Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 990 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (990)
Sortér efter:
Inge L. Familie med små børn Denmark, 7. april 2015
China Town

Ligger perfekt midt i det hektiske China Town. Gode spiserum. Venligt personale
7,3
Indberet denne anmeldelse
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Indberet denne anmeldelse
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Indberet denne anmeldelse
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Indberet denne anmeldelse
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Indberet denne anmeldelse
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Indberet denne anmeldelse
Patricia J. Gruppe Singapore, 26. april 2016
Value for money
6
We've a group of 9 pax, some double rooms & a triple room. One room air-con not cold & we ask for change, glad they give us another room. Like the triple room as it's spacious & have microwave oven & a small seating & dinning area. Location convenient to walk to China Town market & lot's of eating places around there.
Indberet denne anmeldelse
Patricia J. Gruppe Singapore, 26. april 2016
Good location & many food outlets around :)
5,3
If you want value for money, this is it!
Indberet denne anmeldelse
Christina N. Gruppe Malaysia, 23. april 2016
Location
5,3
Breakfast is not good
Indberet denne anmeldelse
Christina N. Gruppe Malaysia, 23. april 2016
Location
5,3
Around that area is full of thai food stall. Breakfast of the hotel is lousy.
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefraChinatown Hotel Bangkok - IndgangChinatown Hotel Bangkok - ReceptionChinatown Hotel Bangkok - Business CenterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GolfbaneChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - Altan/TerrasseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - Rekreative Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02