eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Day And Night Hotel

Block D, Flat D8 (reception), 10th Floor, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Lobby Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefra Day And Night Hotel Hongkong - Reception
Day And Night Hotel Hongkong - Reception Day And Night Hotel Hongkong - Hotellet udefra Day And Night Hotel Hongkong - Lobby Day And Night Hotel Hongkong - Badeværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse Day And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 50
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

baseret på 750 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,2
Personalet
6,1
Hotellets stand/rengøring
6,4
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (750)
Sorter efter:
Kurt R. Rejsende alene Denmark, 15. juli 2013
Overnatning i en by med dyre hoteller

Beliggenhed, pris , renlighed
7
Et af verdens mindste hotelværelser! - og trods det, var nærmest alt tilstede, aircon, fan, tv, tlf, safe, vandkoger, føn, og pænt, men micro toilet/bad. Man får langt mere andre steder i asien... Men dette er hong kong, så for prisen i denne by, er det okay. Ligger i et hus men et hav a tilsvarende små hoteller og hostels. Forvent en jammerlig langsom elevator, som der altid er kø ved. Men kan du se bort fra disse småting, så er day & night et godt sted at overnatte i renlige omgivelser.
Rene S. Rejsende alene Denmark, 20. februar 2013
det var et fint hotel, der ligger meget centralt!

sengen var dejlig blød, og toilettet vare rent og nydeligt.
7
hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Tip om Hoteldetaljer: Hotellets var helt igennem okay, og der var gratis vand +en mikrobølgeovn så man kunne selv lave lidt let mad, hvis man ikke følte budgettet holder. Det er centralt beliggende meget tæt ved en metrostation, og tæt på færge til central, som gør det til et flexibelt udgangspunkt når man er alene og gerne vil ud og se byen.
Jason G. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Generally ok

Centrally located, easy access to airport, easy to find
7,3
As this was a budget hotel, we did not expect much. Generally, it offers value for money. The room is clean but the hotel building itself isnt... The staff are helpful and polite. Nothing much.
Sucipto A. Rejsende alene Indonesia, 19. juli 2014
Good Value for Money Hostel

Price and Location
6,7
Sherman S. Rejsende alene Singapore, 15. juli 2014
Cheap, Clean and Rested

Clean, Accessible, fast internet!
8,3
The living conditions were good. I love the location and the staff. One thing that I hope they can improve on is to provide an air-conditional controller. It gets too cold at night and switching it off makes the air muggy.
Mary J. Gruppe Philippines, 14. juli 2014
uncomfortable

good location
3,7
too small room. We booked in Block D and thrown our in Block C (new hongkong Hotel) the only space you can move is 2 ft x 2ft. If you want to get ready, get dress on top of your bed. Elevators always full.
Steven F. Rejsende alene United States of America, 8. juli 2014
Extremely surprised. Would Defininitely recommend

Helpful staff, great location, great room.
8,7
I was pleasantly surprised at this place. For the amount of money, I think they go above and beyond. The room had more than I could ask for considering the size. A TV, fridge, AC, ceiling fan, I had a private bathroom, 24 hour CCTV, 24 hour staff. The staff, especially Manjit and Dev, went to great lengths to make sure I had everything I needed. My only complaint was the other staff didn't know where anything in the city was and they had no maps in English. Otherwise, great place. If I go back to HK, I will definitely stay here again. Seriously, best hostel I've ever stayed at.
Mei F. Rejsende alene Malaysia, 1. juli 2014
low budget hotel

location , price , friendly staff
6
Mark J. Gruppe Philippines, 30. juni 2014
Stay is nice

Staff are nice Reasonable price Clean rooms
5,3
Sherry S. Rejsende alene Hong Kong, 20. juni 2014
Brilliant no complains - easy location

Clean, helpful staff, have many different rooms.
9,3
This is a place for anyone who would want to travel with a budget in mind. It is a nice cozy hostel very friendly staff. Cleaning rooms everyday and have wifi access. It's a convenient location. Will be coming again if i visit hkg again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Day And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - LobbyDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet indefraDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - ReceptionDay And Night Hotel Hongkong - Hotellet udefraDay And Night Hotel Hongkong - LobbyDay And Night Hotel Hongkong - BadeværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - GæsteværelseDay And Night Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A04