Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Cebu City, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Reception Citi Park Hotel Cebu City - Reception Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet indefra Citi Park Hotel Cebu City - Altan/Terrasse Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet indefra Citi Park Hotel Cebu City - Dansesal Citi Park Hotel Cebu City - Dansesal Citi Park Hotel Cebu City - Dansesal Citi Park Hotel Cebu City - Dansesal
Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse Citi Park Hotel Cebu City - Suite Citi Park Hotel Cebu City - Suite Citi Park Hotel Cebu City - Suite Citi Park Hotel Cebu City - Suite Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse Citi Park Hotel Cebu City - Suite Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet indefra Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse Citi Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 103
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 374
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (374)
Sorter efter:
John A. Gruppe Denmark, 22. april 2013
Pænt hotel

Rent , venligt personale
7
Hotellet var rent og pænt men morgenmaden var mangelfuld, der var ingen syltetøj ost ingen bacon til røræg ingen knive på bordene menu simpelt ikke meget at vælge i mellem
Indberet denne anmeldelse
Yasuko I. Forretningsrejsende Japan, 21. juni 2015
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Indberet denne anmeldelse
Michael O. Par Australia, 18. juni 2015
great stay

location, staff and service
9,3
Indberet denne anmeldelse
Harmay C. Forretningsrejsende Philippines, 26. februar 2015
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Indberet denne anmeldelse
Timothy G. Par Canada, 12. februar 2015
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Indberet denne anmeldelse
Joan L. Forretningsrejsende Philippines, 6. februar 2015
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Indberet denne anmeldelse
Jonathan D. Familie med ældre børn Philippines, 19. januar 2015
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Indberet denne anmeldelse
Daniel L. Familie med små børn United States of America, 2. november 2014
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Indberet denne anmeldelse
Maggie L. Rejsende alene Australia, 15. september 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.
Indberet denne anmeldelse
Jennelyn B. Rejsende alene Philippines, 6. juni 2014
disaster

Best thing is, they always have an available room
4
horrible
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Citi Park Hotel Cebu CityCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - ReceptionCiti Park Hotel Cebu City - ReceptionCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet indefraCiti Park Hotel Cebu City - Altan/TerrasseCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet indefraCiti Park Hotel Cebu City - DansesalCiti Park Hotel Cebu City - DansesalCiti Park Hotel Cebu City - DansesalCiti Park Hotel Cebu City - DansesalCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - SuiteCiti Park Hotel Cebu City - SuiteCiti Park Hotel Cebu City - SuiteCiti Park Hotel Cebu City - SuiteCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - SuiteCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet indefraCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - GæsteværelseCiti Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02