Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 1200 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1200)
Sortér efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Indberet denne anmeldelse
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Indberet denne anmeldelse
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
Indberet denne anmeldelse
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Indberet denne anmeldelse
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Indberet denne anmeldelse
Liew E. Familie med små børn Malaysia, 1. maj 2016
Satisfy trip except for the check in part whereby
4,7
Agoda can email the Hotel Voucher 1 day before check in day, so that we remember to bring and show to hotel easier.
Indberet denne anmeldelse
Ngak H. Par Malaysia, 30. april 2016
Room, staff
5
Room are OK, except a bit old, shower head leaking water. Staff are friendly, but room service are rather slow.
Indberet denne anmeldelse
Yong M. Familie med små børn Malaysia, 24. april 2016
Disappointed hotel deteriorating
3,3
Magnetic card need to try at least 20 times only green light appear, some down light not functioning, balcony though with chair cannot use at all as the split unit air con condenser just sit on the balcony blowing hot air. Staff efficiency need to improve during check in as I was queuing 20 min for serving one customer in front of me (look like some problems with his booking but should inform other customers stop on that queue), not well managed hotel
Indberet denne anmeldelse
Ignatius G. Par Malaysia, 17. april 2016
Nice beach
5
Nice environment
Indberet denne anmeldelse
Yeo K. Par Malaysia, 17. april 2016
Nothing much to enjoy
3,7
The beach hv so much sharp rocks, are bad so the children's to play at the beach,the management shld do something about it
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - ReceptionDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Altan/TerrasseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Legeplads


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01