eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Suite Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum
Område: Patong Antal værelser: 215

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 1937 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1937)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Jackie M. Par Australia, 1. september 2014
Hidden Gem

The gardens , the location , rooms & staff
10
Awesome loved it
John K. Par Australia, 27. august 2014
The. Check in staff were most help fell and polit.

Staff. Pool. Room
8,7
It. Was the. Wet season but only rained 1day out of 7which was. Great. So we used the poolsalot the staff were most pleasant. And. Went out. Of there. Way to help us and. Organise. Tours. For. Us. Would. Recommend. This hotel. To others
Tsz H. Familie med små børn Hong Kong, 20. august 2014
good

location
6
Sarah J. Par Philippines, 18. august 2014
Birthday trip to Phuket

We arrived Phuket in the evening so we decided to grab some dinner, when we get back to the room I was surprised with a slice of cake with writing saying "happy birthday".. Thank you
9,7
Our stay was good, very nice hotel and very good food.. Location was excellent cause we can just walk to patong beach and to the famous bangla road.. Well maintained swimming pool though sometimes you need to wait long for the staff just to ask for towel.. They given us a room wherein they are renovating most of the room on that building so at night there's a lot of cockroaches and lizard crawling around.. Everyday they clean our room and even if we don't ask to change our bath towels they still will, which is the standard.. On our first breakfast, there was a misunderstanding with the booking with agoda but it was settled right away which is a good thing, thought they were gonna ruin our vacation.. Overall, I would still be staying here on our next trip to Phuket and will definitely recommend this place to my other friends.. Thank you!
Jay R. Par Singapore, 17. august 2014
room issues
4,3
Rooms were filled with insects. Free wifi was not connecting for most times. No electrical power a few time. Air con so noisy.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SuiteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - GæsteværelseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FitnessrumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - MøderumDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B02