eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Hot tub Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Pub/Lounge Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 75
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 703 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (703)
Sorter efter:
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Dhanabal R. Rejsende alene India, 4. august 2014
not comfortable

not ok
5,3
there is no nearby places for shopping.
Imelia W. Gruppe Indonesia, 9. juli 2014
This hotel is very nice and clean...

Location Room Staff
6,7
This hotelbwas great and really nice ...i will recomen to my friend
Neo C. Forretningsrejsende Singapore, 5. juli 2014
reasonable

close to market. easy access, local foods
7
convenience
Duc T. Forretningsrejsende Vietnam, 5. juli 2014
Clean room, friendly staffs, good location.

Clean rooms, friendly staffs, good location, enveriment protection, I will come back.
7,3
It's really a satisfactory staying! I like this hotel and really enjoy my staying here
Freddy W. Gruppe Singapore, 29. juni 2014
A Warm Welcome

Location, Good WiFi & Clean
8
Good, room was bright & clean. Staff was attentive and well trained. Good FREE Wifi svc provided which allowed us to stay connected with friends and family members at home. A great stay here, will return for Chinatown Hotel in future.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B06