Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thailand 83130 (Se kort)

Book nu!

Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Omgivelser Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse
Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Gæsteværelse Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Restaurant Coral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteter Coral Island Resort Phuket - Spa Coral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteter Coral Island Resort Phuket - Strand Coral Island Resort Phuket - Hotellet udefra
Område: Coral Island Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 400 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (400)
Sortér efter:
Karina J. Familie med små børn Denmark, 15. juli 2014
Totalt rædselsfulde på ressorter

At opleve coral iland uden turister om eftermiddagen aften
3,7
Gammel faldefærdig hytte. Mider løbende rundt på vasken i badeværelset. Kakerlakker på badeværelset og firben løbende rundt i sove værelset. Familieværelse kun forberedt til 3 personer på trods af det var booket til 4. Fik på trods af anmodning ikke flerer håndklæder før meget sent om aftenen da alle var gået i seng og vi blev banket op med håndklæder og wc papir som vi havde bedt om 6 timer forinden. På trods af klager over mider i badeværelse, blev der ikke gjort tiltag. Meget beskidt værelse med sort snubler og andet som blæste ud af air con. Da den blev startet. Madrasser om som var så gamle at fjenderne kom op igennem i den ene seng. Vi måtte sove to voksne og to børn i to enkelt mands senge da vores soveværelse var ubeboeligt. Alt i alt en meget uhumsk oplevelse.
Indberet denne anmeldelse
Bjarne H. Par Denmark, 4. marts 2011
Dejlig beliggenhed, fint for 4 dage

Det bedste er beliggenheden tæt ved stranden med det klare vand
6
Dejligt tæt på Phuket. Tager ikke lang tid at komme derover. Vær dog opmærksom på tidspunktetfor billig transport med en trawelagent. Resortet tager overpriser! Betjeningen på resortet er ok, dog er receptionen ikke særlig venlig. Der er ikke mange levende koraller (skulle hedde Dead Coral Island, men hvis man snorkler lidt ud til kanten af revet, er der en del forskellige fisk.
Indberet denne anmeldelse
Astrid A. Familie med små børn Denmark, 3. marts 2011
Travl strand med skrald og resort med kryb

Rolig resort efter turistskibe er taget afsted
5
Vi er en lille familien på tre, der tænkte at Coral Island lige var noget for os. Optimister som vi er reserverede vi fire dage, uden mulighed for afbestilling. Efter tre dage måtte vi tage afsted, der simpelthen var få få muligheder for adspredelse. Samtidig levede stranden ikke op til vores forventninger. Mange betonruiner langs stranden og meget skrald, som ingen tog ansvar for, levede ikke op til vores forestillinger om den "perfekte" strand. Dertil kommer at korallerne var tæt på døde. D var overdækkede at et grålig mudder. Der var dog få farver at se på, idet der var ok med småfisk og enkelte levende koraller.
Indberet denne anmeldelse
Geoff J. Rejsende alene Canada, 2. januar 2016
Review

Location, friendly, snorkeling
5,3
The food was really bad and there wasn't a lot to do, also several tourists during the day. Other than that fine. Got bored after 2 days and went back to Phuket.
Indberet denne anmeldelse
Tulkobaev N. Familie med ældre børn Russia, 30. december 2015
Terrible stay
3,7
If you want to get some nice infections from food and dirty cups, spoons and plates, then it's a right place to stay:) no fish near the beach, so nothing to see with mask. Also strong wind from sea side, so quite big waves and a lot of sand in your mouth))
Indberet denne anmeldelse
Karen F. Rejsende alene Canada, 30. december 2015
Coral Island Beauty

location, internet on the beach,
7
It was peaceful but the food wasn't very good. Not too many activities. They should use a boat to take people scuba diving.
Indberet denne anmeldelse
Tiaan M. Par South Africa, 27. december 2015
Overrated resort. Overpopulated and deteriorated

Fairy quite at night after all day visitors have left.
6,3
Visit was a bit disappointing. The island gets too many day visitors and is very overcrowded during the day. The island is very overrated, there are no more live corals on the island and barely any fish. The resort is not well maintained and needs an upgrade. There is almost never power. Everything on the island is very expensive (a bottle of water in Phuket cost 7 baht and 50 baht on the island) and you are not allowed to take any food or drink to the island. The restaurant was good, but also expensive. I would have been fine paying a premium on everything for some exclusivity from all the tourist, but the vast amount of day visitors leads to a premium at no additional benefit compared to staying in Phuket. We stayed 2 days on the island, which was more than sufficient. Would not recommend any longer stay on this island.
Indberet denne anmeldelse
Hideaki S. Rejsende alene Japan, 27. december 2015
Nice view

Relax
7,7
I felt it was a bit pricey for the accommodation and facility. Staffs were quite friendly and atmosphere itself was good. Location was also excellent. Some faulty point is there were about 2 hour power outage.(0930-1200 and 1500-1700) Food choice for local food was also quite limited and group tourists(I will not say the nationality though) was quite boisterous.
Indberet denne anmeldelse
Mamuka K. Par Georgia, 6. december 2015
Honeymoon

White Beach, cristal water, snorkling
9
Indberet denne anmeldelse
Suwarin K. Par Thailand, 15. november 2015
Pricey with Flaws

The 3 best things about this Hotel were 1, The location was very beautiful, nice clear water and fabulos scenery. 2, The boat transfer was well organised on time and free!. 3, My room was directly on
5,3
After my arrival I discovered that the hotel only has electricity between certain times of the day. This was not to much of a problem but when the electric did come on I discovered my air con was not working. There were no fans so it was quite uncomfortable. The reception staff member on duty ignored me and seemed in a very bad mood. I waited until another staff member came and a technician was eventually summoned. They improved the airflow a little but said there was no more they could do during the period of my stay. 2 hours later it completely failed again. I was shocked to hear from staff that they would fine me if I set foot on the other beach )Banana beach) on the Island. This is a rather ridiculous policy and one most just ignore anyway. The restaurant food and breakfast were below average quality and the mark ups for items in the mini bar, gift shop etc are very very high compared with Phuket mainland. Kayaks were 500 Baht per hour which is also very high for the region. having said all this many of the staff I interacted with were very friendly and helpful. The scenery was great and I enjoyed my stay. It is a shame a well run hotel in this location would be a dream. Finally the pricing of the room was to high for what you get.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - OmgivelserCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - GæsteværelseCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - RestaurantCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - SpaCoral Island Resort Phuket - Sport og aktiviteterCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Hotellet udefraCoral Island Resort Phuket - VillaCoral Island Resort Phuket - SwimmingpoolCoral Island Resort Phuket - StrandCoral Island Resort Phuket - Strand


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01