Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Badeværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Badeværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Badeværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Badeværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite
Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Suite Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Cosmopolitan Hotel Hongkong - Hotellet indefra Cosmopolitan Hotel Hongkong - Hotellet udefra Cosmopolitan Hotel Hongkong - Lobby Cosmopolitan Hotel Hongkong - Pub/Lounge Cosmopolitan Hotel Hongkong - Fitnessrum Cosmopolitan Hotel Hongkong - Udsigt
Område: Wanchai Antal værelser: 454

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 1521
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1521)
Sorter efter:
Erwin B. Familie med små børn Denmark, 20. februar 2010
Dejligt familievenligt hotel i spændende omgivelse

Hotellet har en hyggelig og rar atmosfære med et særdeles hjælpsomt personale. Morgenbuffet er superfin med både lokal og inter- national islæt. Omgivelserne er åbne og lysindfald god på værelserne på trods af de høje bygninger i nærheden Især pga. Race Court Happy Vallys arealer lige overfor hotellet.
8,3
Dette dejlige familiehotel ligger i Wan Chai, som er en spændende del af HongKong City. Beliggenheden lige overfor Happy Vally (Race Court) giver et dejligt lyst indtryk, både på værelserne og i den store morgenmadsrestaurant, der iøvrigt er særdeles fin og serverer en morgenbuffet med både lokalt og internationalt præg. - Taxa i Hong Kong er virkelig et billigt transportmiddel og hotellets afstand til de mange seværdigheder er kort - f,eks, koster en taxa til Central ca. 50 kroner og til udsigtspunktet ved Park Wiew ca. 40 kr. ... Hong Kong Park kan nås for ca. 30 kr. og er iøvrigt også i rimelig gåafstand fra hotellet. Her kan man vælge at gå gennem Wan Chais mange sjove kinisisk inspirede smågader eller tage en mere mondæn boulevard vej. Hotellets personale er yderst hjælpsomme og med til at give taxachaufførerne besked om dit bestemmelsessted, samt at guide dig med hensyn til hvordan du finder rundt. - Der er også fra hotellets vestibule mulighed for at få arrangeret udflugter f.eks. med en af de spændende havnerundfarter eller ligefrem en heldagsrejse til Kinas fastland. Før hjemrejse bestiller hotellet gerne en taxa til lufthavnen og giver på forhånd besked om prisen... den hurtigste rute (gennem de dyreste tuneller) koster omkring 400 dkr. I det hele taget har personalets hjælpsomhed bidraget til at vi de 2 gange vi har været på hotellet (2 x 10 dage) har følt os velkomne og godt forplejet i alle retninger. Som konklusion altså et superhotel til en rimelig pris.
Tip om Hoteldetaljer: Da vores datter med mand og børnebørnene bor i HongKong og da vores lille barnebarn på 5 år,som vi ikke ofte ser, gerne ville bo sammen med os på hotellet, viste hotellet stor fleksibilitet i at skifte vores forhåndsbestilte værelse ud med en suite til en rimelig merpris - ligesom den lille gut fik gratis morgenmadsforplejning. - Dette er da flot !
Indberet denne anmeldelse
Chung-Chun Y. Familie med små børn United Kingdom, 30. august 2015
Hotel Presentation

Newly refurbished, clean, shuttle bus to shopping area
8
Stay was ok. Room was larger compared to other hotels and the room was newly refurbished. Clean and comfortable bed. The window was blocked and cannot see out. Probably for the reason of a cemetary behind the hotel building. The cemetary was fine and neat and we felt no reason the windows should be blocked. But maybe it would have bothered others
Indberet denne anmeldelse
Joanna J. Familie med ældre børn Philippines, 26. august 2015
Satisfied traveller right here.

Shuttle bus; mobile phone; elegant rooms
8,3
We booked 3 rooms in Cosmopolitan Hotel for 3 nights with my Family and we were satisfied of the service that was given. When we checked in, it was a little bit disappointing since they gave us twin beds that was just pushed together when we asked for large beds. But when we got into the room, we were suprised that the room looked so elegant and classy and didnt think about the beds anymore. Room was amazingly clean, toiletries, waters and coffee were replenished everyday. It was so convinient because thay had shuttle bus that drops you in some point of hongkong and they are always on time. There was one time I left the bus schedule in the room so I had to call the front desk to ask the bus timing in central to pick up guests, but the bus wasnt able to go. So I had to call back the hotel and told us to grab a cab and they reimbursed the money i paid :) one more thing I really did like and was so useful was the mobile phone that was given to the guests. Internet was fast too. There's nothing I could complain about this hotel. Me and my family enjoyed our stay in hongkong. Thank you for being a part of it, cosmopolitan hotel!!
Indberet denne anmeldelse
Jie Y. Forretningsrejsende Singapore, 23. august 2015
Cheap, less accessible, new

newly renovated, friendly staff, cheaper than other
7,3
The stay was pleasant, friendly staff, cheaper options compared to the rest. However, the location is a little far away from MTR and nothing much in causeway bay
Indberet denne anmeldelse
Lizette B. Par Philippines, 12. august 2015
Cosmopolitan Hotel

Free shuttle, near bus stops and near mrt station
9
Our stay was pleasant. Free shuttle to bring us to the city is the best. Staff are very friendly.
Indberet denne anmeldelse
Divine G. Familie med små børn Philippines, 10. august 2015
Clean and good location

cleanliness, location and fast check-in and out
8
My family and I stayed in a family room. The beds are very comfortable however room was a bit tight. The breakfast buffet is good with enough varieties.
Indberet denne anmeldelse
Kelly W. Familie med ældre børn Malaysia, 9. august 2015
Average

Everything is only average.
6
Indberet denne anmeldelse
Stephanie A. Rejsende alene Australia, 8. august 2015
Comfortable stay with helpful staff

smart phone access, shuttle service, gym
9
Very comfortable. staff were friendly and helpful, particularly when there were issues with a tour I had booked. The smartphone in the room was fantastic, as it meant I had wifi on my phone and tablet at all times, even when exploring the city, as I could turn it into a hotspot and take it with me. The shuttle service was great for getting to and from the airport express train, and there were lots of things I could Walk to from the hotel. Overall very happy with my stay.
Indberet denne anmeldelse
Sue C. Par Australia, 6. august 2015
Not happy t

Free bus
6,3
Not happy the room have a view that over looked the cemetery ,it had on booking free wifi ,but that is miss leading ,you can only use one device .two people sharing a single room can not use ,also a daily limit .i have never complained before .the place needs a good paint ,the carpet was dirty
Indberet denne anmeldelse
Sanly W. Familie med små børn Indonesia, 22. juli 2015
Not suitable for big groups with young children.

The hotel staff is very helpful. But I need to reconfirm all the things promised to us.
6,7
Hotel is far from airport. Taxi fare is around HKD 360 from airport. Need to walk around 10min before food can be found. Need to remind hotel staff all the features promised to us when we did the booking like the free ocean park ticket.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Cosmopolitan Hotel HongkongCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - BadeværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - BadeværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - BadeværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - BadeværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - SuiteCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - Hotellet indefraCosmopolitan Hotel Hongkong - Hotellet udefraCosmopolitan Hotel Hongkong - LobbyCosmopolitan Hotel Hongkong - Pub/LoungeCosmopolitan Hotel Hongkong - FitnessrumCosmopolitan Hotel Hongkong - UdsigtCosmopolitan Hotel Hongkong - MøderumCosmopolitan Hotel Hongkong - MøderumCosmopolitan Hotel Hongkong - MøderumCosmopolitan Hotel Hongkong - RestaurantCosmopolitan Hotel Hongkong - RestaurantCosmopolitan Hotel Hongkong - FaciliteterCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - GæsteværelseCosmopolitan Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C05