eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

baseret på 786 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,1
Hotellets stand/rengøring
6,3
Værelsets komfort/standard
6,4
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (786)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Jan N. Par Philippines, 15. oktober 2014
Cramp

Location location location
5,3
A place to sleep is a place to sleep. The bed was nice and soft. But the room itself was smaller than anticipated. Don't expect too much in terms of living space as there is virtually none. A tad too expensive to be honest. If we knew it was going to be that small we would've paid a bit more for additional legroom.
John K. Rejsende alene United States of America, 13. oktober 2014
A great first experience for Chungking mansions

cleanliness, location
8
This was my first time in HK and chungking mansions. While i was a little shocked at the SMALL size of the room, i hear it's like that everywhere in HK, since space is at such a premium. The hotel itself was kep very clean, and we were pleasantly surprised that we even got room service (beds and towels). The bathrooms get a little messy wet since there isn't a separate shower, but the water got hot quickly and was well ventilated. The rooms themselves, while very small, are well architected to make the best use of available space. I didn't have that much contact with the staff but they seemed friendly enough! All in all i enjoyed my time and would recommend!
Chua K. Par Singapore, 13. oktober 2014
not much space in the room

good location
5,3
Rajesh P. Forretningsrejsende India, 2. oktober 2014
The superb experience...

Best Service, Staff & Cleaness
10
It was awesome..
Rajesh P. Rejsende alene India, 1. oktober 2014
Superb

The Service, Cleaness & Staff
10
Awesome
Tai B. Rejsende alene Singapore, 19. september 2014
Sleep in a brand new room

new room, 24hr lobby, luggage storage
6
check in took 30mins as my 6-bed dorm was overbook. in the end they gave me a brand new room on lvl 17 which just finish construction that day. comes with attached shower! i must count my lucky stars for the free upgrade! be SURE to take lift D to go up to the check in lobby, there are more than 100 hostels in that building.
Chee W. Gruppe Malaysia, 6. september 2014
Bad hotel
5
Floating around the ground,elevator too small n the fan not function. Staffs are friendly. But didn't give us towel n blanket sometimes. Not feeling well and not comfort while at ground floor.
Chen H. Par Malaysia, 3. september 2014
clean, value, locations

clean, value, locations
6,3
clean, value, locations

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B06