eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Delta Hotel Hongkong - Hotellet udefra Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Lobby Delta Hotel Hongkong - Butikker Delta Hotel Hongkong - Indgang Delta Hotel Hongkong - Reception Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1332 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1332)
Sorter efter:
Birgit P. Rejsende alene Denmark, 15. april 2014
Småt, behageligt og centralt.

Beliggenhed, pris, rent.
6,3
Jeg blev 2 dage længere, end jeg havde booket hos Agoda og selvom der var mange i byen pga en eller anden excibition og priserne derfor var højere end normalt, fik jeg de to extra nætter til samme pris. Værelserne er meget små, men der er, hvad der skal være - og hver dag bliver sengen redt, man får nyt rent håndklæde og ny tandbørste. Alt i alt et behageligt ophold på Delta Hotel.
Emil S. Rejsende alene Sweden, 28. februar 2014
Billigt guesthouse, helt OK standard

Billigt, bra wi-fi.
5
Helt OK guesthouse i Hongkong-stil. Pyttesmå men rena o fina rum med ac, fläkt och WC m varmdusch. Bra wi-fi uppkoppling. Tunnelbanenedgång till Tsim Sha Tsui precis på andra sidan gatan. Helt enkelt ett bra o billigt ställe att slagga på nån eller max ett par nätter. Minus dock för att dom missade min väckning sista dagen, som jag bad om två gånger, då jag hade tappat mobilen o inte hade nån klocka.
Ruth S. Gruppe Philippines, 15. marts 2015
near to MTR station

the staff, the location
7
its okay. easy to find and most of all near to MTR station...
Lkhagvadulam J. Rejsende alene Mongolia, 14. marts 2015
it is not hotel, A HOSTEL

kind staff, daily housekeeping and close to many attractions. but it is not hotel. it is just hostel. also hotel building is full of nagging Indians who try to sell something to foreigners.
7,3
It was not that pleasant, but I guess it was okay for 1 star hotel.
Siew W. Gruppe Malaysia, 7. marts 2015
Good, worth for $$

Cheap, good location, clean
7,3
Siew W. Gruppe Malaysia, 7. marts 2015
Good, cheap

Cheap, good location, clean
7,3
Trisnadi Y. Forretningsrejsende United Kingdom, 1. marts 2015
will come back

Excellent service. Very comfortable rooms
10
Room was nice,comfortable,clean and well decorated.Liked everything about this hotel.
Trisnadi Y. Forretningsrejsende United Kingdom, 1. marts 2015
Comfortable stay

neatness & clean
10
Room was nice,comfortable,clean and well decorated .Liked everything about this hotel.
Hideaki O. Familie med små børn United Kingdom, 27. februar 2015
I like everything.

Good location with easy access to the local transport
10
Entirely satisfactory in every respect. I will recommend to friends.Staff was helpful and courteous.
Hideaki O. Familie med små børn United Kingdom, 27. februar 2015
I like everything.

"Good location with easy access to the local transport"
10
"At this price , No one can expect better then DELTA HOTEL is offering."

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotellet udefraDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - ButikkerDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - ReceptionDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - FaciliteterDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - Suite


AS-AGWEB-3A08