eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Delta Hotel Hongkong - Hotellet udefra Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Lobby Delta Hotel Hongkong - Butikker Delta Hotel Hongkong - Indgang Delta Hotel Hongkong - Reception Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,9

baseret på 1104 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
6,6
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1104)
Sorter efter:
Birgit P. Rejsende alene Denmark, 15. april 2014
Småt, behageligt og centralt.

Beliggenhed, pris, rent.
6,3
Jeg blev 2 dage længere, end jeg havde booket hos Agoda og selvom der var mange i byen pga en eller anden excibition og priserne derfor var højere end normalt, fik jeg de to extra nætter til samme pris. Værelserne er meget små, men der er, hvad der skal være - og hver dag bliver sengen redt, man får nyt rent håndklæde og ny tandbørste. Alt i alt et behageligt ophold på Delta Hotel.
Emil S. Rejsende alene Sweden, 28. februar 2014
Billigt guesthouse, helt OK standard

Billigt, bra wi-fi.
5
Helt OK guesthouse i Hongkong-stil. Pyttesmå men rena o fina rum med ac, fläkt och WC m varmdusch. Bra wi-fi uppkoppling. Tunnelbanenedgång till Tsim Sha Tsui precis på andra sidan gatan. Helt enkelt ett bra o billigt ställe att slagga på nån eller max ett par nätter. Minus dock för att dom missade min väckning sista dagen, som jag bad om två gånger, då jag hade tappat mobilen o inte hade nån klocka.
Kok L. Rejsende alene Malaysia, 22. juli 2014
Good location

Good location, decent room condition & reasonable priced
7
Everything is considerably good, except:- 1) unkempt and/or rather dirty common area; 2) pitifully small & run-down lifts, and it takes ages for the whole waiting time especially going down; & 3) entrance to the building is fulled of migrants trying to sell you stuff like tourist SIMpacks, etc.
Alan P. Familie med ældre børn Philippines, 19. juli 2014
Value for Money.

Location. Value for Money. Easy access to public transport.
7,3
It was okay. Great.
Yun C. Gruppe Singapore, 13. juli 2014
Cheap and good location

Cheap , good location and good roommates
6,3
Great experience with night life around the hotel
Thiti M. Gruppe Thailand, 7. juli 2014
terrible
2
terrible building terrible atmosphere terrible elevetor terrible people
Peter V. Gruppe Australia, 5. juli 2014
Very good experience overall . Will return one day

Location was close to mrt and shops . Easy to get around the area. Plenty of eating places nearby .
10
Very good experience. The price was right for my big family. Children likes talking to friendly staff there
Maria C. Gruppe Philippines, 5. juli 2014
Great location, accomodating staff

The hotel is centrally located, just beside the MTR station and near to the airport bus. The staffs are accomodating.
8
I travelled with 3 of my friends and we booked a queen size bed for July 1 and a family room for July 2-5. The staff upgraded our July 1 reservation to a family room without extra charge. Also the staff are nice and the rooms are being cleaned everyday. It's not a fancy hotel but with the cheap price and good location, this is a very great deal.
Jan M. Gruppe Philippines, 29. juni 2014
Hongkong is a very good place to shop, fun & shop.

receptionists are very accommodating, understands and speaks english.
5,3
It was good because the hotel are very near to the shopping malls, restaurants, attractions and bus and ferry terminal to macau
Gina U. Rejsende alene Canada, 26. juni 2014
Horrible

Wifi
2,3
The location was horrible. At the lobby are a lot of suspicious looking people. It's not safe. The hotel room is so tight and dirty.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotellet udefraDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - ButikkerDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - ReceptionDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3C03