Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

fra 871
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,3
Personalet
6,3
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (871)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Keseah I. Rejsende alene Philippines, 22. juni 2015
wonderful and adventure

Staff are very nice, my room is very clean,its just that they forgot to give me a new toothbrush 😞 good thing brought mine...the GROUND FLOOR NEEDS TO BE CLEAN....its very scary and creepy 😰😱
8,3
My stay was ver great..its my first time in hongkong,,,and just follow the direction on your map and 😀wallaa!!! Youre in your hotel...its just that the ground floor before you take the elevator...there are lots indian/maly/arab who will welcome you and i dont understand them 😓 its very dirty outside the hotels...thats all...they need to clean it...
Sujin J. Rejsende alene South Korea, 16. juni 2015
Day and night hoS*tel

Friendly, Location
8
Not bad but too smallllllll
Clark F. Rejsende alene Philippines, 16. juni 2015
Solo Traveler for 2 days

location, value for money, staff
8,7
Excellent location just few walks away from the MTR Station. Customer service is very good. Staff and reception are so kind and accommodating. Best value for money. Fast wifi (internet connection), good lighting and clean room. However, the water heater in Room 1013 is uncontrollable, so you have to check from time to time the temperature. Elevator access is quite slow and will take you time going up and down. Overall it is very good.
Iona P. Par Philippines, 9. juni 2015
Staffs are very accommodating

Friendly Staffs, Clean, Cold!
9,7
Staffs are very accommodating, specially the Indian man near room 1715 he was great. Our room was new and what I love is the hot and cold. Hmmm. Best for me also were their considerations.
Iona P. Par Philippines, 9. juni 2015
WE'LL BE BACK!

Cleanliness, Great Staffs, Cold Aircon!
9,3
It was great, comfortable and cheap!
Alec B. Rejsende alene United States of America, 7. juni 2015
Great location

location, price, staff
10
I would recommend this hotel if you are looking for a good location as a reasonable price. It is within walking distance of several museums, the subway, and the waterfront. The staff, especially, Dev, Sherrie, and John, were very helpful. The building the hotel is located in can be confusing, but once you figure it out it isn't a problem. If you want a private room and like walking to cultural attractions I would stay here.
Vladan K. Rejsende alene Czech Republic, 5. juni 2015
Great location, great staff

Best location, everything you need is there, shampoo etc, private bathroom
10
Excellent, thanks to Jhon and Cristy and Dev for perfect service and help with the city.
Bastian P. Rejsende alene Germany, 31. maj 2015
In comparison best hotel in the area

Very kind staff, clean rooms, relatively fast WiFi
10
The Day and Night Hotel including Days Hotel, Germany Hostel and others have a top value for money, free WiFi, top equipment of the rooms including fridge, and Sherie, John, Cristy, and the rest of the staff let you feel welcomed throughout your stay. The building called Chungking Mansion in which the hotel is located is a bit chaotic, and the rooms might be small, but just compare the hotel to others for that room rate, and you will see that it's the best one you can get

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6C08