Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Omgivelser Eaton Hong Kong Hongkong - Lobby Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Buffet Eaton Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Eaton Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Område: Jordan Antal værelser: 465
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 4021
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (4021)
Sorter efter:
Mariann H. Familie med små børn Denmark, 10. februar 2015
Dårligt værelse

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
7,3
Fik rygerværelse, selv om jeg havde bestilt det modsatte. Herefter foregik der en underlig kommunikation, hvor personalet foreslog forskellige venteløsninger og det orker man ikke, når man ankommer træt og med barn.
Indberet denne anmeldelse
Kitti S. Familie med ældre børn Thailand, 1. august 2015
Location is everything

Location Shopping Restaurant
7,3
Location of hotel is very convenience. Anyway, floor and bed is not clean, a lot of dust!!! We check in about 4 PM but the room is not ready.
Indberet denne anmeldelse
James L. Rejsende alene Canada, 29. juli 2015
Central location

Cleanliness, easy access to underground transportation, amiable staff
9
Enjoyable!That is why I choose Eaton every time I visit Hong Kong (5 times).
Indberet denne anmeldelse
Ho F. Par Singapore, 28. juli 2015
bed & not very comfortable; bathtub not very clean

Location
7
Didn't have good sleep for the few nights there as bed and pillow not comfortable.
Indberet denne anmeldelse
Chris S. Par Singapore, 27. juli 2015
Nice and comfy

Very helpful staff, very clean room, very thoughtful to supply a mobile phone for local calls and surfing net.
9,7
Very nice stay. Hotel provide a mobile phone to guest for making local calls and surfing the net totally free. I'm blown away.
Indberet denne anmeldelse
Lee Y. Rejsende alene Singapore, 26. juli 2015
Can consider this hotel

Good location, easy to accesible and cleaniness
7,7
It is a pleasure one, do not mindgoing back again the next time
Indberet denne anmeldelse
Michael C. Par Australia, 24. juli 2015
my stay at the eaton hotel

the staff who were always very help especially those at the E club , the location and price
7,7
It was a pleasant stay generally although there were minor issues with rude shopkeepers and bus drivers.
Indberet denne anmeldelse
Gillian U. Par South Africa, 23. juli 2015
wonderful getaway for my 40th

e club lounge, swimming pool, location
10
i had a wonderful time at the eaton and would recommend it to everyone, its well located and everyone was so helpful and polite and i have wonderful memories
Indberet denne anmeldelse
Ameen A. Familie med ældre børn Saudi Arabia, 22. juli 2015
It is good but old

The club
8
It was nice but expansive
Indberet denne anmeldelse
Andjani A. Familie med små børn Indonesia, 22. juli 2015
Comfy stay at Eaton htl

Best family room, best location for every transport, best price
8
Our family room was spacious enough. We can have nice sleep after sight seeing and shopping whole day. Citybus to airport is just few minutes walk. Free shuttle bus to airport express is also just in front the htl . Temple street also near around. And also only 15 minutes walk to Tsim sha tsui. We enjoy our trip so much. Tks Eaton htl. Your staff also helpful and efficient
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - LobbyEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - BuffetEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - Kaffebar/CaféEaton Hong Kong Hongkong - ButikkerEaton Hong Kong Hongkong - FaciliteterEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02