eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinerne 1223 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Indgang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Indgang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Luksuslounge Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gæsteværelse
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Faciliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Swimmingpool Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fitnessrum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møderum Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Område: Makati Antal værelser: 538
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3631 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (3631)
Sorter efter:
Tommy P. Par Denmark, 28. februar 2014
Luksus

Rigtige gode spisesteder , Deres spa er verdensklasse, God service
9,3
Vi havde et rigtig godt ophold på duset, vi havde club adgang og det forstød vi ikke, alt er meget pænt og lækkert
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 8. maj 2013
God hotel

Nær til lufthavnen, god shoping område, mange restaurtion i området
6,3
Denne gang var med noget støj fra bygge pladsen på den anden side af vejen
Jesper L. Par Denmark, 20. oktober 2012
Dejlgt hotel, venligt personale

Beliggenhed
7,7
Godt hotel med god beliggenhed og meget venligt personale, morgenmaden var stor buffet, det var rigtig godt. Værelset var godt, men badeværelset var ikke godt, der var bruser i badekarret. Ligger tæt på greenbelt og shopping. Det ligger kun 20-30 min kørsel fra lufthavnen, det koster 330PHP i en taxa.
Joegen A. Forretningsrejsende Denmark, 18. juni 2011
Dejligt hotel med høj sikkerhed

Ligger ikke langt fra lufthavnen
6,3
hotellet ligger ikke langt fra lufthavnen men det kan tage noget tid da trafikken er en stor problem i manila. det kan tage fra 20 minutter op til mere end en time.elles en dejlig hotel tæt på shopping og mange bar og spise steder i gå afstand fra hotellet.
Tip om Shopping: Shopping lige om hjørnet fra hotellet
Michael G. Par Denmark, 26. april 2011
Super lækkert hotel

Store rummelige værelser, dejlig bethening
10
Her mærker man helt klart hvorfor hotellet har 5 stjerner. Der mangler ikke noget som helst, og betjeningen er helt i top. Priserne er selvfølgelig også herefter. Vi fik en suite med en dejlig udsigt over byen. Hotellet er Thai inspireret, hvilket var en dejlig afveksling.
Tip om Hoteldetaljer: Ligger meget tæt på lufthavnen, og kan helt klart anbefales hvis man har et "stop-over".
Finn L. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2011
Bedste beliggenhed

Securitien er super god
5,3
Det var mit andet ophold inden for en måned, første ophold var super, andet ophold total fiasko: !. Værelset var ikke klar da jeg ankom kl 19:30 lokal tid, derefter brugte man tid på at leje mig en suite, den gik ikke, så endelig et værelse, lyset virkede ikke på badeværelset, en skuffe til tøj kunne ikke åbnes,bordet i badeværelset falder snart på gulvet,det var meget skuffende. Jeg skifter til Manila Peninsula.
Tip om Shopping: Hotellet er omgivet af de bedste shopping malls in Manila, samt virkelig gode restauranter af alle nationaliteter.
Jan D. Familie med små børn Belgium, 17. august 2014
No complaints, had a nice stay

location, value, staff
8,7
The Dusit is a very good choice for a stay in Manila. A lot of the rooms feel a bit old but renovations are currently going on and the very good value and overall ambiance and staff makes up for this.
Karen S. Gruppe Philippines, 17. august 2014
Service is okay but hotel needs upgrade

The hotel's location is accessible from EDSA and from different parts of Makati/Manila. It was also good that there are malls around the area - good if you are planning for some mall hopping/shopping
4,7
The hotel staff are welcoming and this hotel is good is you are going around greenbelt/glorietta area for some shopping. It needs an upgrade, IDK if it's just the room we're staying at but it seriously needs new carpet, new towels, bathtub should also be changed, bathroom fixtures especially the bathtub faucet (brownish color water is coming out from the faucet - not good). Food - not so good as well, there are only a few choices. Rate is okay but the hotel should consider upgrading the amenities, food, room but still maintain a reasonable rate. Well, there are new hotels around the area that have the same rate but with better amenities, great food and rooms are upgraded or new. I'd like to check this hotel again in the future and hope to see the changes.
Martyn I. Forretningsrejsende Australia, 16. august 2014
Maintaining its high standards

Staff, location, spacious lobby
9
I am a frequent business visitor to the Dusit Thani in Makati and its standards are always predictably high and sustained. It has a nice lobby lounge and the staff are excellent. It is currently undergoing some renovation, which is needed as the guest rooms are a little tired, but when that is complete it should be even better.
Ian C. Forretningsrejsende Singapore, 13. august 2014
Rooms need refurbishing

Good restaurants, friendly staff, decent location
6
As with most 5 star rated hotels in Manila, the rooms need some serous refurbishing. Rooms aside, I was also dismayed that the bath towels were so old they looked more grey than white. Come on, how much can bath towels cost as the rooms did not exactly come cheap? The in-room wifi was aslo spotty and the LAN connection did not work. I am glad I stayed for one night only because spotty internet connections drive me nuts. Now for the good parts. The hotel staff are extremely nice and friendly and it was pleasant to deal with them. The food at the Thai restaurant and Italian restaurant was also excellent.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - IndgangDusit Thani Manila Hotel Manila - IndgangDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - LuksusloungeDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - GæsteværelseDusit Thani Manila Hotel Manila - FaciliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - SwimmingpoolDusit Thani Manila Hotel Manila - FitnessrumDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - MøderumDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant

Kundeanmeldelser - Dusit Thani Manila Hotel, Manila

AS-AGWEB-3B06