Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Se kort)

Book nu!

Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Reception Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Altan/Terrasse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra
Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Indgang Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Udsigt
Område: Damai / Santubong Antal værelser: 224

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 929 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (929)
Sorter efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Barry J. Rejsende alene Canada, 19. maj 2015
Nice place

Nice beach, great staff, decent breakfast
8,3
I like this resort, it is very clean with spacious rooms, activities, nice pool and child's pool and nice beach. Excellent place for solo, couples and families with children and a good golf course close-by. Highly recommended.
Siti M. Familie med små børn Malaysia, 18. maj 2015
Damai Beach Resort is a disappointment!!

Location, a very informative bell boy, clean beach.
5,3
I must say, the best I can rate Damai Beach Resort is 3/5. That deserves a 3 because of the great location, clean beach, and a very informative bell boy. Other than that is such a dissappointment. Our room service left overs that we put outside the door was left there trough out 4 days of our stay! Despite the fact that I have reminded the hotel staff to clean it up. On the second day of our stay, the house keeping didn't turn up until 1 o'clock! We had to call to get them to clean our room. Despite the note "please make up our room" that we hung on our door knob. We also had to pay an extra 10 ringgit for an extra towel! I can not recall any hotel I've stayed before that charges you for an extra towel! The pillows were as hard as you can imagine, we didn't sleep well and my husband suffered from neck muscle pain as he woke up on the 3rd day of our stay! Hotel food was lousy too! But we had no other choice because there were no other good food choices in Santubong area, except for those warungs at Santubong central.
Pamela T. Par Barbados, 9. maj 2015
Room is old but spacious

Spacious room, private beach and variety choices of breakfast
6,3
It was okay. The beach is ugly though.
Hiong P. Familie med små børn Malaysia, 9. maj 2015
The go-to resort for Kuchingites

Price, seaside, retreat
7,7
This resort is our default family getaway. It offers what we expected as a seaside resort for the money we are paying. Recent visits prompted a drop in quality of breakfast, hope it's just incidental.
Mei L. Gruppe Malaysia, 7. maj 2015
a day out at the beach

near the beach. Nice swimming on the hill top. Beautiful beach for swimming.
7,7
No serious issue. It was a nice stay; relax and peaceful place.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - ReceptionDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Altan/TerrasseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Legeplads


AM-AGWEB-4F08