Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Omgivelser Eaton Hong Kong Hongkong - Lobby Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Buffet Eaton Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Eaton Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Område: Jordan Antal værelser: 465
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 4081
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (4081)
Sorter efter:
Mariann H. Familie med små børn Denmark, 10. februar 2015
Dårligt værelse

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
7,3
Fik rygerværelse, selv om jeg havde bestilt det modsatte. Herefter foregik der en underlig kommunikation, hvor personalet foreslog forskellige venteløsninger og det orker man ikke, når man ankommer træt og med barn.
Indberet denne anmeldelse
Tadashi S. Forretningsrejsende Japan, 23. august 2015
Fully booked

Good location
7,7
Although it was fully booked with a lot of travelers from various countries, but still well managed and maintained quiet and clean.
Indberet denne anmeldelse
Greg Y. Forretningsrejsende Australia, 21. august 2015
Good hotel, small room bad food

Clean, location, price
7
Very disappointed with the quality of the breakfast the food was cold poorly done. very disappointed was not able to get dinner in the hotel they sent me to the bar menu was poor. No room service
Indberet denne anmeldelse
Pei J. Familie med ældre børn Malaysia, 19. august 2015
Improvement on staff public relations

location, value for money, average room size
5
I was a bit fustrated by one of the front desk executive's attitude, bad conversation skill and low manners in handling my reservation during my check-in at Eaton Hotel, i feel much embarrassment to recall my worst so called hospitality experience here but it's definately my last and only stay at Eaton Hotel. I do not wish to spoilt my holiday mood again and again by them. However, they do have a few that quite attentive and polite though. Depends on your luck...
Indberet denne anmeldelse
Ray H. Forretningsrejsende United States of America, 18. august 2015
BizTravRP

Location, staff, club lounge.
9
Great.
Indberet denne anmeldelse
Mohammed A. Familie med små børn Saudi Arabia, 16. august 2015
good for family vacation

location, comfortable, friendly
8,7
Indberet denne anmeldelse
Pak S. Par China, 15. august 2015
good location, nice staff

good location, nice staff, small room
7
good location, nice staff, small room
Indberet denne anmeldelse
Leslie S. Par Australia, 15. august 2015
overall very good

room,staff,location
8
Marylyn in the club lounge was so friendly and helpful
Indberet denne anmeldelse
Hoi S. Rejsende alene Hong Kong, 14. august 2015
Enjoyable stay

It's new, clean and everything is smooth.
10
Really relaxing experience
Indberet denne anmeldelse
Yee S. Par Singapore, 14. august 2015
Value for money plus easy access to other areas.

Location is good and the staff are helpful and courteous.
6,7
Pleasant, food and shopping centers are nearby. I would say it's great.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - LobbyEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - BuffetEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - Kaffebar/CaféEaton Hong Kong Hongkong - ButikkerEaton Hong Kong Hongkong - FaciliteterEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07