Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Se kort)

Book nu!

Chinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefra Chinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefra Chinatown Hotel Bangkok - Indgang Chinatown Hotel Bangkok - Reception Chinatown Hotel Bangkok - Business Center Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Faciliteter Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Badeværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Golfbane Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse Chinatown Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 75
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 870
anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (870)
Sorter efter:
Inge L. Familie med små børn Denmark, 7. april 2015
China Town

Ligger perfekt midt i det hektiske China Town. Gode spiserum. Venligt personale
7,3
Indberet denne anmeldelse
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Indberet denne anmeldelse
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Indberet denne anmeldelse
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Indberet denne anmeldelse
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Indberet denne anmeldelse
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Indberet denne anmeldelse
Kwok C. Familie med ældre børn Malaysia, 2. august 2015
Location, Staff and cleaniess

Location, clean and good service
7
I have stayed in this hotel for more than 10 times now in the last 4 years. The stay was always good. However this time one of their staff in the morning breakfast dinning room last Sunday 2/8 was terrible. I am not sure what got into her but she show a sour face as she service. Calling her she even refuse to answer and look away plus show a terrible face. Then I know is because she thinks we eat and never pay. Instead of asking us the reason or ask the server that takes our order, she just point her nose up in the air and turn away. We have 2 suite rooms with 6 breakfast dining but 7 of us. My wife and sisters have been having the same breakfast dish for the last 4 days we stay there so they decided to share the breafast on our last day there since we thought we are going for buffet at Baiyoke Sky for lunch. Without asking she just charge us extra breakfast for 1 person without telling. We ask for her explaination but she just quiet and walk away as if we did a crime at the table. The face look is simply terrible. However a cashier at the front counter was explained by the actual server who takes the order and only resolved the matter. she do not know head or tail but act as if she is teh boss or something like that. I think the waiter service was terrible and not fitted for the hotel service industry. How can she serve with her nose above her head ?. Even looking at her makes my breakfast taste terrible. Otherwise stay in the hotel was good. Rest are good.
Indberet denne anmeldelse
Cheang L. Rejsende alene Singapore, 28. juli 2015
It is very lousy, stayed 6 days,change room thrice
2
This is a very lousy hotel, I stayed there for a total of 6 days, and change room 3 times.
Indberet denne anmeldelse
Sudarmono S. Forretningsrejsende Indonesia, 26. juli 2015
Good Location

Location, Attentive Staff and Spacious room
5,7
Generally was ok. Spacious room as my expectation. Good Location, easy to find many kind of food, cause this is China Town. Good performance of staffs EXCEPT the breakfast's staff. 2 morning met her without smiling. Look like NOT Thai origin cause as I know, Thai peoples are full of smiling.
Indberet denne anmeldelse
Chai K. Forretningsrejsende Malaysia, 25. juli 2015
Worth the money, good location and very kind stuff

Location, a lot to eat nearby and good shopping
8,3
Quiet and helpful stuffs, near shopping area. My Thailand friends also come to join me at this hotel
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefraChinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefraChinatown Hotel Bangkok - IndgangChinatown Hotel Bangkok - ReceptionChinatown Hotel Bangkok - Business CenterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GolfbaneChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - Altan/TerrasseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - Rekreative Faciliteter

Kundeanmeldelser - Chinatown Hotel, Bangkok

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07