Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Se kort)

Book nu!

Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Reception Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Altan/Terrasse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra
Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Indgang Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Udsigt Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Udsigt
Område: Damai / Santubong Antal værelser: 224

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 1004
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1004)
Sorter efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Indberet denne anmeldelse
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Indberet denne anmeldelse
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
Indberet denne anmeldelse
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Indberet denne anmeldelse
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Indberet denne anmeldelse
Khiddir N. Familie med små børn Malaysia, 26. august 2015
A must stay hotel in Damai Beach

Staff, Room and Location
9,3
Enjoyed it, room is affordable, clean and tidy, breakfast is good, just a stone throwaway from the beach but in room dining is on the expansive site but understandable given the tourist rate...all in all it was worth it
Indberet denne anmeldelse
Hamzah H. Familie med små børn Malaysia, 26. august 2015
Nice location

Nice view of Mount Santubong, near to Sarawak Cultural Village & Damai Central, affordable
8,3
So far so good. Nice place to stay.
Indberet denne anmeldelse
Melissa S. Rejsende alene United States of America, 22. august 2015
Dated hotel and very poor experience.
2,3
I was very disappointed with my stay. The hotel room had mildew damage- and the smell was overwhelming. I was upgraded to a new room, however, the carpet in that room smelled the same. There was a conference going on the same time and the breakfast buffet was dirty and the food was cold. I was harassed by the men from the conference and felt unsafe. I would not stay there again.
Indberet denne anmeldelse
Boon H. Par Singapore, 22. august 2015
Nice sea view

confortable, food and relaxing place
6,3
It is a nice and relaxing environment. the room is overall comfortable and breakfast is quite nice.
Indberet denne anmeldelse
Jeremy P. Familie med ældre børn United Kingdom, 20. august 2015
Unpleasent Breakfast

Location, Swimming Pool, Evening Meal at Cafe Treez
8,7
Arrival was good and efficient we were told the room had been refurbished but I think their idea of refurbishment is a coat of paint on some of the outside woodwork on our chalet. Inside well it would of been the same as when we were last there several years ago. The spare bed that they brought must of been pretty old left over from the Holiday Inn days you could feel the springs inside and was not that comfortable. Overall the room was not bad. Food well the main restaurant so the evening meals were at another restaurant the Treez up a steep hill they did provide transport. The food was some of the best that we had ever had there and had no complaint's what so ever. The problem on both days was with the breakfast not very warm no burners keeping it warm cold omelettes generally the sort of thing you might expect in a one star establishment. Over the years we have been coming here the condition of the hotel has been going down even the walk ways can be a bit dangerous with loose stone and loose tiles that could of been repaired but have been left to decay. I would not think that their current refurbishment will take things like this into consideration. This could be and was in the past a very nice place to stay hope they can invest in it properly to bring in more customers. I will be coming back and hope it improves will let you know after my next visit.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - ReceptionDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Altan/TerrasseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Kaffebar/CaféDamai Beach Resort Kuching - Legeplads


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02