eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse
Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Reception
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,5

baseret på 806 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,1
Hotellets stand/rengøring
6,4
Værelsets komfort/standard
6,4
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (806)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Kean H. Familie med små børn Malaysia, 4. december 2014
Good location, small room, not worth of money

Location
6,7
We stayed there for 2 nights in a family room. The room was too small then advertised. The aisle between twin beds in our room hardly accommodate 2 standing adults. Toilet was smelly, possibly due to old sewage system. Chungking Mansion is cramped. Locating the lift to reception was like exploring a maze. Reception located on 10th floor of Block D, however our room was on 17th floor of Block E. We had to drag luggage all the way to Block E, took the lift at Block E to 16th floor, then climbed up one level to our room. What an absurd arrangement! The lift only serve up to 16th floor.
Liangliang Z. Rejsende alene Fiji, 3. december 2014
A motel good for backpacker..

cleaning and services
7,7
nice, clean and good services..cheap as well and good location..good for backpacker..the only defect is the room is too small..
Nida T. Par Philippines, 2. december 2014
value for money

internet connection. Filipina staff
7,3
Good
Kean H. Familie med små børn Malaysia, 1. december 2014
Location

Strategic location
6,7
We stayed there for 2 nights in a family room. To locate the the lift to the reception is troublesome. Chungking Mansion is cramped like a maze. Reception located on 10th floor block D, however our room was on 17th floor of block E. We had to drag our luggage all the way to block E, took lift to 16th floor then climbed up one level to 17th floor. What an absurd arrangement! The lift didn't serve 17th floor. Room is way too small than advertised. Not even a table in the room. The aisle between the twin beds hardly accommodate two standing adults. Room is clean, but the toilet is smelly. Possibly due to old sewage system of the building.
Mary J. Familie med små børn Philippines, 28. november 2014
It's clean hotel the staff are accommodating

Our stay in hotel it's good we're happy the service
3,3
Overall it's good and satisfied
Yong C. Rejsende alene Singapore, 24. november 2014
Room was clean. had curry smells from other rooms

Inexpensive. Great location. Interesting culture on ground floor.
6,3
Okay for solo traveller
Orawan G. Gruppe Thailand, 22. november 2014
great hostel for a decent price

The location is perfect, Staff was very friendly , Clean
10
I stayed from 19-22 Nov.14 recently for three nights with a few friends.I have to say that the entire staff at the hotel has been amazingly helpful. In a rush, I left my luggage at the hotel and they have taken care of my luggage until my friend arrives to pick it up. I would like to thank The hotel manager and staffs for taking the time to help me. This place is also really close to the MTR train station, so it's really convenient. The hotel is also safe and clean ande I would most definitely be returning!
James A. Rejsende alene United States of America, 22. november 2014
Welll managed for Chung King Mansions property

Clean, well managed, good location
8
average experience in a Chung King Mansions properties.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel HongkongDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B08