Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet indefra Diplomat Hotel Cebu City - Gæsteværelse Diplomat Hotel Cebu City - Gæsteværelse Diplomat Hotel Cebu City - Gæsteværelse Diplomat Hotel Cebu City - Møderum Diplomat Hotel Cebu City - Møderum Diplomat Hotel Cebu City - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 100
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 1076
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (1076)
Sorter efter:
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 17. februar 2013
Fint hotel til faa overnatninger

God beliggenhed
7,3
Okay hotel. Ikke luksus,men okay til prisen. Flink og hoeflig personale. Centralt beliggende. Taxi lige udenfor hotel. Morgenmad kunne vaere bedre. Kan anbefales til faa overnatninger.
Tip om Shopping: Naer Robinson mall
Indberet denne anmeldelse
Mogens B. Rejsende alene Denmark, 26. april 2011
Godt hotel med god betjening

Centralt beliggende til Mango Place
8,3
Høflig og hjælpsom personale - Værelse almndelig god standard.
Tip om Natteliv: Mango Place - ca 1 km fra hotellet - tag en taxi
Indberet denne anmeldelse
Scott H. Forretningsrejsende United States of America, 9. juli 2015
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Indberet denne anmeldelse
Patrick G. Forretningsrejsende United Kingdom, 13. juni 2015
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Indberet denne anmeldelse
Ramin F. Rejsende alene United Kingdom, 7. juni 2015
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Indberet denne anmeldelse
Shenalyn W. Familie med ældre børn Philippines, 3. juni 2015
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Indberet denne anmeldelse
Marissa B. Forretningsrejsende Philippines, 17. maj 2015
.

.
6,7
Indberet denne anmeldelse
David E. Par United States of America, 14. maj 2015
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
Indberet denne anmeldelse
George A. Forretningsrejsende United States of America, 14. maj 2015
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Indberet denne anmeldelse
Lawrence H. Par United Kingdom, 8. maj 2015
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet indefraDiplomat Hotel Cebu City - GæsteværelseDiplomat Hotel Cebu City - GæsteværelseDiplomat Hotel Cebu City - GæsteværelseDiplomat Hotel Cebu City - MøderumDiplomat Hotel Cebu City - MøderumDiplomat Hotel Cebu City - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01