Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinerne 1223 (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Dusit Hotel Nikko

Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet indefra Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Suite Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet indefra Dusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fitnessrum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge
Beliggenhed: Makati Antal værelser: 538
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 3453 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
9,0
Personale
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (3453)
Tommy P. Par Denmark, 28. februar 2014
Luksus

Rigtige gode spisesteder , Deres spa er verdensklasse, God service
9,3
Vi havde et rigtig godt ophold på duset, vi havde club adgang og det forstød vi ikke, alt er meget pænt og lækkert
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 8. maj 2013
God hotel

Nær til lufthavnen, god shoping område, mange restaurtion i området
6,3
Denne gang var med noget støj fra bygge pladsen på den anden side af vejen
Jesper L. Par Denmark, 20. oktober 2012
Dejlgt hotel, venligt personale

Beliggenhed
7,7
Godt hotel med god beliggenhed og meget venligt personale, morgenmaden var stor buffet, det var rigtig godt. Værelset var godt, men badeværelset var ikke godt, der var bruser i badekarret. Ligger tæt på greenbelt og shopping. Det ligger kun 20-30 min kørsel fra lufthavnen, det koster 330PHP i en taxa.
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. juni 2011
Dejligt hotel med høj sikkerhed

Ligger ikke langt fra lufthavnen
6,3
hotellet ligger ikke langt fra lufthavnen men det kan tage noget tid da trafikken er en stor problem i manila. det kan tage fra 20 minutter op til mere end en time.elles en dejlig hotel tæt på shopping og mange bar og spise steder i gå afstand fra hotellet.
Tip om Shopping: Shopping lige om hjørnet fra hotellet
Michael G. Par Denmark, 26. april 2011
Super lækkert hotel

Store rummelige værelser, dejlig bethening
10
Her mærker man helt klart hvorfor hotellet har 5 stjerner. Der mangler ikke noget som helst, og betjeningen er helt i top. Priserne er selvfølgelig også herefter. Vi fik en suite med en dejlig udsigt over byen. Hotellet er Thai inspireret, hvilket var en dejlig afveksling.
Tip om Hoteldetaljer: Ligger meget tæt på lufthavnen, og kan helt klart anbefales hvis man har et "stop-over".
Finn L. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2011
Bedste beliggenhed

Securitien er super god
5,3
Det var mit andet ophold inden for en måned, første ophold var super, andet ophold total fiasko: !. Værelset var ikke klar da jeg ankom kl 19:30 lokal tid, derefter brugte man tid på at leje mig en suite, den gik ikke, så endelig et værelse, lyset virkede ikke på badeværelset, en skuffe til tøj kunne ikke åbnes,bordet i badeværelset falder snart på gulvet,det var meget skuffende. Jeg skifter til Manila Peninsula.
Tip om Shopping: Hotellet er omgivet af de bedste shopping malls in Manila, samt virkelig gode restauranter af alle nationaliteter.
Choi F. Par Singapore, 6. april 2014
Very relaxing and convenient

Superb location, great hospitality and good security
10
Very relaxing and pampered. Staff at all levels are courteous and friendly. Security is good. Dining experience is excellent.
Yolanda R. Par Philippines, 29. marts 2014
Relaxing

Attentive and courteous staff, walking distance to shopping malls, aside from great food outlets inside the hotel - there are also a wide variety of restaurants outside
8
It was quite relaxing and we truly enjoyed the club lounge on the 17th floor!
Joerg A. Rejsende alene Germany, 23. marts 2014
very old hotel and far away from 5 Stars level.

location
4,7
the complete outside poolarea are close and no information about in advance booking
Estrella R. Par United Kingdom, 20. marts 2014
A quality hotel with superb staff

Superb staff... From front of house to housekeeping, all EXCEPTIONAL a special mention for Josephine from housekeeping for her diligence and utter professionalism just a great place to stay!
9,7
We couldn't ask for better!! We travel widely across Europe and spend many nights in a wide variety of hotels, this one is WAY out in front for staff quality and service. I shall be recommending this to my friends and family without hesitation. Thank you Duset!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefraDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet indefraDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - SuiteDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet indefraDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefraDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessrumDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - SwimmingpoolDusit Thani Manila Hotel Manila - SwimmingpoolDusit Thani Manila Hotel Manila - SwimmingpoolDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessrumDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessrumDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefraDusit Thani Manila Hotel Manila - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Dusit Thani Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3C07