Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

fra 879
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,3
Personalet
6,3
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (879)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Indberet denne anmeldelse
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Indberet denne anmeldelse
Jomar L. Gruppe Philippines, 23. august 2015
day and night

good location
6,3
Not so comfortable since we passed on a stairs to reach 17th floor
Indberet denne anmeldelse
Angela L. Familie med ældre børn Taiwan, 26. juli 2015
For a 1 star hotel, it is ok

It looks very clean, air condition works well, some of the staff is helpful
6
I would rate it 6/10. It would be better if they fix some problems in the room: TV and thermos pot are not working, after taking a bath the water is leaking that makes the rug soaking wet, the refrigerator smells bad-leftover yogurt of the previous tenant was not cleaned, you can hear the water dripping sounds of the aircon especially at night.
Indberet denne anmeldelse
Kevin F. Rejsende alene Philippines, 26. juli 2015
Wifi is fast. Great location.

Location, price, wifi
6,7
It was okay since I was out most of the time so basically just needed a place to sleep
Indberet denne anmeldelse
Maritess M. Gruppe Philippines, 22. juli 2015
Great Experience.

1.location near MTR and macau port 2. Affordable 3. Friendly staff specially the hostel manager as well as the staffr
9,3
We had a great HK and Macau Experience at this hostel. The hostel manager is easy to approach.The staff are friendly specially harry,ate lovely and julie they always make sure that our room is clean..They also offer us discounted price of some HK attraction like ticket to macau ferrt,ocean adventure,disney and wax museum.
Indberet denne anmeldelse
Odessa A. Par Philippines, 21. juli 2015
Accessible and Affordable

very accessible. near to MTR stations, tourist spots, malls and restaurants
8,3
Because of it's cheap price, we didn't expect much. But during our stay, we actually liked the room even though its not very spacious. Our bed was always made up when we come back at night. Everyday we have fresh sets of pillow, blankets and towels. The air-conditioning is good, television works fine (but no cable channels), and the hot shower works well. Staff are friendly and helpful. It is very accessible, there's a lot of malls and restaurants around and MTRs are everywhere. It's also walking distance to China Ferry if you're planning to go to Macau. It is also near the Avenue of Stars for sight seeing. I will definitely choose the same hotel when I come back to Hongkong.
Indberet denne anmeldelse
Foo A. Par Indonesia, 19. juli 2015
Good Hotel for Solo Traveller

Friendly Staff, Clean, Complete Facilities for Budget Hotel
6,3
It was clean , friendly staff and complete facilities for Budget Hotel such as soap,shampo, towel, deposit box, mini refrigerator, AC, fan.. but it hard to find the hotel and the room is too small for couple. There is no space for move except for bed, also The toilet is small..
Indberet denne anmeldelse
Jessica M. Forretningsrejsende Philippines, 18. juli 2015
Accessible

clean, comfortable and accessible
8,7
value for money is good; staff are nice and accommodating, they even allowed us to check in as early as 11am.
Indberet denne anmeldelse
Keseah I. Rejsende alene Philippines, 22. juni 2015
wonderful and adventure

Staff are very nice, my room is very clean,its just that they forgot to give me a new toothbrush 😞 good thing brought mine...the GROUND FLOOR NEEDS TO BE CLEAN....its very scary and creepy 😰😱
8,3
My stay was ver great..its my first time in hongkong,,,and just follow the direction on your map and 😀wallaa!!! Youre in your hotel...its just that the ground floor before you take the elevator...there are lots indian/maly/arab who will welcome you and i dont understand them 😓 its very dirty outside the hotels...thats all...they need to clean it...
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02