Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

East Side Hotel

Muehlenstreet 6., Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10243

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 56 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (56)
Sortér efter:
Henrik V. Gruppe Denmark, 9. august 2015
Varmt, men billigt og velplaceret

Placering, pris
7,7
Der er ingen aircon på værelserne, så om sommeren når solen brager, kan det være svært at holde værelserne behageligt nedkølede (kan forestille mig det er nemmere hvis værelset vender mod nord). Værelserne er gamle, men pæne (det er et ældre hotel, som ikke er blevet modaniseret i nyere tid). Der var et karbad, men savnede lidt muligheden for at brusebad til lige hurtigt at skylle sveden af. Morgenmaden er med i prisen. Det er på ingen vil en imponerende buffet, men man kan få lidt i hovedet når man vælter ud af senger, så den opfylder vel det basale ;) Vil bestemt, pga. pris og beliggenhed, genoverveje dette hotel til kortere ophold, men vil nok tjekke med vejrudsigten næste gang.
Indberet denne anmeldelse
Anne P. Gruppe Denmark, 20. juni 2014
Rart og hyggeligt

Venlig personale, fin morgenmad og fin afstand til U og S bahn
7
Vores ophold var rigtig rart og meget hyggeligt! Vi kommer gerne igen , også med børn !
Indberet denne anmeldelse
Inge-Merete E. Rejsende alene Denmark, 16. december 2011
Hyggeligt hotel med hjælpsom og smilende betjening

Tæt på O2World. Rent og pænt.
9
Virkeligt rart og hyggelig lille hotel med en meget hjælpsom betjening. Væretset var meget rent og pænt. God beliggenhed tæt på U-Bahn og O2World center.
Indberet denne anmeldelse
Wai Y. Rejsende alene United Kingdom, 25. december 2015
The view is great

1) the staffs are very nice. 2)The Berlin Wall is front of you.
9,7
Indberet denne anmeldelse
Jo A. Familie med ældre børn United Kingdom, 29. november 2015
Fabulous weekend

The welcome, the breakfast and the service.
8,7
It was perfectly situated for us, the room was basic but clean and comfortable.
Indberet denne anmeldelse
Christopher B. Rejsende alene United States of America, 13. oktober 2015
Eastside Hotel and Bar is Excellent

The staff, the location, the place is great period!
10
It's a very welcoming environment . It is not for fussy types. It's more of an old school hotel. Places like this are like a unicorn. Run don't walk!
Indberet denne anmeldelse
Devon S. Par United Kingdom, 2. januar 2015
London couple city break

Size of room. The bathroom and the beds.
5,3
initially, we turned up at 10 30 having requested an early check in we were down heartened to find we had to return at two to check in, not knowing the area as first time visitors. They did not seem overly interested in our custom and did not give us any direction of how to spend the next few hours so we were left wandering the streets of East berlin (trust me, rather daunting). Things improved when we arrived back at 2 pm and the receptionist had upgraded us to a street facing room. (Views at the back are industrial/dismal). The room was big clean and basic - (two twin beds rather than a double). The food wasn't great and overpriced. Also they lacked communication in when breakfast was available (no guides). Overall our experience felt basic (if we were backpacking it would've been slightly more luxurious than a hostel ((SLIGHTLY)) Was a shame as they were okay guys but couples looking for a nice stay avoid this area and travel just a little further central (maybe alexsander platz or freidrichshain) 2.25 out of 5
Indberet denne anmeldelse
Geoffrey M. Forretningsrejsende United Kingdom, 27. oktober 2014
Come to the Wall

Location, Food and Staff
10
Indberet denne anmeldelse
Tomi R. Par Finland, 20. april 2014
my homebase in Berlin for years.

location, location, location
8,7
good as allways
Indberet denne anmeldelse
Stephen J. Rejsende alene United Kingdom, 7. februar 2014
Comfortable

Breakfast, Location, Comfortable
7,3
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
East Side Hotel BerlinEast Side Hotel Berlin - GæsteværelseEast Side Hotel Berlin - Hotellet indefraEast Side Hotel Berlin - Hotellet indefraEast Side Hotel Berlin - BadeværelseEast Side Hotel Berlin - BuffetEast Side Hotel Berlin - BuffetEast Side Hotel Berlin - BuffetEast Side Hotel Berlin - BuffetEast Side Hotel Berlin - BuffetEast Side Hotel Berlin - GæsteværelseEast Side Hotel Berlin - GæsteværelseEast Side Hotel Berlin - Hotellet udefraEast Side Hotel Berlin - Hotellet udefraEast Side Hotel Berlin - GæsteværelseEast Side Hotel Berlin - GæsteværelseEast Side Hotel Berlin - Hotellet udefraEast Side Hotel Berlin - Hotellet indefraEast Side Hotel Berlin - Pub/LoungeEast Side Hotel Berlin - Pub/LoungeEast Side Hotel Berlin - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06