Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 3887 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (3887)
Sortér efter:
Henrik R. Par Denmark, 21. april 2012
Dejligt hotel midt i Mong Kok

Beliggenhed, renlighed, nyt
8,3
Dejlig beliggenhed, flot udsigt fra 26. etage over Mong Kok. Værelser lidt små og kompakte, men meget funktionelle og rene. Venligt og meget hjælpsomt personale. Morgenbuffet er ikke pengene værd.
Indberet denne anmeldelse
Loo K. Gruppe Malaysia, 28. maj 2016
Location so so.
4
Nothing much you can walk during the night. You might need to take mrt or hotel Shutter bus to any place to visit. Walking distance to mrt (10mins). Hotel Shutter bus 1 hour interval for each destination. 0800 to 2200 working hours. Hotel is clean and not so much comfortable as it is very very small space you will get. Eg the bath room is
Indberet denne anmeldelse
Chong W. Par Malaysia, 23. maj 2016
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Indberet denne anmeldelse
Dorcas C. Par Singapore, 22. maj 2016
2 night stay
5
Easily accessible. Reasonable price with free usage of 3G phone. 👍🏻
Indberet denne anmeldelse
Jane S. Familie med ældre børn Philippines, 22. maj 2016
Ok
4
Everything is fine nice hotel to stay but little far... Good thing there was a shuttle service provided.
Indberet denne anmeldelse
Mitzi A. Familie med ældre børn Philippines, 22. maj 2016
Great stay:
6,7
The staff are very helpful and accomodating. Rooms are small and compact in design. The beds are comfortable. Location very accessible to McDo, Western Union, 7 11 store, mall and MTR. We'll recommend this hotel to friends and will come back again to stay in this hotel.
Indberet denne anmeldelse
Li L. Par China, 21. maj 2016
Average
4,7
It is very convenient, but the toilet is very very small and the bed is not comfortable.
Indberet denne anmeldelse
Shu W. Par Hong Kong, 21. maj 2016
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Indberet denne anmeldelse
Kok W. Familie med ældre børn Singapore, 20. maj 2016
Nil.
5,7
Very good staff services.
Indberet denne anmeldelse
Mei Y. Familie med ældre børn Singapore, 18. maj 2016
nil
5,7
nil
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GolfbaneDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FaciliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadeværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FitnessrumDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FaciliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LuksusloungeDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LuksusloungeDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LuksusloungeDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadeværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GæsteværelseDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ReceptionDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04