Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse
Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Restaurant Coral Island Resort Phuket - Udsigt Coral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteter
Område: Coral Island Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

fra 370
anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (370)
Sorter efter:
Karina J. Familie med små børn Denmark, 15. juli 2014
Totalt rædselsfulde på ressorter

At opleve coral iland uden turister om eftermiddagen aften
3,7
Gammel faldefærdig hytte. Mider løbende rundt på vasken i badeværelset. Kakerlakker på badeværelset og firben løbende rundt i sove værelset. Familieværelse kun forberedt til 3 personer på trods af det var booket til 4. Fik på trods af anmodning ikke flerer håndklæder før meget sent om aftenen da alle var gået i seng og vi blev banket op med håndklæder og wc papir som vi havde bedt om 6 timer forinden. På trods af klager over mider i badeværelse, blev der ikke gjort tiltag. Meget beskidt værelse med sort snubler og andet som blæste ud af air con. Da den blev startet. Madrasser om som var så gamle at fjenderne kom op igennem i den ene seng. Vi måtte sove to voksne og to børn i to enkelt mands senge da vores soveværelse var ubeboeligt. Alt i alt en meget uhumsk oplevelse.
Indberet denne anmeldelse
Bjarne H. Par Denmark, 4. marts 2011
Dejlig beliggenhed, fint for 4 dage

Det bedste er beliggenheden tæt ved stranden med det klare vand
6
Dejligt tæt på Phuket. Tager ikke lang tid at komme derover. Vær dog opmærksom på tidspunktetfor billig transport med en trawelagent. Resortet tager overpriser! Betjeningen på resortet er ok, dog er receptionen ikke særlig venlig. Der er ikke mange levende koraller (skulle hedde Dead Coral Island, men hvis man snorkler lidt ud til kanten af revet, er der en del forskellige fisk.
Indberet denne anmeldelse
Astrid A. Familie med små børn Denmark, 3. marts 2011
Travl strand med skrald og resort med kryb

Rolig resort efter turistskibe er taget afsted
5
Vi er en lille familien på tre, der tænkte at Coral Island lige var noget for os. Optimister som vi er reserverede vi fire dage, uden mulighed for afbestilling. Efter tre dage måtte vi tage afsted, der simpelthen var få få muligheder for adspredelse. Samtidig levede stranden ikke op til vores forventninger. Mange betonruiner langs stranden og meget skrald, som ingen tog ansvar for, levede ikke op til vores forestillinger om den "perfekte" strand. Dertil kommer at korallerne var tæt på døde. D var overdækkede at et grålig mudder. Der var dog få farver at se på, idet der var ok med småfisk og enkelte levende koraller.
Indberet denne anmeldelse
Scott M. Par United States of America, 26. juli 2015
What an amazing location

The beach/water, the staff, the evenings/nights
8,3
I have to say that the beach, the water and the views (sunsets, sunrises and in general) were amazing and alone would make me consider going back. The accommodations themselves were quite basic, but sufficient. Most of our time was spent at the beach, in the water or at the outdoor restaurant...in swimming suits, luxury was not a requirement. Pros and cons... I felt the staff was quite good, very friendly and helpful. The general manager, a gentleman from Turkey (I believe he pronounced his name as Gem) was a great find. Years of 4/5 star experience, he made us feel as welcome as if we were in his own home. Some surprises were the twice daily scheduled power outages, and the outrageous prices in their convenience store. I understand inflated prices on an island, but this is a 15 minute boat ride from Phuket, paying 50 baht for a 7 or 8 baht bottle of water makes me angry enough to not want to go back. And for a hotel to say that "outside food and beverage are prohibited"... probably isn't even legal. Also, except for the local seafood, I found the food to be quite mediocre. That said, when next year rolls around, if Gem is still there, I'm sure my wife will convince me to book Coral Island again.
Indberet denne anmeldelse
Huong V. Familie med små børn United States of America, 23. juni 2015
Not so private as it was before

Staff was nice. Quiet when the day time tours left.
7,3
They used to clean the beach but not so much anymore. There was litter everywhere and the private bungalow area used to be "private" and only for resort guests but now the allow the daytime excursion guests into the area as well vs. the other side of the beach like before.
Indberet denne anmeldelse
Juliette H. Familie med ældre børn Australia, 19. juni 2015
Overpriced with basic rooms & unfriendly staff

-beach location
4,3
Room stank of sewerage, staff rude & unhelpful, basic menu with many items listed unavailable, bed like bricks, no laundry service. Everything written was unavailable or different from stated. At best, this is a backpackers hostel.
Indberet denne anmeldelse
Suchart S. Familie med ældre børn Thailand, 31. maj 2015
Nice resort

Beautiful beach and resort
9,3
We did enjoy except the room air con was not cool enough to make us sleep well.
Indberet denne anmeldelse
Mehdi R. Par France, 28. maj 2015
Nice place

Location Staff seafood
6,7
Indberet denne anmeldelse
Nur L. Gruppe Malaysia, 28. maj 2015
Secluded resort in an island

Beach front,friendly staff and value for money
8
It was great.i love the resort as its the only resort in coral island.Food was nice,awesome beach and next to this hotel is banana beach and its beautiful!The only thing i dont like about this hotel is they dont have fresh watet.Tap water and also swimming pool very salty,i need to buy a lot of mineral water which was THB90 to wash my face and gargle.
Indberet denne anmeldelse
Daeng N. Rejsende alene Thailand, 9. maj 2015
Very relaxing

Tbe beach front accommodation n peaceful
10
Verything was wonderful and soon i will be back.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - RestaurantCoral Island Resort Phuket - UdsigtCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - SpaCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefraCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - UdsigtCoral Island Resort Phuket - SwimmingpoolCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Strand


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04