eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Hot tub Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Pub/Lounge Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 75
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 721 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (721)
Sorter efter:
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Gary E. Par United States of America, 23. september 2014
Most recent of many stays here...

Location, Excellent staff and service, Location
8
I've had many stays at Chinatown Hotel now. That in itself speaks for something. The location is perfectly situated in Chinatown, close to the main train station and MRT (subway) access, and comfortable enough rooms with great staff and service from the front desk check-in, to the doormen and cleaning staff. The hotel is old, and in some respects a bit tired, but it's clean and comfortable. And I can't say enough about the staff who take good care of your needs. They've done some recent renovations and spiffed the place up some, and hopefully more to come. It's got a classic old Bangkok feel to it, with modern conveniences and services, in addition to the great location in the heart of Chinatown. The only complaint I have for the past few visits is the wifi, it's a bit touch and go. Not the worst I've seen, but far from the best or fastest. For the fussiest of hotel users, it may not be for you. But if you want the old city Chinatown feel, with clean and comfort at a reasonably good price, Chinatown Hotel has that.
Neo C. Forretningsrejsende Singapore, 7. september 2014
Convenience for eating, marketing.

Near to many eating place, marketing place, wholesales place.
7
That was on Sat, many traffic and jam within the time from 10am to 8pm
Yuan Y. Familie med små børn Singapore, 5. september 2014
good & cheap

good food, nice staff, convience
10
Sam O. Rejsende alene Singapore, 4. september 2014
convenient to food n shopping

clean, spacious rooms with friendly staffs
9,3
Will come back for sure
Benita A. Gruppe Philippines, 2. september 2014
Good location. Nice staff. Clean.

Staff, location & foods.
8
Good location & not so expensive!!!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - Hot tubChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - Pub/LoungeChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - SpaChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3A07