eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Se kort)

Book nu!

Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Lobby Damai Beach Resort Kuching - Indgang Damai Beach Resort Kuching - Børneklub Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Fitnessrum Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter
Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Spa Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Strand Damai Beach Resort Kuching - Omgivelser Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra
Område: Damai / Santubong Antal værelser: 224

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 784 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (784)
Sorter efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Charmain S. Familie med små børn Malaysia, 19. september 2014
Weekend Beach Stay

location, service,cleanliness
7
Apart from faulty lighting & no towels in our room and at the pool side the resort was clean & service from staff was top notch.Recommended for short stay.
Lei W. Familie med små børn Malaysia, 19. september 2014
Good place for a relaxing holiday by the beach

Spacious room, next to beach, relaxing resort
7,7
The standard balcony room comes with 2 double beds which is big enough for 4 persons. Room is clean and and spacious. Walking distance to Sarawak Cultural Village and Damai Central where you can find restaurants and a 24-hour convenience store. The room comes with complimentary breakfast for 2. Additional breakfast is chargeable at RM30 for adult, and RM20 for children. Altogether, it was a pleasant stay in a resort-style environment. However, check-in process was a bit slow and room was not ready even though it was past 2 PM, which is the check-in time. This may be due to school holiday period.
Chin H. Familie med små børn Malaysia, 17. september 2014
Average beach front resort.

Direct beach frontage. Decent pool and spacious chalet.
5,7
I booked 4 chalet rooms and they were extremely spacious and with good beach frontage. Having said that, I was expecting a newly renovated resort but was disappointed to say the place looked as old as before. Maintenance works is sorely lacking. We rented 2 bikes to roam the resort premises but the walkways was rocky and narrow. There were hardly any paths for a decent ride. When we checked out our room, they had a stand lamp that was missing a light bulb. The toilets constantly stink. We requested a couple of times for housekeeping to provide air refresher but nobody turned up. Nevertheless, the kids had a marvellous time running around the chalet. We booked 4 rooms and 3 of them were connected. The air conditioning was extremely cold. Apart from a blackout due to thunderstorm on one night that took the hotel a while to recover, we had no other major grouse.
Jerry N. Familie med små børn Malaysia, 17. september 2014
good

location, many tourist, great breakfast
7,3
Laila S. Gruppe Malaysia, 17. september 2014
relaxing damai

near sarawak cultural village, enjoy the beach
7
Due to the busy holiday season, housekeeping not so friendly

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - LobbyDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - BørneklubDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - FitnessrumDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - SpaDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - StrandDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Udsigt


AS-AGWEB-3A08