eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinerne 1223 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Indgang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Indgang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteter
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Swimmingpool Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fitnessrum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Område: Makati Antal værelser: 538
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3873 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (3873)
Sorter efter:
Tommy P. Par Denmark, 28. februar 2014
Luksus

Rigtige gode spisesteder , Deres spa er verdensklasse, God service
9,3
Vi havde et rigtig godt ophold på duset, vi havde club adgang og det forstød vi ikke, alt er meget pænt og lækkert
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 8. maj 2013
God hotel

Nær til lufthavnen, god shoping område, mange restaurtion i området
6,3
Denne gang var med noget støj fra bygge pladsen på den anden side af vejen
Jesper L. Par Denmark, 20. oktober 2012
Dejlgt hotel, venligt personale

Beliggenhed
7,7
Godt hotel med god beliggenhed og meget venligt personale, morgenmaden var stor buffet, det var rigtig godt. Værelset var godt, men badeværelset var ikke godt, der var bruser i badekarret. Ligger tæt på greenbelt og shopping. Det ligger kun 20-30 min kørsel fra lufthavnen, det koster 330PHP i en taxa.
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. juni 2011
Dejligt hotel med høj sikkerhed

Ligger ikke langt fra lufthavnen
6,3
hotellet ligger ikke langt fra lufthavnen men det kan tage noget tid da trafikken er en stor problem i manila. det kan tage fra 20 minutter op til mere end en time.elles en dejlig hotel tæt på shopping og mange bar og spise steder i gå afstand fra hotellet.
Tip om Shopping: Shopping lige om hjørnet fra hotellet
Michael G. Par Denmark, 26. april 2011
Super lækkert hotel

Store rummelige værelser, dejlig bethening
10
Her mærker man helt klart hvorfor hotellet har 5 stjerner. Der mangler ikke noget som helst, og betjeningen er helt i top. Priserne er selvfølgelig også herefter. Vi fik en suite med en dejlig udsigt over byen. Hotellet er Thai inspireret, hvilket var en dejlig afveksling.
Tip om Hoteldetaljer: Ligger meget tæt på lufthavnen, og kan helt klart anbefales hvis man har et "stop-over".
Finn L. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2011
Bedste beliggenhed

Securitien er super god
5,3
Det var mit andet ophold inden for en måned, første ophold var super, andet ophold total fiasko: !. Værelset var ikke klar da jeg ankom kl 19:30 lokal tid, derefter brugte man tid på at leje mig en suite, den gik ikke, så endelig et værelse, lyset virkede ikke på badeværelset, en skuffe til tøj kunne ikke åbnes,bordet i badeværelset falder snart på gulvet,det var meget skuffende. Jeg skifter til Manila Peninsula.
Tip om Shopping: Hotellet er omgivet af de bedste shopping malls in Manila, samt virkelig gode restauranter af alle nationaliteter.
Alexander K. Forretningsrejsende Germany, 27. februar 2015
Good business hotel

Location, friendly staff
8,7
Decent business hotel with friendly staff in a good location in Makati
Gregorio A. Rejsende alene United States of America, 25. februar 2015
The best place to stay in Manila

First is the location...it is near the shopping centers...SM, Glorietta,Greenbelt,Landmark Second. It's a five star hotel third. Not far from the airport...and you feel at home there
9,7
It was a wonderful experience. I stayed there for 5 nights. The staff are all respectful, polite and very helpful. Sorry, I didn't use their restaurants because there are plenty of food vendors and restaurants near the hotel. I wanted to taste all the Filipino dishes....I liked the pinakbet, bagnet, local sausages,dry dinuguan..and the great halo-halo with ice cream my favorite...I would like to visit the Phil. again soon.
Leonardo L. Par United States of America, 24. februar 2015
Nice accommodation

Location, friendly staff and breakfast food!
9,3
Pleasant and friendly staff. Security is outstanding!
Bertrand D. Par France, 24. februar 2015
révision

room, bathroom,breakfast
9
very enjoyable.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - IndgangDusit Thani Manila Hotel Manila - IndgangDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - SwimmingpoolDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessrumDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant

Kundeanmeldelser - Dusit Thani Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3C04