Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoul, Sydkorea (Se kort)

Book nu!

Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Gæsteværelse Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Badeværelse Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Buffet Doulos Hotel Seoul - Buffet Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Faciliteter
Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Restaurant Doulos Hotel Seoul - Lobby Doulos Hotel Seoul - Lobby Doulos Hotel Seoul - Hotellet indefra Doulos Hotel Seoul - Hotellet udefra Doulos Hotel Seoul - Hotellet udefra Doulos Hotel Seoul - Hotellet udefra Doulos Hotel Seoul - Hotellet udefra
Område: Jongro / Insadong Antal værelser: 45
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 1982
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (1982)
Sorter efter:
Martin C. Par Denmark, 28. maj 2014
fantastik beliggenhed

beliggenhed
7,7
meget venlig og hjælpsom reception. dog er der meget varmt i de små værelser. aircondition er ikke centralt styret, men en flytbar "vifte"
Klaus G. Par Denmark, 9. september 2012
Dejligt hotel

Central beliggende hotel,
9,3
Hotellet ligger super centralt, i hyggelige omgivelser. 2 min fra metro og med et hav af butikker og restauranter lige i naerheden. Venligt personale. Beskedne vaerelser men i super stand.Vi kan varmt anbefale dette hotel til andre.
Lindsay B. Par United Kingdom, 28. maj 2015
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Kathy T. Familie med ældre børn Singapore, 19. maj 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Kathy T. Familie med ældre børn Singapore, 19. maj 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Lindsay B. Forretningsrejsende United Kingdom, 15. maj 2015
Great value in Jongno

Very helpfull staff, Nice breakfast and good location.
8,7
Dorothy L. Par United States of America, 8. maj 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Zalvika S. Par Indonesia, 6. maj 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Quin G. Forretningsrejsende United States of America, 28. april 2015
excellent value

price, service, location
9,3
Hyejin H. Par South Korea, 24. april 2015
Easy to go anywhere, good service !

Good location, good service, reasonable price
8,3
The room was really tiny and old but the service was great and location aswell! Good overall!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Doulos Hotel SeoulDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - GæsteværelseDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - BadeværelseDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - BuffetDoulos Hotel Seoul - BuffetDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - RestaurantDoulos Hotel Seoul - LobbyDoulos Hotel Seoul - LobbyDoulos Hotel Seoul - Hotellet indefraDoulos Hotel Seoul - Hotellet udefraDoulos Hotel Seoul - Hotellet udefraDoulos Hotel Seoul - Hotellet udefraDoulos Hotel Seoul - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01