Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailand 10110 (Se kort)

Book nu!

Check Inn China Town Bangkok - Kaffebar/Café Check Inn China Town Bangkok - Altan/Terrasse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Indgang Check Inn China Town Bangkok - Hotellet indefra Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Altan/Terrasse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Indgang Check Inn China Town Bangkok - Badeværelse Check Inn China Town Bangkok - Badeværelse Check Inn China Town Bangkok - Faciliteter Check Inn China Town Bangkok - Reception Check Inn China Town Bangkok - Indgang
Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Restaurant Check Inn China Town Bangkok - Hotellet indefra Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse Check Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 34

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1709 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (1709)
Sortér efter:
Annette S. Par Denmark, 6. april 2014
Et pit stop til lufthavnen

Fri kaffe, et bad og en god seng
5,3
Ok
Indberet denne anmeldelse
Tina N. Par Denmark, 8. januar 2014
Bekvemt

Beliggenheden, køleskabet, let ind- og udtjekning med Agoda-reservation
8,3
Indberet denne anmeldelse
Claus R. Par Denmark, 30. marts 2012
Godt hotel og venlig personale

Centralt beliggende
9
God oplevelse at være på hotellet. Vi vil helt sikkert vende tilbage.
Indberet denne anmeldelse
Susy Y. Par Denmark, 29. marts 2012
Lillet hotel med meget små værelser, men rent

Ligger godt hvis man skal rundt i China Town
4,3
taxa havde svært ved at finde hotellet som lå langt inde i en sidegade. vi betalte 500 bath for at chekke sent ud - men fik ikke ordnet værelse for de penge - ikke engang rene håndklæder!! bestilte taxa dagen før til lufthavnen og betalte. der kom ingen taxa efter vi havde ventet i 40 min. - personalet i receptionen forstod ikke problemet, men en flink inder hjalp os og fik fat i en anden taxa til os - tak for det. vi kunne ikke have boet der mere end de 3 dage, men man får hvad man betaler for !!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ligger godt til shopping i China Town
Indberet denne anmeldelse
Anders T. Par Denmark, 24. januar 2012
god service

taet paa alt i china town
5,7
hotellet ligger inde i en lille gyde(lidt skummelt) men der er god service, rent og fint paa vaerslet, men husk man faar hvad man betaler for i thailand, saa varreslerne er meget smaa men der er alt hvad man skal bruge.
Tip om Shopping: Du skal min under 50 procent af den pris de starter med paa gaden.
Indberet denne anmeldelse
Heidi M. Par Denmark, 20. november 2011
perfekt beliggenhed

chinatowns bedste side, den lokale beliggenhed
8
vi var rigtig tilfredste med opholdet pa hotellet. mest af alt fordi hotellet la saa perfekt, rummet lille men praktisk inrettet. dog havde vi problem med mus paa loftet.
Tip om Restaurant: spis pa gade restaurenten som ligge pa den lille gade op af hjornet ved ingangen til hotellet de har fantastiske retter til ingen penge
Indberet denne anmeldelse
Stig R. Rejsende alene Denmark, 24. marts 2011
Fint med tekøkken i værelset, god beliggenhed.

Pris og betjening
7,7
Chinatown er i sig selv en oplevelse værd, og så er der kun gåafstand til Ratchawong pier, hvorfra man kan tage diverse flodsejladsbåde. Tur på floden og i kanalerne på den anden side kan anbefales.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Jernbanestationen Hua Lamphung er faktisk vældig spændende.
Indberet denne anmeldelse
Seah Y. Par Singapore, 5. februar 2016
Would recommend for Budget stay

Good location for shoppers, quiet
6,3
As the entrance to the hotel is in the alley, it can be hard to find without proper navigation. If travellers are Super particular about cleanliness, this hotel will not be your pick. However, this hotel is value for money at around 30 plus dollars per night and they serve pretty good English breakfast. Given the location, i'd recommend this hotel for Budget stay.
Indberet denne anmeldelse
Lay K. Par Malaysia, 31. januar 2016
Only for location and price.

Location, Price
7,3
Other than location and price, nothing much to boast about. Nothing to complain about other criteria though. It is not at the worst level. Average except for they excel in location and price.
Indberet denne anmeldelse
Lay K. Par Malaysia, 31. januar 2016
Only for location and price

Location, price
7,3
Other than location and price, nothing much to boast about. Nothing to complain about other criteria though. It is not at the worst level. Average except for they excel in location and price.
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Kaffebar/CaféCheck Inn China Town Bangkok - Altan/TerrasseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - IndgangCheck Inn China Town Bangkok - Hotellet indefraCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - Altan/TerrasseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - IndgangCheck Inn China Town Bangkok - BadeværelseCheck Inn China Town Bangkok - BadeværelseCheck Inn China Town Bangkok - FaciliteterCheck Inn China Town Bangkok - ReceptionCheck Inn China Town Bangkok - IndgangCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Hotellet indefraCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - GæsteværelseCheck Inn China Town Bangkok - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02