eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Indgang Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Lobby Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Omgivelser Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Have Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Udsigt
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Faciliteter Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefra Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Legeplads Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restaurant Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/Café
Område: Patong Antal værelser: 225
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

7,9

baseret på 2004 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (2004)
Sorter efter:
Tom J. Familie med ældre børn Denmark, 26. november 2013
Smukt sted, høj serviceniveau, dejlige pools

høj serviceniveau, dejlige pools, Morgen buffet,
8,3
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er meget service minded, et sted jeg helt sikker ville komme igen til
Britt W. Par Denmark, 7. april 2012
Smukt sted, høj serviceniveau

Centralt, men meget rolig beliggenhed,
7,7
Det er dejlige værelser, men ikke hyggeligt indrettet. Jeg har været gæst i en anden afdeling af hotellet, som var langt smukkere. Skøn morgenbuffet, meget service fra personalet. Vi skulle først rejse om aftenen og vi fik stillet et ældre værelse til rådighed, som vi kunne bade og klæde om i. Bagagen var i receptionen om eftermiddagen. Der var en del kontrol og skulle lægges depositum baht for nøglekort, 500 for extra paraply.
Nour E. Rejsende alene Denmark, 2. marts 2012
Dejligt hotel

Ren
9
Det er et godt hotel for afslapning, er både for familien og par. meget stille området i patong, Der kan anbefales. Personale er service minded
Mads K. Par Denmark, 2. februar 2012
Flot hotel, med dejlige pools

Lækre pools
4,3
Vi havde nogle fine dage i Patong. Hotellet ser rigtig flot ud, og er rigtig lækkert i "den nye del". vi havde desværre fået et værelse i den gamle del, og vi blev noget skuffet. Værelset lignede ikke det på billederne, værelset var lille, ingen billeder eller noget, gammelt, lille og dårligt indrettet badeværelse. Ligeledes var personalet i receptionen meget snobbede. Det virkede lidt som om vi ikke var "noget" nu vi kun havde bestilt et "billigt" værelse. Vi spurgte efter en taxa til lufthavnen, den skulle de have 1000 bath for, plus vi skulle betale for hun ringede! Vi gik over på den anden side af gaden og bestilte en anden til 500 bath. Ligeledes var de ikke meget for at hjælpe med forskellige attraktioner og tog desuden merpris end alle andre steder. Positive ting: Der var 3 forskellige pool områder, der alle var rigtig gode!
Louise A. Par Denmark, 19. juni 2009
flot hotel

flotte værelser, sødt personale, stor meget ren jacuzzipool til værelserne hvor man bestiller det
8,7
godt hotel, rimelige priser, god beliggenhed
Mitchell H. Rejsende alene Australia, 20. februar 2015
Deevana Patong is the place to be!

The staff are helpful and always greet you with a warm welcome and a smile! The location is perfect, not too far from the action, but far enough to avoid it! And the atmosphere is tropical and homely!
10
I'm a return guest and i'll return time and time again! Always a pleasure at Deevana Patong! The staff are amazing, the facilities and atmosphere are incredible and make ou feel like you have your own slice of paradise. The location is perfect distance from the action! The food is great, oh that morning buffet gets me everytime! Extremely happy guest and will return time and time again! A++++!!!
Abdulaziz A. Familie med små børn Bahrain, 31. januar 2015
Nice place to stay

The hotel location was good a way from the loudly main patong beach road, the break fast was good as well however need more variety for musliems. Last thing that the hotel staff is friendly.
7,3
It was good stay and we enjoyed the place
Lauri O. Par Estonia, 30. januar 2015
The best in Patong

Breakfast , the park , the poolside .
10
Well , the snakes was little problem , but in that side , the cats were very good protectors . You allways look the cat , and you sure can now , is there somewere snakes or not . So , the cats were the best in the hotel . Ok , the breakfast was good also .
Phiboun V. Par Canada, 16. januar 2015
Its a quiet place but close to the noisy attractio

Natures, services and smiles
7,7
Swiss T. Gruppe Singapore, 11. januar 2015
4D3N stay

Staff friendliness, room comfort, spa
6
Decent rooms and spa although it was quite expensive. Enjoyed the warmth of the staffs, especially the driver who picked us up at the airport although we arrived pretty late. Toilet was okay but the toilet bowl looked a little dirty. Lots of mosquitoes outside the rooms at night.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IndgangDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LobbyDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - HaveDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UdsigtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - LegepladsDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestaurantDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SpaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - FaciliteterDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OmgivelserDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Fitnessrum


AS-AGWEB-3A05