Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Storbritannien W2 3LG (Se kort)

Book nu!

Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Lobby Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Reception Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Pub/Lounge Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Møderum Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Pub/Lounge
Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Badeværelse
Område: Hyde Park Antal værelser: 380
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 368
anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (368)
Sorter efter:
Louise E. Gruppe Denmark, 10. november 2013
Perfekt beliggenhed og venligt personale

Beliggenhed, venligt personale og rent værelse med komfortabel seng
10
Dejligt ophold. Beliggenheden var i top lige overfor Hydepark og meget tæt på undergrunden. Personalet var venlige og servicemindede. Værelset var rent og sengen var komfortabel. God morgenmadsbuffet. Jeg vil klart anbefale hotellet til andre.
Carsten M. Familie med ældre børn Denmark, 5. august 2013
Godt ophold, Godt hotel,

Fredeligt, centralt beliggende, god standard
8,3
Opholdet var godt. De ting vi havde brug for fungerede uden problemer. God rengøring af værelset. God engelsk breakfast. Alt i alt et godt ophold.
Mette T. Familie med ældre børn Denmark, 31. december 2012
meget dejligt hotel og venlig betjening

skønt værelse og perfekt beliggenhed
10
Dejligt hotelophold på et pænt hotel med god betjening og skøn beliggenhed - meget kort afdstand til undergrund og bus. Stort, pænt værelse med køleskab, gratis drikkevarer og mange faciliteter.
Karin P. Familie med ældre børn Denmark, 25. september 2011
Central beliggenhed men små værelser

Meget hjælpsom betjening
7,3
Flot hotel men havde forventet mere udfra billede på nettet og prisen. Det var dog rent og pænt - bare lidt småt. Tæt på både bus og metro så nemt at komme ind til centrum. Det var praktisk at der ud over receptionen var et sted vi kunne få opbevaret vores kufferter og få svar på næsten alt - især mht. transport til diverse turistattraktioner m.m.
Katharina L. Par Denmark, 9. november 2009
Dejligt centralt og pæne værelser

Meget centralt Tæt på underground Pæne værelser God service i info skranken
8,7
Dejligt pænt Hotel, med service mindet personale, Ligger meget centralt og tæt på underground. Perfekt til en forlænget weekend i London
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan få hjælp til alt info/biletter og alt muligt ved skranken i venstre hjørne. Rigtig god service
Les M. Familie med ældre børn United Kingdom, 26. juni 2015
moldy smelling rooms

breakfast
3,3
We tried 2 rooms, both were moldy smelling and in a poor state of repair. This is a 3 star hotel at best.
Wayne L. Par Canada, 26. juni 2015
Overated 4 star

Location that's about it
4,3
Way overrated
Curtis D. Forretningsrejsende United States of America, 22. juni 2015
Good spot

Location - close to Picadilly Station, and within walking distance of many tourist sties (Hyde Park, Buckingham Palace, Big Ben, Parliament, London Eye, etc.)
8
Bernard L. Rejsende alene Hong Kong, 21. juni 2015
I wish I had booked another hotel for my holidays.

location location location
5,3
2 persons in a twin room for 5 days last week, holidays. Cramped room space, with just one small chair. At a time, we had to sit on our beds to eat hamburgers. Old wooden furniture with water stains. Dusty carpet. Bath tub too narrow and too high (really have to be careful). You don’t have to be a big guy to feel the inadequate space. A staff told us that was already a “class 1” room, which meant “quite big” by their standard. And that is substandard. True, the hotel location is excellent, that is probably the only good thing. But even considered that, I wish I had booked another hotel for my holidays. Not worth the price I paid. If you want a decent room and a bit of luxury, you will be very disappointed.
Justin Y. Rejsende alene New Zealand, 21. juni 2015
Great location, average room

Location, location, friendly staff
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - LobbyCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - ReceptionCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - BadeværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - FitnessrumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Sport og aktiviteterCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02