby, near to shopping
5
I reserved a room with double bed. hotel replied they could only get me a single bed which is not indicated while I did the booking. Hotel emailed back and required me to upgrade to superior room in order to have big bed. I emailed back 3 times with not reply. the room turned out to be a 0.8m x 1.8m bed. barely enough for one person. I have to pay extra to upgrade to a room with a double bed. With this price, I will certainly get a better hotels. In fact I found a couples of better price hotel near by.
Adrienne L. Par Singapore, 23. november 2014
Overrated. Old furnishing

Location
5,7
Average at best

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Charterhouse Causeway Bay HongkongCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - SuiteCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BadeværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - GæsteværelseCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet indefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - MøderumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Pub/LoungeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - BuffetCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Mad og drikkeCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Business CenterCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - FitnessrumCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Hotellet udefraCharterhouse Causeway Bay Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Charterhouse Causeway Bay, Hongkong

AS-AGWEB-3C08