Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Indgang Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Lobby Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Faciliteter Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse
Område: Patong Antal værelser: 225
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 2057
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (2057)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Ayesha C. Par India, 25. juni 2015
Nice hotel with good rate

Swimming pool was good . Rooms were clean but with full of mosquito. They hardly understand English as the staff was Thai .
6,7
Value for money . Rooms are clean but have mosquito. They hardly understand English as staff was mostly Thai . We took hotel room only so no idea about food at all . It's quiet far from patong beach . Staff was nice enuff .
Zhong Y. Par Malaysia, 23. juni 2015
Phuket Stay

Great location with quiet environment, very convenient
8,3
Hitesh P. Familie med små børn India, 15. juni 2015
Deewana patong stay not cool as assumed.

The front desk staff are of helping nature & swimming pool is maintained well.
6
At our arrival we were not offered any welcome drink. We were not satisfied with the deluxe room given to us so we changed it. The house keeping & the food area staff were found rude enough. Thanks.
Vivian A. Gruppe Singapore, 6. juni 2015
Room full of mosquitos

The exterior, the pool, the location
4,3
Bad experience. Felt cheated by the reviews. Check in to a room with lots of Mosquitos, requested for house keeping to come twice to spray insecticide in the room. Room looks more like a chalet resort. Hotel is not exactly that near to the beach. Breakfast was just so so, not as fantastic as written in the review. Towel provided is dirty with stains on it.
Naiyarat D. Forretningsrejsende Thailand, 21. maj 2015
Nice Food

Nice Food, Nice location
8
I like the food there. There are many kinds of food for breakfast. But the air condition in the room is not cool.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IndgangDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07