eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Coconut Village Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Coconut Village Resort Phuket - Rekreative Faciliteter
Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Restaurant Coconut Village Resort Phuket - Hotellet udefra Coconut Village Resort Phuket - Suite Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 85
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 655 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (655)
Sorter efter:
Jane V. Familie med ældre børn Denmark, 6. august 2013
Skuffende

Kan kun komme på en . Beliggenhed
6,3
Ikke værd at skrive hjem om. Elendige vakkelvorne senge. Det ene værelse stank af mug og kloak. Morgenmaden er den mest kedelige jeg endnu har set i Thailand. Ost havde de ikke. Bacon skulle du spørge efter og kun toastbrød hver dag. Poolen beskidt og gav en gang mellemørebetændelse. Ikke et hotel vi nogensinde skal bo på igen. Nyttigt tip! Pas på hvis du får lavet henna tattoo! Det smitter af på sengetøjet og de holder sig ikke tilbage for du skal betale for nyt!!
Mads K. Par Denmark, 20. januar 2012
Skoent hotel, dejlig beliggenhed!

Poolen var rigtig dejlig, og rigtig fine varelser.
9
dejligt hotel med en dejlig beliggenhed. rigtig venligt personale, der gerne hjalp. dog betalte vi 300 tb for at faa printet 2 stk a4 papir ud, saa det kan ikke anbefales. paa hotellet var der en lille tur-info butik. ham brugte vi meget, baade til at finde ud af diverse ting omkring selve patong, men ogsaa da vi skulle videre til phi phi var han meget behjalpelig. eneste minus var, at der om aftenen virkede meget lukket, trods man havde en fin bar og lys omkring poolen, der aldrig var taendt, var der helt doedt kl 19.00 men hotellet kan helt sikkert anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt dette hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Vi var inde at se Thai Boxing, hvilket var rigtig godt. Og der var hotellets info-hjaelp endnu engang flink at hjaelpe med billetter, og en taxa der kom og koerte os dertil, og hentede os igen (gratis).
Eila H. Rejsende alene Denmark, 30. oktober 2011
hyggeligt hotel tæt på det hele

dejlig pool og morgenmad
7,7
Hvis man ikke ønsker at bo midt alt kaos og dog tæt på alt, kan dette resort anbefales. Der var ca. 200 m til vandet. Jeg boede i et deluxe værelse, som helt ok til mit behov. Det skal dog nævnes, at mit værelse var lidt slidt men alt var rent og pænt. Morgenmad buffet var iorden, og alle smilte når man bad om hjælp.
Simon F. Familie med små børn United Kingdom, 16. oktober 2014
Good reliable hotel

Attentive staff, good value, nice pool
9,7
This was my third visit to this hotel in the last 8 years while visiting Patong. It represents good value for money. The bar staff were very attentive to our kids when playing in the swimming pool.
Rachel K. Familie med små børn Malaysia, 7. september 2014
Location near Potong Beach

Location/ Food/ Staff Peformance
5,7
The room Adaptor more then 6 pcs, only one in Bathroom can use. Food only try the breakfast, but I feel is quite normal. The hotel distance is far to the shopping mall is more then 30 mins
Jan L. Rejsende alene Australia, 29. august 2014
the best hotel in patong

location, clean rooms and friendly staff
10
I love this hotel. This is the 4th time I have stayed there. Some of the staff remember me from the times I have stayed there before and I remember them as well. Its been 4 years since I have been there.
Hu M. Familie med ældre børn China, 4. august 2014
nice place

location is good, price also is good.
7
Evelyn R. Rejsende alene Australia, 1. august 2014
Good location

Central but quiet location, good size room, nice pool
8
Coconut village is well located just a couple of hundred metres from the main tourist area and similar to the beach without all the noise. Breakfast area has been moved so you have to go just outside hotel to the new restaurant and is right on the road, selection also seems to have been reduced. All in all for the price i think its good value.
John M. Par Australia, 23. juli 2014
Very Nice Hotel

Small, Friendly, Very clean
9,3
We are both getting very old in years, but the attention and service given to us by the various departments at Coconut Village was very pleasing. This was our fourth visit and all being well, we will be returning next year
Glenn F. Rejsende alene Australia, 19. juli 2014
nice clean hotel with a good pool

price, clean,and good staff
7,3
this is the second time i have stayed at this hotel and both times i have enjoyed my time there

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - Rekreative FaciliteterCoconut Village Resort Phuket - Rekreative FaciliteterCoconut Village Resort Phuket - Rekreative FaciliteterCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - RestaurantCoconut Village Resort Phuket - Hotellet udefraCoconut Village Resort Phuket - SuiteCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Coconut Village Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A01