eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Se kort)

Book nu!

Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Lobby Damai Beach Resort Kuching - Indgang Damai Beach Resort Kuching - Børneklub Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Fitnessrum Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter
Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Spa Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Strand Damai Beach Resort Kuching - Omgivelser Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra
Område: Damai / Santubong Antal værelser: 224

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 737 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (737)
Sorter efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Sing F. Gruppe Malaysia, 6. juli 2014
Unsatisfied

I don't find any best 3 things about this hotel during this trip.
4,7
It was honestly quite disappointing. The swimming pool was very very dirty, chalet wasn't soundproof and very dusty on the side table, t.v. Cabinet and also the flooring, air conditioner wasn't cooling at all, water pressure in the bathroom was really weak.
Hans V. Gruppe Denmark, 3. juli 2014
Stay away from this resort!
2,7
I stayed at this resort with my entire family (parents, siblings, their families, and my own family). Not a single one of us enjoyed the stay. The rooms were dirty. The food was edible, but can be much much better. The staff was friendly, except when I complained about the state of our rooms. We stayed in the refurbished Standard Bacony rooms. We had come expecting that the rooms would be new and fresh, however they looked exactly the same as they had been 14 years ago! The only thing different was the new air condition. The floor looked like it hadn't been cleaned properly. The bedsheets were sandy, and made us itch. My dad even found bedbugs! There were also spiderwebs in the bathroom, and in the corners of the bedrooms. This is definitely one tired resort that needs more than just new ACs and wallpapers. Stay away if you can! They claim that the resort is close to damai central, where you can get food. However, only a few stalls were opened when we were there. Seriously, stay away!
Nur A. Rejsende alene Brunei Darussalam, 23. juni 2014
Awesome, Nice and quiet surroundings

Near to beach and the Sarawak cultural Village, Nice resort for those
7,7
A very nice resort which is located near to the beach. I was supposed to stay in a chalet but due to the refurbishment I spend my one night staying at the hilltop terrace which indeed offer an eye-catching view of the beach and the Mount Santubong. The resort was close to the Sarawak Cultural village and the Damai Central.
Khor C. Par Malaysia, 19. juni 2014
good

nice
5,7
Ying H. Familie med små børn Malaysia, 9. juni 2014
Good

Location, Comfortable bed, Swimming Pool
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - LobbyDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - BørneklubDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - FitnessrumDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - SpaDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - StrandDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Udsigt


AS-AGWEB-3C02