Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 946 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (946)
Sortér efter:
Inge L. Familie med små børn Denmark, 7. april 2015
China Town

Ligger perfekt midt i det hektiske China Town. Gode spiserum. Venligt personale
7,3
Indberet denne anmeldelse
Bertha D. Familie med små børn Denmark, 14. juli 2013
Godt hotel og god service

Beliggenheden, gode badfacilitter og god seng
7,7
Dejligt men dyrt. At man ikke kunne få hjælp til at printe ud uden at man også skal betale for dem, synes jeg er for dårligt.
Indberet denne anmeldelse
Annelise H. Par Denmark, 26. februar 2013
OK hotel pæne værelser

Perfekt beliggenhed lige i hjertet af China Town
7,7
Dejligt ophold , nær til alting ,fin betjening og hjælpsomt personale.
Indberet denne anmeldelse
Marie O. Familie med ældre børn Denmark, 17. februar 2013
Fint rent hotel med genial placering

Rent. God beliggenhed.
7,7
Vi havde et rigtigt fint ophold og var postivt overraskede over standard og værelses størrelser. Hotellet ligger perfekt placeret midt i Chinatown hvor der altid er gang i byen men alligevel en venlig atmosfære. Tæt på alting. Det ligger ti min gang fra metro som er et perfekt transportmiddel hvor man slipper for smog og bilkøer. Personalet var venligt og hjælpsomt og alt fungerede. Eneste minusser var Morgenmaden som ikke var særligt god og i det ene værelse var meget gammel aircondition der larmede massivt. Kan bestemt anbefales og det studio vi havde var meget rummeligt og rigeligt stort til tre personer.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets studio er store rene og pæne
Indberet denne anmeldelse
Karin D. Familie med små børn Denmark, 5. november 2012
Budget hotel midt i Chinatown

Beliggenhed
6
Et hotel beliggende midt i Chinatown hvor der er fuldt af liv. Placeringen er rigtig fin. Selve hotellet er i den lave ende af et budget hotel. Vi havde 3 værelser og der var en del forskel på dem størelsesmæssigt. Et hotel hvor man kunne finde døde karkelakker både i restauranten og på trappen, men ikke på værelserne. Venlig og høflig betjening. Ok for et par overnatninger, hvor man er ude om dagen.
Indberet denne anmeldelse
Leif B. Par Denmark, 20. august 2012
Meget gamel og nedslit

God beligenhed
4,3
Hotelet er meget nedslidt og trnger til vedligeholdelse. Morgenmaden er ikkegod og serveres i et kedeligt morkt rum.
Indberet denne anmeldelse
Ibrahim R. Forretningsrejsende Maldives, 5. februar 2016
too small room but good area

location location and location
7,3
Rooms were too small for my liking breakfast not impressive but of course the location was good. Enjoyed the shopping at sempeng whole sale market but shopping complexes are too far. Traffic jams always and difficult to reach hotel as no near by BTS
Indberet denne anmeldelse
David S. Rejsende alene Vietnam, 30. januar 2016
Good location and reasonable value

Location, clean, inexpensive
7
Good price, good location, clean rooms. Service was so so...English level of staff was below anticipated so communication was difficult. As long as you don't need anything extra of works well. Tried to have some plants ironed but I believe they forgot and tried to have them done quickly when I inquired. The pants were returned still looking pretty wrinkled and they didn't offer to waive the charge. Also the added breakfasts are not worth it. There's many much better and cheaper alternatives very close by.
Indberet denne anmeldelse
Luong H. Familie med små børn Australia, 29. januar 2016
It's very convenient for shopping .

Service good, nice staff, truthful.
9,7
I feel safe at this hotel, everyday I am going out and I leave my valuable items around the room they are still at the same spot, I believe this hotel training good staffs.
Indberet denne anmeldelse
Henderikus L. Forretningsrejsende Netherlands, 28. januar 2016
Great location,

Good location, good rooms, clean
7,7
Perfect, good location in the centre of Yaowarat (Chinatown). Shopping nearby. The street will be a food street in the evening just in front of the hotel. The hotel is ok for a 3 star hotel.
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefraChinatown Hotel Bangkok - Hotellet udefraChinatown Hotel Bangkok - IndgangChinatown Hotel Bangkok - ReceptionChinatown Hotel Bangkok - Business CenterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GolfbaneChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - GæsteværelseChinatown Hotel Bangkok - BadeværelseChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Hotellet indefraChinatown Hotel Bangkok - Altan/TerrasseChinatown Hotel Bangkok - FaciliteterChinatown Hotel Bangkok - Rekreative Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06