eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

baseret på 768 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,1
Hotellets stand/rengøring
6,4
Værelsets komfort/standard
6,4
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (768)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Marilyn M. Rejsende alene Philippines, 26. august 2014
Great Location

Great location, easy access to all public transport, Near to Harbour City and close to some tourist spot in Hongkong. Many restaurant around and shoppings Malls.
10
Aside for the Good Location, The staff are all very nice the room is good enough for me is big already. Great value of money free wifi. Important is closed to everything you can shop, dine and close to all public transport bus mtr taxi and going back to airport.
Iulian B. Rejsende alene Romania, 24. august 2014
Hong Kong trip
2,3
It was terrible, the room was not double which i had selected, it was very small and narrow space like inside one box..bed and bathromm only..and poor access on elevator seving this building.
Mary A. Familie med små børn Philippines, 21. august 2014
Great Access to Everywhere

Location, Budget, Comfort
6,7
Fantastic. The staff were great. Will definitely book this hotel again.
Abigail M. Par Philippines, 15. august 2014
Located in nathan road

Wifi connection
5
The room was so small, you can barely move. The only good thing about the stay is the stable WIFI connection.
Manning J. Rejsende alene United States of America, 5. august 2014
Alright stay for price

Location, price, and privacy.
7
Chungking mansions is an alright location when staying in hongkong. It's close to the subway and harbor. The only negative was distinctive smell when returning after leaving the room for a few hours. I believe it may have been home cooking that filtered in through the a/c. Easy to air out though. Rooms are small, but not a big problem when spending most of our time exploring.
Suriana T. Gruppe Indonesia, 1. august 2014
Simple room value for money

The location, cleanliness and tv
7,3
We stayed in a family room, very compact, but with the price offered it was value for money. The room was clean, the staffs were friendly and helpful and the location was perfect. However, we were a little bit disappointed during our second stay after we came back from Macau because the tv was not clear and nobody came to fix though we complained twice.
Jason G. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Generally ok

Centrally located, easy access to airport, easy to find
7,3
As this was a budget hotel, we did not expect much. Generally, it offers value for money. The room is clean but the hotel building itself isnt... The staff are helpful and polite. Nothing much.
Sucipto A. Rejsende alene Indonesia, 19. juli 2014
Good Value for Money Hostel

Price and Location
6,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B08