Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filippinerne 7870 (Se kort)

Book nu!

City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessrum City Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessrum City Garden Hotel Makati Manila - Reception City Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/Café City Garden Hotel Makati Manila - Swimmingpool City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessrum City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Indgang City Garden Hotel Makati Manila - Business Center
City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessrum City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Spa
Område: Makati Antal værelser: 160
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 807
anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (807)
Sorter efter:
Mads K. Familie med små børn Denmark, 9. april 2015
godt hotel

god udsigt - dejlig værelse - makati
9,7
vi boede på 20 sal i executive deluxe queen værelse, det er et hjørne værelse som har udsigt til 2 sider - det er et rigtigt godt værelse - på tagetagen er der en pool med cafe/restaurant og virkelig god udsigt over makati - vi vil helt sikkert komme igen til dette hotel
Indberet denne anmeldelse
Michael H. Par Denmark, 15. januar 2014
Tæt på nattelivet

beliggenhed, pris, god seng
6,7
Indberet denne anmeldelse
Graeme V. Rejsende alene Australia, 28. juli 2015
A good return after 14 years

Facilities, staff, and location
7
My first return to Manila since 2001 and a favorite hotel that lived up to expectations. Highly recommended.
Indberet denne anmeldelse
Gerry B. Rejsende alene Australia, 28. juli 2015
Handy&Helpful

Kaye, Marie, Angelica
9,3
Good stay.also liked the airport car.
Indberet denne anmeldelse
Erwin D. Rejsende alene Philippines, 22. juli 2015
My stay at Cutygarden hotel

location, cleanliness, food
8
Great
Indberet denne anmeldelse
Ignatius B. Rejsende alene United States of America, 4. juli 2015
A good stay

Location, location, helpful staff
7,3
Overall it was a good stay. The breakfast food was not good and the roof top open air restuarant is not comfortable to eat. Rainy and windy with little protection and this is the only dining option after breakfast is closed. The hotel did not pick me up at the airport as confirmed which started my stay off poorly, but the staff made up for it with their kindness. There are not enough elevators/lifts and the only 2 are shared by cleaning staff and guests which usually makes for a long wait to get up and down. However, All things considered I would stay here again.
Indberet denne anmeldelse
Jeremiah P. Rejsende alene Canada, 24. juni 2015
City garden hotel was very accommodating

cleanliness, secure and friendly staff
9,3
I stayed at city garden grand has they upgraded me because we had done some mutual business's at their conference room earlier in week. Staff is very attentive .
Indberet denne anmeldelse
Christos B. Rejsende alene Australia, 23. juni 2015
Value for money

Staff friendliness. Cleanliness. Nice pool and gym.
9
Nice place to stay with friendly and helpful staff. Very clean and welcoming. Only downfall is that they don't have an airport shuttle, as the independent cabs are a rip off!
Indberet denne anmeldelse
Aravindan D. Rejsende alene Malaysia, 27. april 2015
Good clean hotel

Location and Accessability
7,7
Good experience and had me and my friends happy
Indberet denne anmeldelse
Aravindan D. Rejsende alene Malaysia, 27. april 2015
Great location and access

Location, easy access and pricing
7,7
Very good
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessrumCity Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessrumCity Garden Hotel Makati Manila - ReceptionCity Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - SwimmingpoolCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessrumCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - Kaffebar/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - IndgangCity Garden Hotel Makati Manila - Business CenterCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessrumCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - Spa

Kundeanmeldelser - City Garden Hotel Makati, Manila

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04