Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Mandaue, Mandaue, Filippinerne 6014

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 201 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,4
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (201)
Sortér efter:
Susett N. Rejsende alene Denmark, 9. marts 2013
super godt

venlig, hurtig service, hjælpsom
8,7
hotellet ligger rigtig godt, hvis man ikke vil have så meget larm
Indberet denne anmeldelse
Michael L. Rejsende alene Denmark, 18. maj 2012
Meget Venlig personale Pænt rent og gode servis.

Gode belighed midt byen.
9,7
Jeg har kun godt at sige var der i 3 uger. jeg vil godt kunne finde på at komme tilbage det er ikke noget jeg plejer. Der var stile og roglige på stedet. Store senge og værelser. Køkknet var meget nyt løv samme tider tøre for ting på koret.
Tip om Shopping: 10 minuter fra det STORE SM center. Ca 100 pessus 13 kr i Taxa
Indberet denne anmeldelse
Clinton M. Rejsende alene Australia, 23. november 2015
Rest and relax

The best 3 things about this hotel were. 1. Friendly and professional staff. 2. Really comfortable bed. 3. The housekeeping staff are amazing.
9
My stay at Dohera was great. I highly recommend this Hotel. I do feel that they need to promote the hotel more as it is a hidden gem. The staff are very friendly and accommodating. I had an issue with the in room safe when i arrived and this was replaced within 10mins. The restaurant is very reasonably priced and the staf there are very responsive to your needs. I would definitely recommend this hotel for the relaxing atmosphere and the way that you are treated. I was absolutely amazed by the service and was great with a fresh glass of fruit juice upon arrival. You will feel very safe at this establishment as their is security in abundance.
Indberet denne anmeldelse
Christine M. Par Philippines, 22. august 2015
superb

location, good food and clean rooms
10
good staff and great rooms and food
Indberet denne anmeldelse
Jonathan M. Rejsende alene United Kingdom, 21. august 2015
Reasonable accommodation, food adequate

Large, comfortable room, close to airport.
6,3
Good for an overnight & easy airport access. No awards for the hotel food however.
Indberet denne anmeldelse
Andrew H. Forretningsrejsende Australia, 18. juli 2015
Stay

Staff, Room & location
8,3
Only problem was internet "limited access problem". Staff were excellent and very helpful.
Indberet denne anmeldelse
Daniel W. Familie med små børn Austria, 10. juli 2015
booking extended

very friendly staff, room was very ok, food was very good too
2,3
overall it was a very good stay
Indberet denne anmeldelse
Marcel H. Familie med små børn Germany, 25. juni 2015
very nice stay

staff, super friendly, very nice big rooms,
9,3
just enjoyed it
Indberet denne anmeldelse
Ethel A. Familie med ældre børn Philippines, 2. juni 2015
Nice and good location very clean

Location,value of money,clean
10
Great
Indberet denne anmeldelse
Bruce J. Familie med ældre børn United Kingdom, 14. maj 2015
My Stay

Location
7,3
Okay
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Dohera Hotel Mandaue - Hotellet udefraDohera Hotel Mandaue - SwimmingpoolDohera Hotel Mandaue - SwimmingpoolDohera Hotel Mandaue - RestaurantDohera Hotel Mandaue - IndgangDohera Hotel Mandaue - Hotellet udefraDohera Hotel Mandaue - BadeværelseDohera Hotel Mandaue - IndgangDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - GæsteværelseDohera Hotel Mandaue - Hotellet indefraDohera Hotel Mandaue - Mad og drikkeDohera Hotel Mandaue - Mad og drikkeDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - Mad og drikkeDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - IndgangDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - Hotellet indefraDohera Hotel Mandaue - Mad og drikkeDohera Hotel Mandaue - Business CenterDohera Hotel Mandaue - Sport og aktiviteterDohera Hotel Mandaue - LobbyDohera Hotel Mandaue - MøderumDohera Hotel Mandaue - SwimmingpoolDohera Hotel Mandaue - RestaurantDohera Hotel Mandaue - MøderumDohera Hotel Mandaue - MøderumDohera Hotel Mandaue - MøderumDohera Hotel Mandaue - MøderumDohera Hotel Mandaue - FitnessrumDohera Hotel Mandaue - SwimmingpoolDohera Hotel Mandaue - IndgangDohera Hotel Mandaue - FitnessrumDohera Hotel Mandaue - Hotellet indefraDohera Hotel Mandaue - GæsteværelseDohera Hotel Mandaue - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08