Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 3097 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (3097)
Sortér efter:
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 22. oktober 2012
Tæt på messecenter

Ingen denne gang !
3,7
Ringe standard denne gang, var nød til at skifte værelse undervejs, fordi der kom lort ind i toilettet. Men det var åbenbart et generalt problem, for det skete også på det nye værelse, hvor room service iøvrigt glimrede ved ikke at have fyldt sæbe i nogen af de to dispensere.
Indberet denne anmeldelse
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 23. april 2012
Godt hotel, med et god størrelse værelse

Central beliggenhed
8
Ligger helt perfekt i forhold til Convention Center,Star Ferry og MTR.
Indberet denne anmeldelse
Per F. Par Denmark, 15. februar 2010
Ophold i Hong Kong

God morgenmad, pæne værelser
6
Vores indtryk var, at hotellet ligger i et lidt tvivlsomt kvarter. Der er ca. 20 min.'s gang til nærmeste undergrundsstation. Der er ingen shopping i nærheden. Selve hotellet er et standardhotel med standardværelser. Morgenmaden er fin og indtages i kælderen i et stort lokale.
Indberet denne anmeldelse
Philip O. Rejsende alene Denmark, 6. september 2009
Topklasse

God pris -smukke værelser-god service
10
Jeg ankom til hotellet sent om aftenen, trods den sene ankomst var receptionen i fuld vigør. Alle smilede og var utrolig søde. Jeg fik opgraderet mit værelse selv om jeg aldrig bad om det, simpelthen bare god service over hele linien.Personalet topklasse.Da jeg skulle bruge læge under mit ophold blev der simpelthen brugt til på mig til at finde en klasse læge
Tip om Shopping: Spørg og du får topbetjening
Indberet denne anmeldelse
Thiam S. Forretningsrejsende Singapore, 5. februar 2016
A Good Value Hotel Stay for Business and Leisure

Efficient check in/out, Free Upgrade for 1st time stay, Handy Smartphone use
7,7
Everything is in order and efficient except that the handy smartphone is not charged (0% Battery life)
Indberet denne anmeldelse
Hsiting S. Par Taiwan, 1. februar 2016
nice place to stay

nice place to stay
8
Indberet denne anmeldelse
Feng L. Forretningsrejsende China, 28. januar 2016
feel good to stay here

location, location, nice food
8,7
stayed several times here, location, nice bar, great food around
Indberet denne anmeldelse
Willis T. Par Hong Kong, 23. januar 2016
Classy Economy for Wanchai

Value for money, Stylish Renovation, Good Rooms
8,7
We got an upgrade to a lovely room, clean, well designed. Impressive entrance, very simple but stylish design. Bathrooms are nice. There's even a pool in season. A simple spa would be a good addition for winter to keep that 4 star repl Location is excellent for all the bars & restaurants. We paid HK$800 inc. breakfast. For HK, this is excellent value. I would drop the breakfast next time My only criticism is the breakfast & the breakfast room. The cafe is in a windowless, low-ceilinged basement ( that needs better wall art & lighting). Standard of food could be improved, eggs were cold. Nicer pastries would help I'm always being asked ( as an HK resident) for good hotels & I would certainly recommend this to friends
Indberet denne anmeldelse
Lilac P. Forretningsrejsende Hong Kong, 16. januar 2016
NOT the four stars hotel

lobby, location
4,7
I sorted the hotel by "four stars or over", and I have checked the pictures and summary of the hotel, it mentioned it has remodeling since 2010, and the picture of the lobby seems nice and "four stars". Therefore I have booked the hotel, when I check-in everything seems okay except the front desk are very slow and not able to handle the customer flow. I have requested a big bed and non-smoking room, because I have asthma; unfortunately they dont have available (I can accept and understand that it's not guaranteed). When I went into the room, I was so surprised, the room is small (expected in HK city area), smelly, old and dirty. It looks like 20 years ago hotel without re-modeling, I called the front desk and ask, they answer, the remodeling of hotel is only the lobby part, all the room is remind the same. Small room: I am 160cm height, and I can touch the ceiling by my hand without stepping on everything in the room. Dirty room: There is hair and dust everywhere, especially the toilet. The towels was so old (yellow color), the bath and sink are broken and leaking water. Smelly: they gave me the non-smoking floor, but the room is smelly (cigarette & humid smell from carpet) Slow service: I called to Front desk request changing room because of the condition, they dont have available, then I requested to clean the bathroom again (because it leaking water & human hair on the floor and towel), it took four hours to arrival the room cleaning, and he is just a young boy (not wearing hotel uniform), coming in with a bathroom towel and he just used the towel dried the leaking water part and said: that's what he can do... Frankly, I can accept if you told me in advice this is a 2-3 stars old hotel, then I will think about the money I pay and judge. But it mentioned it's "four stars" hotel, in fact, it really not.
Indberet denne anmeldelse
Ting F. Rejsende alene United Kingdom, 16. januar 2016
Worth to Stay

Good Location, Nice Room, Good price
8
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FitnessrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BadeværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02