eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse
Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Hotellet udefra Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Restaurant
Område: Coral Island Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 357 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (357)
Sorter efter:
Karina J. Familie med små børn Denmark, 15. juli 2014
Totalt rædselsfulde på ressorter

At opleve coral iland uden turister om eftermiddagen aften
3,7
Gammel faldefærdig hytte. Mider løbende rundt på vasken i badeværelset. Kakerlakker på badeværelset og firben løbende rundt i sove værelset. Familieværelse kun forberedt til 3 personer på trods af det var booket til 4. Fik på trods af anmodning ikke flerer håndklæder før meget sent om aftenen da alle var gået i seng og vi blev banket op med håndklæder og wc papir som vi havde bedt om 6 timer forinden. På trods af klager over mider i badeværelse, blev der ikke gjort tiltag. Meget beskidt værelse med sort snubler og andet som blæste ud af air con. Da den blev startet. Madrasser om som var så gamle at fjenderne kom op igennem i den ene seng. Vi måtte sove to voksne og to børn i to enkelt mands senge da vores soveværelse var ubeboeligt. Alt i alt en meget uhumsk oplevelse.
Bjarne H. Par Denmark, 4. marts 2011
Dejlig beliggenhed, fint for 4 dage

Det bedste er beliggenheden tæt ved stranden med det klare vand
6
Dejligt tæt på Phuket. Tager ikke lang tid at komme derover. Vær dog opmærksom på tidspunktetfor billig transport med en trawelagent. Resortet tager overpriser! Betjeningen på resortet er ok, dog er receptionen ikke særlig venlig. Der er ikke mange levende koraller (skulle hedde Dead Coral Island, men hvis man snorkler lidt ud til kanten af revet, er der en del forskellige fisk.
Astrid A. Familie med små børn Denmark, 3. marts 2011
Travl strand med skrald og resort med kryb

Rolig resort efter turistskibe er taget afsted
5
Vi er en lille familien på tre, der tænkte at Coral Island lige var noget for os. Optimister som vi er reserverede vi fire dage, uden mulighed for afbestilling. Efter tre dage måtte vi tage afsted, der simpelthen var få få muligheder for adspredelse. Samtidig levede stranden ikke op til vores forventninger. Mange betonruiner langs stranden og meget skrald, som ingen tog ansvar for, levede ikke op til vores forestillinger om den "perfekte" strand. Dertil kommer at korallerne var tæt på døde. D var overdækkede at et grålig mudder. Der var dog få farver at se på, idet der var ok med småfisk og enkelte levende koraller.
Supreeya J. Familie med små børn Thailand, 6. april 2015
So many Chinese

beautiful beach
4,3
Beach beautiful but food there it's terrible salty breakfast also very bad.
Chris C. Rejsende alene Australia, 3. april 2015
enjoyable and relaxing

food,location,views
7
Very relaxing
Roongthiwa S. Par Thailand, 14. marts 2015
Coral Island

Location, Food, Service
9,3
Peaceful, safe, relex
Billy S. Rejsende alene Canada, 20. februar 2015
Away from the crowds

Location, beach, price
5,3
The lcation and beach were great. The staff was unhelpful and food service was poor
Karan B. Par Thailand, 18. februar 2015
Awesome!

Good atmosphere , soft sand, and seems like the another world of relaxing!
7,7
Cool.
Chomchanok H. Gruppe Thailand, 17. november 2014
The poorest service hotel in the world !

Good location, coconut drink not over price, nice beach
3,3
Bad. The receptionist was very bad attitude. I need to change a room in the middle of the night because the toilet so smelly. And the receptionist gave me cheaper room from what I booked. Then I return to reception to complain about room type. She not even say sorry just give me a new room which is the same price from what I pay for. It such a nightmare that night. Next day morning I complain to the manager however the hotel wouldn't try to compromise anything just say sorry. That's it!!!! I will not return to his hotel again anymore.
Alexander S. Par Russia, 13. november 2014
a night on an island

location of the island, solitude, cleanness of the water and beach
8,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefraCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - RestaurantCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - UdsigtCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - SpaCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefraCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefraCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - UdsigtCoral Island Resort Phuket - SwimmingpoolCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - BadeværelseCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A05