eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Empire Hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Suite Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet udefra Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fitnessrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet indefra Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge
Beliggenhed: Wanchai Antal værelser: 363
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2226 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,3
Personale
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2226)
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 22. oktober 2012
Tæt på messecenter

Ingen denne gang !
3,7
Ringe standard denne gang, var nød til at skifte værelse undervejs, fordi der kom lort ind i toilettet. Men det var åbenbart et generalt problem, for det skete også på det nye værelse, hvor room service iøvrigt glimrede ved ikke at have fyldt sæbe i nogen af de to dispensere.
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 23. april 2012
Godt hotel, med et god størrelse værelse

Central beliggenhed
8
Ligger helt perfekt i forhold til Convention Center,Star Ferry og MTR.
Per F. Par Denmark, 15. februar 2010
Ophold i Hong Kong

God morgenmad, pæne værelser
6
Vores indtryk var, at hotellet ligger i et lidt tvivlsomt kvarter. Der er ca. 20 min.'s gang til nærmeste undergrundsstation. Der er ingen shopping i nærheden. Selve hotellet er et standardhotel med standardværelser. Morgenmaden er fin og indtages i kælderen i et stort lokale.
Philip O. Rejsende alene Denmark, 6. september 2009
Topklasse

God pris -smukke værelser-god service
10
Jeg ankom til hotellet sent om aftenen, trods den sene ankomst var receptionen i fuld vigør. Alle smilede og var utrolig søde. Jeg fik opgraderet mit værelse selv om jeg aldrig bad om det, simpelthen bare god service over hele linien.Personalet topklasse.Da jeg skulle bruge læge under mit ophold blev der simpelthen brugt til på mig til at finde en klasse læge
Tip om Shopping: Spørg og du får topbetjening
Peter L. Par Switzerland, 6. april 2014
nice central located Hotel in Wanchai NIght life

great location nice for HK big rooms
8
pleasant relaxing stay
Jaw S. Par Hong Kong, 5. april 2014
comfortable

comfortable, accessible, clean
9,3
awesome
Bishnu B. Forretningsrejsende India, 4. april 2014
Excellent Stay Great Location

Location, Nightlifem Food
9
It was nice stay at Empire. I went to Hongkong for a conference. Very near to MTR, Market.
Kingman W. Forretningsrejsende United States of America, 4. april 2014
Bed may have bed bugs.

Reasonable price, centrally located.
6,7
I itched all night while sleeping on the bed and could not fall asleep. The bed was possibly infested with bedbugs.
Leanne K. Gruppe Australia, 4. april 2014
Nice room in area with lots of bars

Nice clean comfortable room, comfortable bed easy access to transport
8
The room was very nice and I enjoyed my stay at the Empire hotel. The bed was comfortable and the staff was very helpful. I didn't like the dining/breakfast room. The lobby was very nice with very comfortable armchairs but the aircon was freezing. The location was great with easy access to bars and to transport and the shuttle for the airport express picked up from the door.
Ian H. Rejsende alene Australia, 31. marts 2014
Comfotrable hotel but needing a face lift

Central location. Easy check in. Friendly staff
7,3
Comfortable enough hotel with attentive staff & a great location for Central/Wan Chai/Causeway Bay areas, but rooms looking very tired & bathrooms cramped. Still, cheap enough reflecting the current condition of facilities.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SuiteEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet udefraEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FitnessrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet indefraEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge

Kundeanmeldelser - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3A02