eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Delta Hotel Hongkong - Hotellet udefra Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Udsigt Delta Hotel Hongkong - Lobby Delta Hotel Hongkong - Butikker Delta Hotel Hongkong - Indgang Delta Hotel Hongkong - Reception Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Hotellet indefra Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse Delta Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1206 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,6
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1206)
Sorter efter:
Birgit P. Rejsende alene Denmark, 15. april 2014
Småt, behageligt og centralt.

Beliggenhed, pris, rent.
6,3
Jeg blev 2 dage længere, end jeg havde booket hos Agoda og selvom der var mange i byen pga en eller anden excibition og priserne derfor var højere end normalt, fik jeg de to extra nætter til samme pris. Værelserne er meget små, men der er, hvad der skal være - og hver dag bliver sengen redt, man får nyt rent håndklæde og ny tandbørste. Alt i alt et behageligt ophold på Delta Hotel.
Emil S. Rejsende alene Sweden, 28. februar 2014
Billigt guesthouse, helt OK standard

Billigt, bra wi-fi.
5
Helt OK guesthouse i Hongkong-stil. Pyttesmå men rena o fina rum med ac, fläkt och WC m varmdusch. Bra wi-fi uppkoppling. Tunnelbanenedgång till Tsim Sha Tsui precis på andra sidan gatan. Helt enkelt ett bra o billigt ställe att slagga på nån eller max ett par nätter. Minus dock för att dom missade min väckning sista dagen, som jag bad om två gånger, då jag hade tappat mobilen o inte hade nån klocka.
Teng Y. Par Malaysia, 27. oktober 2014
Friendly staff

Friendly Staff
4,3
Pea S. Familie med ældre børn Malaysia, 25. oktober 2014
Clean, staff good

Clean, good location, staff friendly
7,7
Good
Sofia G. Familie med små børn Philippines, 23. oktober 2014
good location

near mtr station.. accessible to all you needs from food shopping and tourist spots
9
the hotel rooms are a bit small but clean... even the hall way are kept clean.
Dennis L. Par Singapore, 22. oktober 2014
Bad Service after Checked In

Good location
5
The service is good during checked in but not after checked in. The room is kind of dusty at certain spot, e.g. shelf below the bedside table. The temperature of the water for shower is hard to control between hot and cold and sometimes resulting in boiling water flowing out of the sprinkle. The toilet rolls is small and when asked for more than 1, the staff asked a few questions and finally give 1 roll. The lift towards the hotel is small and always having long queue as it can only carry little weight.
Kebumlester K. Par United States of America, 22. oktober 2014
it is getting better.

location
7
Good
Seah S. Gruppe Singapore, 19. oktober 2014
Experience

Clean, Location is good and staff try to satisfy your requirement.
8
Overall experience is pleasant. The staff provide us 2 room key upon request by us, although they only provide 1 key to 1 room. The room is clean and neat although it is small, as those who have been to hongkong should know the rooms in hongkong is small.
Mayumi M. Rejsende alene Japan, 19. oktober 2014
too surprize to stay

very nice indian food(Ground floor) , talk with roommates
7
i think my roommate was girl,but not.
Muhammad F. Rejsende alene Malaysia, 17. oktober 2014
Great Experience

Easy Access,worth value of money,perfect location
8,3
Great stay and gonna visit here again.Nearby with MTR station.Everthing was great just the elavator we hv to wait for a long time to go up.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Delta Hotel HongkongDelta Hotel Hongkong - Hotellet udefraDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - UdsigtDelta Hotel Hongkong - LobbyDelta Hotel Hongkong - ButikkerDelta Hotel Hongkong - IndgangDelta Hotel Hongkong - ReceptionDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - BadeværelseDelta Hotel Hongkong - Hotellet indefraDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - GæsteværelseDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Transport i nærhedenDelta Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


AS-AGWEB-3C02