Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Chinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefra Chinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefra Chinatown Hotel Bangkok - Indgang Chinatown Hotel Bangkok - Reception Chinatown Hotel Bangkok - Business Center Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Faciliteter Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Golfbane Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 75
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 855
anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (855)
Sorter efter:
Inge L. Familie med små børn Denmark, 7. april 2015
China Town

Ligger perfekt midt i det hektiske China Town. Gode spiserum. Venligt personale
7,3
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Wong Y. Par Malaysia, 25. juni 2015
Overall good hotel

Good location,Good hospitality,Convenient stall around
7,3
Easily located. Very good hospitality,will open door for your entrance,greetings,and counter services.After check in,luggage boy will help carry your stuff into room,then show you all functions in room. Able to communicate in chinese language.Very helpful front desk. Considerable good varieties of breakfast for the money you paid for room. Good location at the chinatown market,where you can shop almost anything at here at dirt cheap price. Lots of good food around. Walking distance to the pier for ferry and boat ride,to visit temple or other attractions.
Shirley C. Par Malaysia, 20. juni 2015
Nearby Yaowarat road

LOCATION LOCATION LOCATION
5
GOT ANOTHER BEST HOTEL IN YAOWARAT .
Ong K. Rejsende alene Singapore, 10. juni 2015
Staffs speak little English.

Location, price and recently refurnished.
6
Except for the water heating system,which is very hard to control, overall for the price and location, it is acceptable.
Sin W. Par Singapore, 1. juni 2015
Affordable hotel

Convenient, clean, quiet
8
good.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kundeanmeldelser - Chinatown Hotel, Bangkok

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

HK-AGWEB-2F05