Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Block D, Flat D8 (reception), 10th Floor, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Lobby Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Reception
Day And Night Hotel Hongkong - Reception Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet udefra Day And Night Hotel Hongkong - Lobby Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Beliggenhed: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

baseret på 685 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,3
Personale
6,0
Hotellets stand/rengøring
6,4
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (685)
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Boi N. Gruppe Vietnam, 4. april 2014
Hurry

Nice staff : cristy, jen, reena and manager sherie
5,7
Thats ok
Ivy S. Familie med ældre børn Philippines, 28. marts 2014
Not recommended!

The best thing is their high speed internet. That's it nothing more to add.
2,7
I'll never booked again for this hotel. Room is too small and very dirty especially the bathroom. It was disgusting. There's a complimentary free coffee but the cups were used and never replaced. I even requested to replaced the dirty cups but they didn't even bothered to do. Its not even value for money. I will not recommend this hotel even for backpackers.
Radoslav K. Gruppe Slovakia, 17. marts 2014
Clean hotel, nice staff

location, rooms, wifi
8,3
I used service of this hotel second time. Onme from the best choice in Chung King Mansion
Magali A. Gruppe Argentina, 17. marts 2014
good value for money and friendly staff.

location staff
8,7
Great experience good location friendly staff smazing cityo
Becca M. Par United Kingdom, 15. marts 2014
TINY room in an interesting building

Clean, location
6,3
Read up about Chungking Mansions before deciding to stay there! It's a vibrant place and we really enjoyed it, but it could be quite intimidating for some. We arrived late at night and were immediately hassled by groups of men trying to sell us rooms or copy watches. You also have to queue for the lift every time you want to get to your hotel floor. The hotels and rooms are TINY for the price, but the cheapest you'll get in Hong Kong. We stayed in a double room which only had half a square meter free floor space - we had to get ready one at a time! Water also leaked from the 'bathroom'. The room was very clean though and our bed was made and bin emptied everyday. The staff were friendly. Great location close to lots of shops and public transport. The bus from the airport took about 45mins but you're dropped right outside. OK for a couple of nights but if you're staying longer perhaps spend a bit more for a decent sized room!
Charles M. Gruppe Philippines, 12. marts 2014
Good for short time stays.

Filipino crew, Generous staffs, Friendly
6,7
It was good. Near MTR and shopping areas but Chungking Mansion is a mess.
Foo W. Gruppe Malaysia, 12. marts 2014
dissapointed on Hotel Condition/Cleanliness

just the location and is cheap
4,3
We only got a queen size and king size bed on the first day. However it was small for two male adults and the TV can not functions at all. We have requested to change to another room and they did allowed. Overall we are not satisfied with the cleanliness of the room and we did felt itchy when lying down on the bed. In addition, the lift is significantly the nightmare to us as we have to wait for very long times in order to go down or go up. Imagine the room is located at 10th floor.
Vensia S. Par Indonesia, 9. marts 2014
good enough

small clean room and good staff
7,7
Good staff..good location..but have small room. Overall good enough

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - LobbyDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet udefraDay And Night Hotel Hongkong - LobbyDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B03