Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

baseret på 858 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,2
Hotellets stand/rengøring
6,4
Værelsets komfort/standard
6,4
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (858)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Bastian P. Rejsende alene Germany, 26. maj 2015
Best hotel here

Clean rooms in good condition, very kind staff, fast WiFi
10
Since 2012 I'm staying at this hotel every year, because there's just no better one for this room rate. If you don't mind the building, the Chungking Mansions (but you get used to it, and actually even a movie plays here), and you don't have a problem with small rooms this hotel is perfect for you. The rooms are definitely clean and in a good condition and many of them are new, the WiFi is fast, and there's even a fridge on the room. But most importantly, the staff is really kind. Sherie and John are really helpful and try their best to make you feel welcomed, and also the rest of the staff are kind and helpful, including the housekeepers. So I suggest the Day And Night Hotel to anyone who asks me where to find a room here
Nor A. Gruppe Malaysia, 24. maj 2015
Great Stay

Location, Friendly Staff, Cozy Room
7,7
Me and my group really had a wonderful 2 night stay at Day and Night Hotel in Chungking Mansions. Eventhough the room were small but its cozy and well equiped. The wifi provided also good. We were on 10th floor with Jeet, who was very helpful, friendly and always kind. Highly recommended to all.
Chi P. Par Hong Kong, 10. maj 2015
Very good when looking at the price

clean, friendly and good location
8,7
Patrick E. Rejsende alene Austria, 9. maj 2015
Good place for short stay

Location, internet
6
Hsieh H. Forretningsrejsende Taiwan, 2. maj 2015
great location

great location
7,3
Sanjay M. Forretningsrejsende India, 28. april 2015
value for money, helpful polite staff

Staff was very helpful, Preet and Dev were always there around to help me. gud to have such type of supporting staff. Market was nearby. and was easily accessible.
9,3
Stay was gud. Gud support from staff Preet and Dev. Will definately cum back to stay here.
Christine B. Gruppe Philippines, 30. marts 2015
The Best Hotel Hospitality in Hongkong

Value for money, room comfort and The best staff performance
10
Congratulations to Day and Night Hotel Team, Sheree, Deep, Preet and Chris for providing us the BEST hotel hospitality and comfort during our Stay in Hongkong...Your simply the best! More Power to Day and Night Hotel!
Anna C. Rejsende alene Philippines, 29. marts 2015
Hongkong 2015

location, welcoming staff, price
8,3
i enjoyed my stay, near the station and places to hangout (Avenue of Stars, restos and shopping area). The staff were all warm and approachable.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A05