eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant
Område: Patong Antal værelser: 215

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 1995 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1995)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Phiboun V. Par Canada, 16. januar 2015
Its a quiet place but close to the noisy attractio

Natures, services and smiles
7,7
Swiss T. Gruppe Singapore, 11. januar 2015
4D3N stay

Staff friendliness, room comfort, spa
6
Decent rooms and spa although it was quite expensive. Enjoyed the warmth of the staffs, especially the driver who picked us up at the airport although we arrived pretty late. Toilet was okay but the toilet bowl looked a little dirty. Lots of mosquitoes outside the rooms at night.
Yashvinder R. Par India, 10. januar 2015
PHUKET TRIP

LOCATION ,CLEANLINESS & VALUE FOR MONEY
9,7
IT WAS VERY COMFORTABLE STAY AT THE DEEVANA PATONG HOTEL IS VERY NICE VERY NICE AND VALUE FOR MONEY
Cattaleeya W. Par United States of America, 10. januar 2015
Nice Hotel

cleanliness of rooms, friendly staff, nice looking facility.
9,3
Very good. Took a few minutes for the shower water to get warm in the morning, but ok after that. No elevators, but with only 3 floors it was no big deal. Access to the rooms were farther than I expected (around the back) but not too bad.
Suzanne K. Par France, 28. december 2014
Nice for Xmas break

Pool, relaxed atmosphere, friendly staff, food was good
6,3
Booked to stay over Xmas and found it quite pricey for what it was. Room was small and right behind kitchen so was woken up early every day when they were preparing breakfast. As they have a tropical garden with lots of trees and plants there were a lot of mosquitoes and bugs around so we requested for room to be sprayed by housekeeping ( they leave the doors wide open when in room!?!) Cleanliness of room was inconsistent daily ( a light sweep is not enough when you have bug stains all over the tiled floors!!). Otherwise we enjoyed the pool, breakfast had lots of variety, restaurant's food was nice, staff were helpful and friendly, the overall atmosphere of the hotel was relaxed and inviting. Location was good, didn't use free shuttle options to beach/mall as we like walking but thought it was really good of hotel to provide. Hotel provided free beach mat and bag and towels, even large umbrellas which was nice. We would definitely recommend and may stay again if we ever return.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FitnessrumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A04