Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Omgivelser Eaton Hong Kong Hongkong - Lobby Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Buffet Eaton Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Eaton Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Eaton Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Område: Jordan Antal værelser: 465
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 3957
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (3957)
Sorter efter:
Mariann H. Familie med små børn Denmark, 10. februar 2015
Dårligt værelse

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
7,3
Fik rygerværelse, selv om jeg havde bestilt det modsatte. Herefter foregik der en underlig kommunikation, hvor personalet foreslog forskellige venteløsninger og det orker man ikke, når man ankommer træt og med barn.
Wan Q. Familie med ældre børn Singapore, 28. juni 2015
Pleasant stay

Clean and fuss-free.
8
Glad to be back at Eaton after my last visit almost 6 years ago. My stay was very pleasant and very pleased to find that the rooms are in very clean and relatively new conditions. Initially I was quite worried that the walls would be thin and since we're assigned the room by the lifts, it will be a very noisy stay. Happy to say my worries were unfounded. The room was slightly smaller than I expected but still comfortable. Would be glad to be a return customer in my next visit.
Teng M. Familie med ældre børn Singapore, 26. juni 2015
Good hotel

Very clean, space is just nice, courteous staff
9,3
Very good
Hui S. Familie med små børn Malaysia, 26. juni 2015
friendly staffs

we have our pleasant stay wz eaton,room clean,staffs friendly and helpful
9
We love the location,convenience and food are nice
Evina W. Rejsende alene Australia, 23. juni 2015
why give a title, , ask for too much

locations, pretty good service, convenience
8,3
Good but we prefer the bed sheets changing every second day.
Hong C. Par Taiwan, 22. juni 2015
5 day HK getaway

Location, amenities, prox to restaurants, temple market
8
Emily H. Familie med små børn Singapore, 21. juni 2015
Good location near Jordon MTR

Staff were friendly and hotel is clean! Location is fairly good and very near to Temple Street.
7
Good!
Ria P. Rejsende alene Indonesia, 21. juni 2015
good choice for 1st and solo traveler

access, room, food
8,7
access is easy and safe. the room is very clean and the front desk officer is friendly.
Sze H. Par Singapore, 20. juni 2015
Short stay

Location, service staff, upgraded room
8,7
Comfortable and convenient. Good staff response to request. Easy check-in.
Siddharthan S. Forretningsrejsende India, 20. juni 2015
Value for Money

Ergonomics of the room, location, the one touch phone with free local (+selective IDD) calls and citi wide 3G connection
9,3
Xcellent! Real value for money

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - LobbyEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - BuffetEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - Kaffebar/CaféEaton Hong Kong Hongkong - ButikkerEaton Hong Kong Hongkong - FaciliteterEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - FitnessrumEaton Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - GæsteværelseEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - ReceptionEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05