eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Delta Hotel Hongkong - Hotellet udefra Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Lobby Delta Hotel Hongkong - Butikker Delta Hotel Hongkong - Indgang Delta Hotel Hongkong - Reception Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1286 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1286)
Sorter efter:
Birgit P. Rejsende alene Denmark, 15. april 2014
Småt, behageligt og centralt.

Beliggenhed, pris, rent.
6,3
Jeg blev 2 dage længere, end jeg havde booket hos Agoda og selvom der var mange i byen pga en eller anden excibition og priserne derfor var højere end normalt, fik jeg de to extra nætter til samme pris. Værelserne er meget små, men der er, hvad der skal være - og hver dag bliver sengen redt, man får nyt rent håndklæde og ny tandbørste. Alt i alt et behageligt ophold på Delta Hotel.
Emil S. Rejsende alene Sweden, 28. februar 2014
Billigt guesthouse, helt OK standard

Billigt, bra wi-fi.
5
Helt OK guesthouse i Hongkong-stil. Pyttesmå men rena o fina rum med ac, fläkt och WC m varmdusch. Bra wi-fi uppkoppling. Tunnelbanenedgång till Tsim Sha Tsui precis på andra sidan gatan. Helt enkelt ett bra o billigt ställe att slagga på nån eller max ett par nätter. Minus dock för att dom missade min väckning sista dagen, som jag bad om två gånger, då jag hade tappat mobilen o inte hade nån klocka.
Anand R. Gruppe India, 25. januar 2015
Very very small room, but in prime location.

prime location, clean
4,7
The hotel is situated in prime location. Other than that the size of the room is very small, Very very small. The hotel is situated in prime location. Also we have to wait for a long time to catch the lift as it is in the 16th floor.
Hannalee H. Familie med ældre børn Philippines, 19. januar 2015
Excellent location, near shops

Location, staff, cleanliness
6,3
Staff were friendly and accommodating. Room was too small & with all our luggages it was difficult to move around. One of us has to exit the room before the other can go to the toilet/bathroom. Location of hotel was great, very near the MTR and shops are only downstairs. Room was kept clean and towels were changed everyday. Bathroom was to tiny with no shower area but there's a small space for you to take a bath.
Gina U. Gruppe Philippines, 13. januar 2015
Small and yet very clean hotel.

The staff were all friendly and very accommodating . The Indian national girl was very nice to us. Very friendly. 😄good
8,3
Great even though the room was small but it was clean
Randy C. Familie med ældre børn Philippines, 11. januar 2015
hk stay

value for money, location,cleanliness
7,3
it was a nice stay
Lai C. Familie med ældre børn Malaysia, 7. januar 2015
Comfortable stay, like home.

Location, cleanliness, helpful staffs.
10
Friendly staffs were very helpful upon each and every request, location was very good, only few minutes walk to nearest train station. Surrounding with a lot of shops and food stores. It is worth for the price you pay. Recommended for travellers who are looking for a good rest in the night after a long day out there.
Felix K. Rejsende alene Austria, 2. januar 2015
if you have no other options

central location, looks classy
5
Be aware that this ho(s)tel is located at Chunking mansion, an infamous building in Hong Kong. We had one toilet/shower combination on the hallway for our 4 bed dorm and idk how many other rooms. So in the morning I had to wait 25 min for passing water. When the toilet was broken there was simply no substitution. Hong Kong is a really crowded place, still it wasn't our best stay there.
Katrina S. Gruppe Switzerland, 30. december 2014
Good enough

location, equipment, easy to find
6,3
Good
Seungbum Y. Rejsende alene South Korea, 26. december 2014
very small room

in downtown, it is very close place from MTR
4,3
this guest house has very small size rooms. So I feel not good.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotellet udefraDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - ButikkerDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - ReceptionDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - FaciliteterDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - SuiteDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - Suite


AS-AGWEB-3B07