eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Storbritannien W2 3LG (Se kort)

Book nu!

Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefra Corus Hotel Hyde Park London - Lobby Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Reception Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Pub/Lounge Corus Hotel Hyde Park London - Pub/Lounge Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant
Corus Hotel Hyde Park London - Møderum Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra Corus Hotel Hyde Park London - Reception Corus Hotel Hyde Park London - Pub/Lounge Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse Corus Hotel Hyde Park London - Gæsteværelse
Område: Hyde Park Antal værelser: 380
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 329 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (329)
Sorter efter:
Louise E. Gruppe Denmark, 10. november 2013
Perfekt beliggenhed og venligt personale

Beliggenhed, venligt personale og rent værelse med komfortabel seng
10
Dejligt ophold. Beliggenheden var i top lige overfor Hydepark og meget tæt på undergrunden. Personalet var venlige og servicemindede. Værelset var rent og sengen var komfortabel. God morgenmadsbuffet. Jeg vil klart anbefale hotellet til andre.
Carsten M. Familie med ældre børn Denmark, 5. august 2013
Godt ophold, Godt hotel,

Fredeligt, centralt beliggende, god standard
8,3
Opholdet var godt. De ting vi havde brug for fungerede uden problemer. God rengøring af værelset. God engelsk breakfast. Alt i alt et godt ophold.
Mette T. Familie med ældre børn Denmark, 31. december 2012
meget dejligt hotel og venlig betjening

skønt værelse og perfekt beliggenhed
10
Dejligt hotelophold på et pænt hotel med god betjening og skøn beliggenhed - meget kort afdstand til undergrund og bus. Stort, pænt værelse med køleskab, gratis drikkevarer og mange faciliteter.
Karin P. Familie med ældre børn Denmark, 25. september 2011
Central beliggenhed men små værelser

Meget hjælpsom betjening
7,3
Flot hotel men havde forventet mere udfra billede på nettet og prisen. Det var dog rent og pænt - bare lidt småt. Tæt på både bus og metro så nemt at komme ind til centrum. Det var praktisk at der ud over receptionen var et sted vi kunne få opbevaret vores kufferter og få svar på næsten alt - især mht. transport til diverse turistattraktioner m.m.
Katharina L. Par Denmark, 9. november 2009
Dejligt centralt og pæne værelser

Meget centralt Tæt på underground Pæne værelser God service i info skranken
8,7
Dejligt pænt Hotel, med service mindet personale, Ligger meget centralt og tæt på underground. Perfekt til en forlænget weekend i London
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Man kan få hjælp til alt info/biletter og alt muligt ved skranken i venstre hjørne. Rigtig god service
David G. Par Australia, 17. september 2014
reception staff were very poor

Location clean tidy rooms
6
it was very disappointing to have booked and paid for an "Executive" room only to be given a "Standard" room. Reception should have been aware of the booking. further they made us wait till exactly 2.00 pm - to check in = I find it impossible that the room only became available at exactly 2.00 pm!!
Wendy B. Par United Kingdom, 15. september 2014
We enjoyed our stay in the Corus

Nice room, very clean and good location
7,7
We enjoyed our stay at the Corus. For us it was a good location and the room was very nice (although we did upgrade to a better room when we booked). Bed was uncomfortable on one side but otherwise I would recommend the hotel and would definitely stay there again.
Ohno M. Par Japan, 14. september 2014
good

good price and clean
7,7
the reception is kind and clean room. near padington station and I could move easily wiz heavy luggage.
Eve H. Par United Kingdom, 7. september 2014
Value for money in Central London hotel

Location, friendly staff, price
6,3
It was my partner surprise birthday weekend and I requested a bottle of champagne and a note to say happy birthday once we returned from shopping. Was pleasantly surprised they had added a nice touch with a bowl of strawberries too. I requested a high floor with a view of the park and got it. The rooms themselves are pretty basic though, and we had quite an ordeal trying to iron a shirt on a very small ironing board you put on a dressing table so much so my partner burnt his hand. But if your not planning on being in the room for long it's ok. Besides you'll need to save your pennies on getting around by taxi.. We were shocked that to travel from here to covent garden for a night out it cost us £25 there and £35 back! A lesson learnt there. 4 miles in London is actually quite a distance!
Yang H. Par Singapore, 24. august 2014
Will return

Near tube and bus stops
7,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet udefraCorus Hotel Hyde Park London - LobbyCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - ReceptionCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - ReceptionCorus Hotel Hyde Park London - Pub/LoungeCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - BadeværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - GæsteværelseCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefraCorus Hotel Hyde Park London - FitnessrumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - MøderumCorus Hotel Hyde Park London - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C06