eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Mandaue City, Cebu, Filippinerne 6014 (Se kort)

Book nu!

Dohera Hotel Cebu - Reception Dohera Hotel Cebu - Swimmingpool Dohera Hotel Cebu - Swimmingpool Dohera Hotel Cebu - Restaurant Dohera Hotel Cebu - Indgang Dohera Hotel Cebu - Hotellet udefra Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Badeværelse Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Indgang Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Gæsteværelse Dohera Hotel Cebu - Hotellet indefra Dohera Hotel Cebu - Mad og drikke Dohera Hotel Cebu - Mad og drikke Dohera Hotel Cebu - Lobby
Dohera Hotel Cebu - Mad og drikke Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Indgang Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Hotellet indefra Dohera Hotel Cebu - Mad og drikke Dohera Hotel Cebu - Business Center Dohera Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Dohera Hotel Cebu - Lobby Dohera Hotel Cebu - Swimmingpool Dohera Hotel Cebu - Møderum
Område: Mandaue City Antal værelser: 100
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 178 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,4
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (178)
Sorter efter:
Susett N. Rejsende alene Denmark, 9. marts 2013
super godt

venlig, hurtig service, hjælpsom
8,7
hotellet ligger rigtig godt, hvis man ikke vil have så meget larm
Michael L. Rejsende alene Denmark, 18. maj 2012
Meget Venlig personale Pænt rent og gode servis.

Gode belighed midt byen.
9,7
Jeg har kun godt at sige var der i 3 uger. jeg vil godt kunne finde på at komme tilbage det er ikke noget jeg plejer. Der var stile og roglige på stedet. Store senge og værelser. Køkknet var meget nyt løv samme tider tøre for ting på koret.
Tip om Shopping: 10 minuter fra det STORE SM center. Ca 100 pessus 13 kr i Taxa
Beda D. Familie med små børn Switzerland, 22. februar 2015
Friendly staff

Very friendly staff, good breakfast, clean room
8
Very friendly staff, good breakfast, clean room, not far from airport and cebu city, very close to DFA.
Sean F. Par Ireland, 15. februar 2015
Great service

Made a mistake while booking on agoda, arrived a day late but the people behind the desk were great and fixed my mistake with no problems.
10
We got up late one morning (11.30) and went down to the restaurant for breakfast. Breakfast finished at 10 but they still cooked us some omelets and fish. Very nice staff allround.
Seungbeom J. Forretningsrejsende South Korea, 8. februar 2015
Good

Price and room size
6,3
Not bad :)
William L. Par Canada, 5. februar 2015
Happy travel

Location staff and massages
10
Very comfortable stay
Emily E. Gruppe Japan, 19. januar 2015
worth it

cleanliness,hospitable great service
9,3
Superb
Mirasol C. Par Philippines, 7. januar 2015
All most excellent

Room, free breakfast and location
10
Its almost excellent due to wifi connection was really not reaching our room.
Brent S. Rejsende alene United States of America, 31. december 2014
A Wonderful stay at Dohera

Festive atmosphere, Staff and desk help, the cleanliness and room ammenieties
9,7
I had a wonderful experience here, I will stay here again when I am in Cebu
Philip F. Rejsende alene United Kingdom, 31. december 2014
ants

nice hotel good facilities nice staff
9
It was great but there were ants in the room. Quickly dealt with though

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - ReceptionDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - RestaurantDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - Hotellet udefraDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - BadeværelseDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - GæsteværelseDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Mad og drikkeDohera Hotel Cebu - Mad og drikkeDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Mad og drikkeDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Mad og drikkeDohera Hotel Cebu - Business CenterDohera Hotel Cebu - Sport og aktiviteterDohera Hotel Cebu - LobbyDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - RestaurantDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - MøderumDohera Hotel Cebu - FitnessrumDohera Hotel Cebu - SwimmingpoolDohera Hotel Cebu - FitnessrumDohera Hotel Cebu - IndgangDohera Hotel Cebu - FitnessrumDohera Hotel Cebu - Hotellet indefraDohera Hotel Cebu - Fitnessrum


AS-AGWEB-3C06