eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Mandaue City, Cebu, Filippinerne 6014 (Se kort)

Book nu!

Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Møderum Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Dansesal Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Dansesal Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Restaurant Dohera Hotel Cebu - Restaurant Dohera Hotel Cebu - Lobby
Dohera Hotel Cebu - Pub/Lounge Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Fitnessrum Dohera Hotel Cebu - Reception Dohera Hotel Cebu - Hotellet udefra Dohera Hotel Cebu - Swimmingpool Dohera Hotel Cebu - Swimmingpool Dohera Hotel Cebu - Restaurant Dohera Hotel Cebu - Indgang Dohera Hotel Cebu - Pub/Lounge Dohera Hotel Cebu - Omgivelser Dohera Hotel Cebu - Hotellet indefra
Område: Mandaue City Antal værelser: 100
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 148 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (148)
Sorter efter:
Susett N. Rejsende alene Denmark, 9. marts 2013
super godt

venlig, hurtig service, hjælpsom
8,7
hotellet ligger rigtig godt, hvis man ikke vil have så meget larm
Michael L. Rejsende alene Denmark, 18. maj 2012
Meget Venlig personale Pænt rent og gode servis.

Gode belighed midt byen.
9,7
Jeg har kun godt at sige var der i 3 uger. jeg vil godt kunne finde på at komme tilbage det er ikke noget jeg plejer. Der var stile og roglige på stedet. Store senge og værelser. Køkknet var meget nyt løv samme tider tøre for ting på koret.
Tip om Shopping: 10 minuter fra det STORE SM center. Ca 100 pessus 13 kr i Taxa
Ramon J. Forretningsrejsende Philippines, 17. juli 2014
Nice Hotel with nearest proximity to airport

Great Breakfast, Great Room Size and very clean surroundings
10
I would like to commend the staff of Dohera for keeping the hotel pristine and clean. I so love my experience in the hotel I can't wait to come back to Mandaue. Thanks!!!
Mary M. Forretningsrejsende Philippines, 11. juli 2014
Good Location

Good Location, near to airport, & accessible to cebu
8
good
Richard V. Gruppe Canada, 28. juni 2014
Was pleasant stay at hotel

Very friendly staff, Good food, Clean room
8
Had a great stay at Dohera Hotel will be back again soon.
Winfred L. Rejsende alene United States of America, 20. juni 2014
Large, clean room with swimming pool in quiet area

Clean room, friendly staff, swimming pool
8,3
Lailah A. Gruppe Philippines, 31. maj 2014
It was great!

Good staff, nice breakfast and good location!
8
The hotel is nice, good location, friendly staff and have a nice breakfast. I would love to visit again.
Jingle L. Familie med små børn Philippines, 24. maj 2014
Relaxing and Comfortable

Big room and bed.
9,3
We enjoyed our stay in this hotel except that we were not able to access their Wifi because it won't reach to 3rd floor where we stayed.
Ricardo P. Familie med små børn Philippines, 15. maj 2014
Good clean hotel. For the price, this is a bargain

Location. Size of the room. Price.
8
Will stay here again next time I'll visit Cebu. Huge room for the price.
Medardo M. Forretningsrejsende Philippines, 28. april 2014
Better value for your money.

Beautiful rooms, quiet and reasonable rates.
8
Dohera offers a nice place to return to after a long business day.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - DansesalDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - DansesalDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - RestaurantDohera Hotel Cebu - RestaurantDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Pub/LoungeDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - FitnessrumDohera Hotel Cebu - ReceptionDohera Hotel Cebu - Hotellet udefraDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - RestaurantDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - Pub/LoungeDohera Hotel Cebu - OmgivelserDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - FitnessrumDohera Hotel Cebu - BadeværelseDohera Hotel Cebu - BadeværelseDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Pub/LoungeDohera Hotel Cebu - Hotellet udefraDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - BadeværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - NatklubDohera Hotel Cebu - NatklubDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C07