Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Chinotel

133-135 Ranong Road, Phuket By, Phuket, Thailand 83000 (Se kort)

Book nu!

Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse Chinotel Phuket - Gæsteværelse
Chinotel Phuket - Badeværelse Chinotel Phuket - Lobby Chinotel Phuket - Udsigt Chinotel Phuket - Hotellet udefra Chinotel Phuket - Attraktioner i nærheden Chinotel Phuket - Kort Chinotel Phuket - Transport i nærheden
Område: Phuket By Antal værelser: 24
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 547
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
5,9
Alle anmeldelser (547)
Sorter efter:
Sari M. Par Denmark, 12. december 2012
Rent og nyt.

Billigt.
9,3
Dejligt, pænt, rent og nyt hotel. Selvom at det er et billigt hotel, så mangler det ikke noget, personalet er venligt og meget hjælpsomme. Morgenmaden bliver leveret foran ens dør i en boks, ikke romantisk. Men der var morgenmad, og det var fint, omelet, toast brød, marmelade, friture stegt et eller andet og juice. Udsigten var dog ud til et parkeringshus.
Tip om Hoteldetaljer: Mulighed for leje at scooter af hotellet.
Thomas H. Par Denmark, 1. februar 2012
Perfekt til et par enkelte overnatninger

Free wifi
8,3
absolut et godt sted at overnatte. venligt personale, og efter en sen ankomst og tidlig afrejse dagen efter, virker det alligevel meget centralt
Thanakom C. Rejsende alene Thailand, 7. juni 2015
Smell bad due to the market front of the hotel

Clean room, hot water, air condition
4,3
Smell bad from the market front of the hotel, No hotel parking lots but can park in the market (not sure how much for 1 days) , so danger for female because you have to walk from parking through the migrant worker in the market
Marjo R. Forretningsrejsende Canada, 22. maj 2015
Very nice and beautiful place, big bed, clean

a/c, big bed, clean
8
Rachel L. Par United Kingdom, 20. maj 2015
Clean, no frills

Working air conditioning, cleanliness, convenience
6,3
Advertised as having a shuttle - this is not true! However, the staff did arrange a taxi to the airport for us. The room was a decent size, clean and with working air conditioning. However, wifi did not work well in the room. Also, price does not include breakfast.
Tatsakorm R. Par Thailand, 5. maj 2015
It's as good as a 2-star-hotel.

Clean room, helpful staffs and good location
8
Worawan C. Par Thailand, 22. april 2015
near the bus station to Patong and other beaches.

near the bus station to Patong and other beaches.
6
the hotel is near fresh market, it was so noisy and smelly at night. good to access to Patong and other beaches
Minnbo M. Rejsende alene Myanmar, 14. april 2015
Staff are helpful!

- staff are helpful, Clean and comfortable room.
8,3
I didn't regrets for booking at the Chinotel. I will probably stay again when I return to Phuket Town.
Prawat M. Rejsende alene Thailand, 11. februar 2015
Lovely

Room
9,7
Great
Stacy S. Familie med ældre børn United States of America, 18. januar 2015
noisy

location,close to the beautiful architecture of Phuket
8
Clean and confortable, but very noisy outside with a 3-story parking structure and market right next door that starts at 6:00 am!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Chinotel PhuketChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - GæsteværelseChinotel Phuket - BadeværelseChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - UdsigtChinotel Phuket - Hotellet udefraChinotel Phuket - Attraktioner i nærhedenChinotel Phuket - KortChinotel Phuket - Transport i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

HK-AGWEB-2E01