Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesien 80361

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 922 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
5,5
Alle anmeldelser (922)
Sortér efter:
Kristina S. Rejsende alene Denmark, 8. april 2016
Skuffende
2,7
Ingen kok om morgenen, tog afsted uden morgenmad! Lå meget længere fra lufthavn en antaget. Må have taxi dertil.
Oliver P. Par Denmark, 24. maj 2013
Fint hotel, kræver dog eget køretøj

Poolen, sengen og fin indretning
5,7
Opholdet var udemærket, ikke noget prangende men dejligt sted at komme hen efter en lang dag på motorcyklen.
Tiago L. Par Australia, 27. maj 2016
Disappointed
3
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.
Howard R. Rejsende alene Australia, 17. maj 2016
Regular visitor
4,3
In Room 110 extremely small no window
Nick Y. Rejsende alene Australia, 16. maj 2016
It grows on you
4,7
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Khairel F. Rejsende alene Malaysia, 15. maj 2016
Worth it!
6,7
Recommended!
Khairel F. Par Malaysia, 14. maj 2016
Best
6,7
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Sanjay B. Par India, 13. maj 2016
Best Place to stay
5,7
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Jean-Baptiste C. Par Australia, 11. maj 2016
my opinion
4,3
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Michelle A. Par Australia, 8. maj 2016
Very budget hotel
3,3
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
1 - 2 af 2 anmeldelser
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellet indefraCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellet udefraCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - FaciliteterCoco de Heaven Hotel Bali - Mad og drikkeCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellet indefraCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellet udefraCoco de Heaven Hotel Bali - Hotellet udefraCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - UdsigtCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - ReceptionCoco de Heaven Hotel Bali - SwimmingpoolCoco de Heaven Hotel Bali - BadeværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - Mad og drikkeCoco de Heaven Hotel Bali - Mad og drikkeCoco de Heaven Hotel Bali - BadeværelseCoco de Heaven Hotel Bali - BadeværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - GæsteværelseCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - Restaurant


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07