eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/Café Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/Café Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Mad og drikke Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/Café Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/Café Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse
Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Gæsteværelse Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool Coconut Village Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 85
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 676 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (676)
Sorter efter:
Jane V. Familie med ældre børn Denmark, 6. august 2013
Skuffende

Kan kun komme på en . Beliggenhed
6,3
Ikke værd at skrive hjem om. Elendige vakkelvorne senge. Det ene værelse stank af mug og kloak. Morgenmaden er den mest kedelige jeg endnu har set i Thailand. Ost havde de ikke. Bacon skulle du spørge efter og kun toastbrød hver dag. Poolen beskidt og gav en gang mellemørebetændelse. Ikke et hotel vi nogensinde skal bo på igen. Nyttigt tip! Pas på hvis du får lavet henna tattoo! Det smitter af på sengetøjet og de holder sig ikke tilbage for du skal betale for nyt!!
Mads K. Par Denmark, 20. januar 2012
Skoent hotel, dejlig beliggenhed!

Poolen var rigtig dejlig, og rigtig fine varelser.
9
dejligt hotel med en dejlig beliggenhed. rigtig venligt personale, der gerne hjalp. dog betalte vi 300 tb for at faa printet 2 stk a4 papir ud, saa det kan ikke anbefales. paa hotellet var der en lille tur-info butik. ham brugte vi meget, baade til at finde ud af diverse ting omkring selve patong, men ogsaa da vi skulle videre til phi phi var han meget behjalpelig. eneste minus var, at der om aftenen virkede meget lukket, trods man havde en fin bar og lys omkring poolen, der aldrig var taendt, var der helt doedt kl 19.00 men hotellet kan helt sikkert anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt dette hotel.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Vi var inde at se Thai Boxing, hvilket var rigtig godt. Og der var hotellets info-hjaelp endnu engang flink at hjaelpe med billetter, og en taxa der kom og koerte os dertil, og hentede os igen (gratis).
Eila H. Rejsende alene Denmark, 30. oktober 2011
hyggeligt hotel tæt på det hele

dejlig pool og morgenmad
7,7
Hvis man ikke ønsker at bo midt alt kaos og dog tæt på alt, kan dette resort anbefales. Der var ca. 200 m til vandet. Jeg boede i et deluxe værelse, som helt ok til mit behov. Det skal dog nævnes, at mit værelse var lidt slidt men alt var rent og pænt. Morgenmad buffet var iorden, og alle smilte når man bad om hjælp.
Chih H. Familie med ældre børn Taiwan, 5. januar 2015
Nice location but too old

shopping, food, beach
7,3
The location is very close to the beach, shops & restauarnt but it locates slightly behind the hustle and bustle. Food & drinks sold at the lobby are reasonable priced and tasty. But the room itself is clean but run down. And the fridge can be very noisy at night. There are too mnay mosquitos unfortunately.
Damein M. Par Australia, 2. januar 2015
Food basic and beds like rocks small pool

The friendly cleaner bins empty at three in morning each day staff
4,7
Forgettable
Rudolf G. Familie med ældre børn Namibia, 31. december 2014
very nice resort hotel will.syay here again

Rooms , pool , efficient
9
Was pleasantly surprised by the big rooms and large pool .Staff were friendly and efficient .Easy access to the beach which is 500m away not 100m and shopping .Would recommend .
Yiannakis V. Par Cyphrus, 30. december 2014
Need renovation everywhere .Rooms,bath, breakfast

massage and some stuff. General manager very good.
4,3
So - so. Breakfast without cheese,yogurt pastries. They have in buffet curry, noodles, meat balls thai soup but no cheese? ?? I pay from supermarket cheese and yogurt and take with me. My room superior. Not at all.
Scott H. Rejsende alene Canada, 14. december 2014
Coconut Village Resort (Phuket)

Staf freindly and helpfull
8,3
Foo K. Familie med små børn Singapore, 26. november 2014
2 star hotel

parking lots, parking lots and parking lots
4
Definately not up to the standard. This is the 3rd times I've stayed her over 6 years and it's getting from bad to worst. The conditions is bad. And it is not meant for anyone who is on wheelchair. The staffs is bad. Not all but should say a few. Maybe they welcome westerner more as their attitude can be clearly seen. There is an incident that I told them that the air con is not working and the staff can tell me that it takes time to get cold. But it's after 3 hours that I on the air con and call call them. I asked if can change the room and she immediately replied it's all fully booked. We can see that there are plenty of empty rooms. But we still let them fix the air con and after another 3 hours they finally said they will changed another for us. I must say all the front desk staffs are lousy. Esp a half man half woman staff. As we have 3 rooms, we like to gather in one room after our swim to chit chat. And 1 of my family left her towel in my room. After the housekeeping the next day, they replace only 2 towels which make the towel my mother left go missing. And we were asked to pay to it. Telephone not working and mosquito all over the room. Not only mine but all the 3 rooms. This is the 9 times in phuket and 3rd times in this hotel. I'm sure there are plenty of hotels offer better rooms better price and better service that this.
Foo K. Gruppe Singapore, 26. november 2014
run down hotel with bad staffs
3
Unpleasant. Not friendly. Rooms run down. Staffs attitude problem.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/CaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/CaféCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - Mad og drikkeCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/CaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/CaféCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - GæsteværelseCoconut Village Resort Phuket - SwimmingpoolCoconut Village Resort Phuket - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - Coconut Village Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C02