eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant
Område: Patong Antal værelser: 215

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 1980 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1980)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Hui Q. Gruppe Singapore, 1. december 2014
Will definitely come back

Cleanliness, service, value
9
Being someone who's very particular about cleanliness, Deevana certainly surpassed my expectations of hotels in Phuket. Everything from the rooms to the pool area and diner were kept in tip top condition, which made our stay super comfortable. What's more, the staff were exceptionally friendly and approachable as well; the location wasn't too shabby either. All in all, we had a fantastic stay at Deevana and highly recommend this beautiful resort to anyone who doesn't mind spending a little more for quality accommodation!
Deborah F. Par Australia, 18. november 2014
Deevana is FANTASTIC value 4 $$! Definate 4STAR!!

Beautiful, quite, good beds/rooms, excellent service
9,3
Excellent
Nick G. Par New Zealand, 3. november 2014
A great hotel

The 3 best things about this hotel were the staff are lovely and helpful. The rooms, grounds and pool are all very tidy and well maintained. Last but not least the food was great.
10
We stayed at Deevana for 12 nights in a room with a private spa and had an awesome time. Every aspect of this hotel was perfect for us and we will definitely be going back. There is nothing that we were not happy with and would highly recommend it to anyone looking for a hotel in Patong.
Tanya S. Familie med små børn Pakistan, 1. november 2014
perfect holiday

from checkin , food, breakfast, staff, location to ambiance. it's perfect
8,7
Open spacious, smiling and according staff. Perfect breakfast. Comfortable rooms. Bad WiFi though. But over all its a lovely hotel.would come again
Asif Z. Familie med små børn Pakistan, 27. oktober 2014
Average

pools were good, good garden near market
5,3
Stay was good. Service level was fair. Guest relation manager Ms. Waan was best among all with smiling face very supportive and very good.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FitnessrumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool


AS-AGWEB-3A03