Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dome Resort

98 Moo 4, Kata Beach, Karon, Phuket, Kata, Phuket, Thailand 83000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 52 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (52)
Sortér efter:
Kent D. Gruppe Denmark, 4. marts 2015
ferie tæt på stranden

Beliggenheden.pool.rengøring.
6,3
Opholdet på Dome er ok man ved jo man får hvad man betaler for.Bare lidt synd stedet er så slidt de ikke gider ordne ordne og male. De burde skifte de gamle møbler ud som nok r fra det blev bygget få nogle nye fjernsyn og køl få mallet nye dyner og hovedpuder som er ret elendige så kunne det nok blive en 3. lidt skuffet over der ikke blev gjort opmærsom på der ikke var et sted at få morgenmad da de havde lukket resturangen det kunne man godt ha medelt inden for sidste år var det rigtig lækkert med stor morgen bufe.
Indberet denne anmeldelse
Vibeke M. Par Denmark, 22. januar 2014
Dejlig oase midt i byen

Dejligt værelse, god mad og venligt personale
8,7
Min niece og jeg havde en dejlig ferie på Dome Resort. Venligt og imødekommende personale. 10 min gang til stranden. Kommer helt sikkert tilbage hertil.
Indberet denne anmeldelse
Khadija C. Familie med ældre børn Denmark, 1. januar 2013
En lille oase

Dejligt beliggenhed, i byen. Stranden, værelserne, maden, poolen, personalet.
9,7
Dejligt beliggenhed, Resortet var godt, men man skal selv huske badehåndklæde, da de er sparsomme på dette punkt. De gør ikke så meget, Personalet var smilende, venlige, samt meget hjælpsomme, hvis man får brug for hjælp.stort lækker pool.
Tip om Hoteldetaljer: Stort lækker pool.
Indberet denne anmeldelse
Khadija C. Familie med ældre børn Denmark, 1. januar 2013
En lille oase

Dejligt beliggenhed, i byen. Stranden, værelserne, maden, poolen, personalet.
9,7
Dejligt beliggenhed, Resortet var godt, men man skal selv huske badehåndklæde, da de er sparsomme på dette punkt. De gør ikke så meget, Personalet var smilende, venlige, samt meget hjælpsomme, hvis man får brug for hjælp.stort lækker pool.
Tip om Hoteldetaljer: Lækker pool
Indberet denne anmeldelse
Khadija C. Familie med ældre børn Denmark, 1. januar 2013
En lille oase

Dejligt beliggenhed, i byen. Stranden, værelserne, maden, poolen, personalet.
9,7
Dejligt beliggenhed, Resortet var godt, men man skal selv huske badehåndklæde, da de er sparsomme på dette punkt. De gør ikke så meget, Personalet var smilende, venlige, samt meget hjælpsomme, hvis man får brug for hjælp.stort lækker pool.
Tip om Hoteldetaljer: Lækker pool
Indberet denne anmeldelse
Aylin B. Par Turkey, 22. februar 2015
In a good location but outdated hotel

Location
5
We have stayed in this hotel in the year 2013 for a month and it was in a much better condition at that time. So we made our bookings for the hotel rooms with thinking that we will see the same standards again. At that time, the hotel was serving breakfast and there was a very easy access to the garden and pool areas which was nicely landscaped and maintained. But this time we have seen the difference at the minute we arrive to the hotel. We have been told that the management is changed but it seems the new owners/management didn't spend any moment for improvements. Firstly there were no breakfast service in the hotel and they wanted to direct us to a restaurant next door. Than we saw a new odd building closed the passage to the garden/ pool area from the hotel rooms. And the room was full of broken furniture like as coffee table, cupboard. The bathrooms are outdated and definitely needs a good renovation. All the sheets and towels were smelling clean but looking ragged and many stains on. So we believe the hotel is not a good and comfortable place to stay any more.
Indberet denne anmeldelse
Marcus H. Par Sweden, 5. februar 2014
...

...
6,3
Indberet denne anmeldelse
Tomasz K. Par Poland, 25. januar 2014
very good resort

garden, pool, clean room
8,3
we stayed in a bungalow set in garden, 10 minutes walk from Kata Beach. The room was very clean and every day carefully cleaned. Tasty breakfast. The only downside was that the reception was closed from 10 pm
Indberet denne anmeldelse
Randal O. Rejsende alene United States of America, 6. januar 2014
Nice and simple bungalow

Relaxing atmosphere with good landscaping in a semi private layout
7,3
Generally a pleasant stay, the rooms have an older style which is comfortable depending on the expectations of the traveler. Definitely more of a bungalow than a hotel, the accommodations are simple but adequate. Its a good place to relax after a day at the beach but certainly a budget motel type setting. It was among the cheaper places available during the high season and was fine for a beach holiday.
Indberet denne anmeldelse
Ian M. Rejsende alene United Kingdom, 6. januar 2014
Short break to beach

Location for beach and nice small pool
5,7
The room was adjoining with a gap under the door so there was no privacy
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05