eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cityscape Hotel

Ayala Access Road, F. Cabahug Street corner H. Cortes, Subangdaku, Mandaue City, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Cityscape Hotel Cebu - Dansesal Cityscape Hotel Cebu - Dansesal Cityscape Hotel Cebu - Badeværelse Cityscape Hotel Cebu - Badeværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Hotellet indefra Cityscape Hotel Cebu - Swimmingpool Cityscape Hotel Cebu - Pub/Lounge Cityscape Hotel Cebu - Rekreative Faciliteter Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant
Cityscape Hotel Cebu - Spa Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Restaurant Cityscape Hotel Cebu - Indgang Cityscape Hotel Cebu - Swimmingpool Cityscape Hotel Cebu - Hotellet udefra Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse Cityscape Hotel Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 93
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 212 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
6,9
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
5,9
Alle anmeldelser (212)
Sorter efter:
Jimmi B. Par Denmark, 10. juli 2012
Lækkert hotel og god service

Servicen er i top og polen er på en solrig dag virkelig lækker
8
Ligger godt i forhold til bymidten. Du betaler 7 kr for en taxa som kan kører dig til deres storcentre på under ti minutter. Deres infinity pool ligger på 17. Etage så man kan kigger ud mod bjergene og de omkringliggende huse.
Michael K. Par Australia, 20. marts 2015
Comfy bed

Bed, cleanliness, value for money
6,3
Clean and comfortable beds. Service for the buffet breakfast was very poor, as was food choices.
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 2. februar 2015
Nice

location,food,staff
10
Great and we will be coming back
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 1. februar 2015
Excellent

Food,staff, location
10
I will definitely come back.thank you.we had a wonderful stay.
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 31. januar 2015
Feels like home!

Friendly staff, location, food
10
Feels like home! My kids love it and so do I!
Hedinn S. Rejsende alene Iceland, 30. januar 2015
clean but bad

clean room,
4,3
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 29. januar 2015
Amazing stay!

friendly staff,food, location
10
i will come back here definitely!
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 27. januar 2015
Excellent!`

Friendly staff, Location. food is affordable
10
I will be coming back over and over again
Catherine C. Familie med små børn Philippines, 26. januar 2015
I will definitely come back!

friendly staff, food, location
10
As always its warm and perfect!
Michael M. Rejsende alene United States of America, 16. september 2014
lousy location

nice pillows
6
I rather sleep at the airport terminal than return to this hotel!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cityscape Hotel CebuCityscape Hotel Cebu - DansesalCityscape Hotel Cebu - DansesalCityscape Hotel Cebu - BadeværelseCityscape Hotel Cebu - BadeværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - Hotellet indefraCityscape Hotel Cebu - SwimmingpoolCityscape Hotel Cebu - Pub/LoungeCityscape Hotel Cebu - Rekreative FaciliteterCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - SpaCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - IndgangCityscape Hotel Cebu - SwimmingpoolCityscape Hotel Cebu - Hotellet udefraCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - BadeværelseCityscape Hotel Cebu - BadeværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - RestaurantCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - GæsteværelseCityscape Hotel Cebu - BadeværelseCityscape Hotel Cebu - LobbyCityscape Hotel Cebu - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A05