Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Hot tub Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Pub/Lounge Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Beliggenhed: China Town Antal værelser: 75
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 673 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personale
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (673)
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Chu S. Par Malaysia, 10. april 2014
strategy location

Nice food surronding the hotel
7
Nice food surrounding the hotel strategy location
Kelly T. Familie med små børn Malaysia, 4. april 2014
Overall it is good as it's so convenient~

Spacious room(Deluxe), nice attandance, convenient..
8
Overall it is good as it's so convenient~
Goh S. Rejsende alene Singapore, 2. april 2014
Good variety of Chinese food

Clean, centralize
7,7
Tay K. Familie med små børn Singapore, 17. marts 2014
Not a good place to stay

a lot of food in the vicinity
5
Poor breakfast. Old furniture and fittings in the room. Better to stay at the opposite side The Shanghai Mansion if you have the money to spend.
Ng Y. Familie med små børn Singapore, 16. marts 2014
I Like it

location, value for money and good food around
6,7
Just Like it. Friendly environment, good foods around and shopping

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - Hot tubChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - Pub/LoungeChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - SpaChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3A02