Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Indgang Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Lobby Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Faciliteter Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/Café
Område: Patong Antal værelser: 225
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 2040 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (2040)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Shyla I. Familie med små børn India, 19. maj 2015
Perfect get away

It was quiet clean and welcoming
9,3
Sik O. Rejsende alene Singapore, 14. april 2015
Book early for good value for money deal

Location, facilities, prestige
7,7
The quality of the resort exceeded my expectation since I made the booking early and got myself a good deal. A subsequent book saw the price up by 50%. It is a place I would stay if I am to visit Phuket again.
Sik O. Gruppe Singapore, 13. april 2015
Good location, value for money

Rooms, swimming pool, location
5
I got the rooms early at good price, so the result was a deal with good value for money. The resort is a short distance from the main street, yet aware from the main bars and clubs area. The breakfast looks good too I am regretted not adding the breakfast option when booking. Will go back to this hotel if can get at the same price in future.
Sik O. Gruppe Singapore, 13. april 2015
Fairly good but need to beef up in the details

Location, overall condition, environemnt
6,3
We checked in to a room but have to change room after we find out that the air conditioner was not working. One day before check out when we asked the staff for transport to airport, they advised allocating four hours for a trip that normally will take 1 hour, due to the Songkran festival. The trip ended up taking 1.5 hours. So future travelers may consider to be less conservative in planning that ride to airport.
Sik O. Gruppe Singapore, 12. april 2015
Good location and prestige resort

Location, Swimming pool, Rooms
4,3
We got the rooms early at good price. The hotel thus came out better than we have expected. The rooms are well equip with fridge and safe. The swimming pool is nice although we did not have time to use it. The location is convenient enough and yet not to close to the bars and clubs area which suited us.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IndgangDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum


AS-AGWEB-3B04