eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Se kort)

Book nu!

Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Gæsteværelse Damai Beach Resort Kuching - Lobby Damai Beach Resort Kuching - Indgang Damai Beach Resort Kuching - Børneklub Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Swimmingpool Damai Beach Resort Kuching - Fitnessrum Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter
Damai Beach Resort Kuching - Rekreative Faciliteter Damai Beach Resort Kuching - Spa Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Restaurant Damai Beach Resort Kuching - Strand Damai Beach Resort Kuching - Omgivelser Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra Damai Beach Resort Kuching - Hotellet udefra
Område: Damai / Santubong Antal værelser: 224

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 814 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,1
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (814)
Sorter efter:
Annette D. Rejsende alene Denmark, 3. maj 2013
Dejlig hotel beliggende i rolige omgivelser.

beliggenhed, skøn ren strand og gode hotelbusser til/fra Kuching
9,3
Det var 2. gang jeg boede på hotellet. Hotellet ligger pragtfuldt i rolige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af, samt ikke langt væk fra mange smukke naturoplevelser.
Kim L. Familie med ældre børn Denmark, 5. marts 2013
Dejligt resort med god service

Store familieværelser, gode pools og dejlige omgivelser
7,3
Et dejligt resort, der dog er lidt slidt. Resortet ligger lidt isoleret, og man kan kun komme rundt med taxa - der er ikke noget liv i området. Rigtig god service og venligt personale. Lækker sted til afslapning.
Mikael H. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Super sted, dog langt til alting

Værelser, restauranter, service
7,7
Family suite minder meget , med et børneværelse forneden, og stor forældre afdeling foroven. Resortet er perfekt til strand og pool, men ligger langt fra alt. Skal man på ture er der en ekstra køretid på 30-40 miniutter i forhold til hvis man bor i Kuching.
Tip om Hoteldetaljer: Family suite er perfekt til børnefamilier med to børn på max 12 år.
John F. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Dejligt hotel ved stranden.

God starnd, poolområde og tæt på Baku nationalpark
7,7
Vi en en familie på 4. Boede på en Hilltop - Longhouse House Suite. Store værelser med fin indretning. God aircon og spa. Hotellet ligger lige ved stranden og har to gode pools.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Smenggoh Orangutangcengter er bestemt et besøg værd.
Kim E. Familie med små børn Denmark, 29. februar 2012
dejligt hotel men med lugtende værelser

Beliggenheden
6
Super søde ansatte og en god betjening. Meget kloark lugtende værelser og koldt. Aircon kan ikke slukkes.
Tip om Hoteldetaljer: Der er tilfælde af tyveri ved poolen i weekenden hvor der er mange mennesker. Pas på egendele og nøglekort.
Jeffrey Y. Familie med små børn Malaysia, 17. december 2014
Nice Beach Hotel

Nice Beach, Big Room, Clean
6,7
Good. Chalet room is big but toilet is a bit small. Exterior looks old but inside is refurbished. Breakfast food choices is limited. Swimming pool is not big enough for peak seasons with a lot of children.
Bibiana L. Familie med ældre børn Malaysia, 13. december 2014
Could Have Been Better

Locality, View, Friendly Staff
5,3
Just pleasant. Area by the board-walk along the sea-view of the Resort would have been better utilized if more lounge chairs are placed along board-walk, instead of just around pool-side.
Yean N. Familie med små børn Malaysia, 13. december 2014
Unhappy With room arrangement

Normal only.
5,7
i'm not very happy with this booking because Damai put me to stay at Hillview room. Actually i booked was garden balcony view. I had asked the staff but they reply me that Agoda arrange to stay at Hillview. To me i felt that has been cheated because room type is different from what i booked. Secondly, i don't like hill because i have two small kids. It was give me a trouble to up and down. Hope there is no next time for this issue. Thanks.
Lim G. Familie med små børn Malaysia, 10. december 2014
Old and dusty floor room

Cold ice beer, windy beach, and green surrounding.
5,7
The hotel building is old and the room is same age too. Found the room lighting are dim. Please do not open the balcony sliding door, you mat attacked by a lot of big size mosquito. We add an extra bed and notice bed spring is very old and concave. The bed sheet is yellowish stained too. I found the pool is a bit dangerous for kids use because the water glide down area water level is too height which those kids who do not know swimming may drown if its parent overlooking it. I think the water level should at no more than a feet height. During night time, not much we can do and only having a time in a bar. Is nice cold beer but the snooker table mat is torn and some of the snooker Q head stud is totally miss off! During morning breakfast, staff really friendly to help us for seat arrangement. By the restaurant ambiance is too warm. The AC are available but it doesn't emit chill air. Overall I am i m in the opinion this hotel needs some refurbishment.
Wong M. Familie med ældre børn Malaysia, 8. december 2014
Feedback to this resort

service
5,3
The room is clean but old , no tower in the room and when I request they said is out of stock , the power always trip in the end they change the room for us . The room is different with the image and the breakfast is bad nothing to eat , only bread ,nasi lemak and some fruit .

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - GæsteværelseDamai Beach Resort Kuching - LobbyDamai Beach Resort Kuching - IndgangDamai Beach Resort Kuching - BørneklubDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - FitnessrumDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - Rekreative FaciliteterDamai Beach Resort Kuching - SpaDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - RestaurantDamai Beach Resort Kuching - StrandDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Hotellet udefraDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - UdsigtDamai Beach Resort Kuching - OmgivelserDamai Beach Resort Kuching - SwimmingpoolDamai Beach Resort Kuching - Udsigt


AS-AGWEB-3C01