eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Delta Hotel Hongkong - Hotellet udefra Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Lobby Delta Hotel Hongkong - Butikker Delta Hotel Hongkong - Indgang Delta Hotel Hongkong - Reception Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 1228 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,6
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1228)
Sorter efter:
Birgit P. Rejsende alene Denmark, 15. april 2014
Småt, behageligt og centralt.

Beliggenhed, pris, rent.
6,3
Jeg blev 2 dage længere, end jeg havde booket hos Agoda og selvom der var mange i byen pga en eller anden excibition og priserne derfor var højere end normalt, fik jeg de to extra nætter til samme pris. Værelserne er meget små, men der er, hvad der skal være - og hver dag bliver sengen redt, man får nyt rent håndklæde og ny tandbørste. Alt i alt et behageligt ophold på Delta Hotel.
Emil S. Rejsende alene Sweden, 28. februar 2014
Billigt guesthouse, helt OK standard

Billigt, bra wi-fi.
5
Helt OK guesthouse i Hongkong-stil. Pyttesmå men rena o fina rum med ac, fläkt och WC m varmdusch. Bra wi-fi uppkoppling. Tunnelbanenedgång till Tsim Sha Tsui precis på andra sidan gatan. Helt enkelt ett bra o billigt ställe att slagga på nån eller max ett par nätter. Minus dock för att dom missade min väckning sista dagen, som jag bad om två gånger, då jag hade tappat mobilen o inte hade nån klocka.
Clarice S. Rejsende alene Australia, 20. november 2014
Good place to stay.

Security,Wifi and Location
10
Takeshi K. Forretningsrejsende Japan, 20. november 2014
Good

Staff, Cleanliness and Location
10
William M. Forretningsrejsende Colombia, 18. november 2014
Good Stay

Security, Wifi and Location
10
We liked this place especially because of the location and cleanliness. Very clean sheets and blankets and they also provide free tooth brush and towels everyday. The staff is also very friendly and accommodating. The wifi speed was awesome.
Kim T. Forretningsrejsende South Korea, 16. november 2014
Awesome Experience

Location, staff and cleanliness
10
Our stay at Delta hotel was very pleasant. The rooms were very clean and the staff were very friendly. We liked the location because this place was near to all major shopping places and had restaurants at walkable distance. Another thing that we liked about this hostel was the wifi. Their wifi has awesome speed.
Jocelyn S. Rejsende alene Philippines, 15. november 2014
Budget-friendly

Staff are friendly, Budget fits for budget travelers, Clean and comfy
9,7
It was all good. There are Filipino Staff which is an advantage to us. The only problem is the elevator, which serves a few people at a time.
Mary L. Gruppe Philippines, 15. november 2014
Very poor in cleanliness
4
I wouldn't recommend this hotel
Kieu D. Par Netherlands, 14. november 2014
Dirty bathroom and too small
3,3
It was dirty. The room was really small . When you have à big suitcase, it won't fit in the room. the room has a strange smell. And the bathroom is disgusting . Only 1 bathroom and toilet for many people. And it is also very very small . It smells every time. Don't go here !! Because even the elevator is too small and not pleasant to take.
Poppy M. Gruppe Indonesia, 12. november 2014
Excellent

location, staff, wifi
10
My stay was pretty good. The staff were really helpful in providing insightful suggestions as to what places to visit, where to shop etc. The place was clean. The room that I was allotted was pristine clean. The sheets and blankets were neatly folded. They had also provided a refrigerator and a microwave in the common area.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotellet udefraDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - ButikkerDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - ReceptionDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - FaciliteterDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - Suite


AS-AGWEB-3C07