eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fitnessrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse
Område: Wanchai Antal værelser: 363
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2749 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2749)
Sorter efter:
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 22. oktober 2012
Tæt på messecenter

Ingen denne gang !
3,7
Ringe standard denne gang, var nød til at skifte værelse undervejs, fordi der kom lort ind i toilettet. Men det var åbenbart et generalt problem, for det skete også på det nye værelse, hvor room service iøvrigt glimrede ved ikke at have fyldt sæbe i nogen af de to dispensere.
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 23. april 2012
Godt hotel, med et god størrelse værelse

Central beliggenhed
8
Ligger helt perfekt i forhold til Convention Center,Star Ferry og MTR.
Per F. Par Denmark, 15. februar 2010
Ophold i Hong Kong

God morgenmad, pæne værelser
6
Vores indtryk var, at hotellet ligger i et lidt tvivlsomt kvarter. Der er ca. 20 min.'s gang til nærmeste undergrundsstation. Der er ingen shopping i nærheden. Selve hotellet er et standardhotel med standardværelser. Morgenmaden er fin og indtages i kælderen i et stort lokale.
Philip O. Rejsende alene Denmark, 6. september 2009
Topklasse

God pris -smukke værelser-god service
10
Jeg ankom til hotellet sent om aftenen, trods den sene ankomst var receptionen i fuld vigør. Alle smilede og var utrolig søde. Jeg fik opgraderet mit værelse selv om jeg aldrig bad om det, simpelthen bare god service over hele linien.Personalet topklasse.Da jeg skulle bruge læge under mit ophold blev der simpelthen brugt til på mig til at finde en klasse læge
Tip om Shopping: Spørg og du får topbetjening
Robert S. Forretningsrejsende United States of America, 27. marts 2015
disappointed

location, staff..
6,3
The room was very small, although advertised at 20 Sq meters, I doubt it. The king size bed was twin beds put together with I deviate ridge in the middle. The room windows had no sound proofing and the nose at night was very bad. It was Like Windows were open. Anyway I would not recommend this hotel.
Steven P. Forretningsrejsende United States of America, 24. marts 2015
Great comfortable bed in a nice size room

upgrade, bed, room size.
8,3
The room was upgraded and was very nice. The bed was excellent and the pillows were plenty. The TV was nice and big and overall I had a good stay.
Chiong Y. Familie med små børn Malaysia, 22. marts 2015
Staff service not so friendly

The location is very good
6,7
Is very convenient
Richard C. Par United Kingdom, 21. marts 2015
Dated decor but great location and friendly staff

Location, staff, price
7,7
The hotel in is a bit old (1990s) and it shows in places with slightly broken or tatty bits but if you can get past that then the hotel is actually pretty decent for a short stay. We stayed 2 nights and had breakfast included. The breakfast varied, first morning seemed to have a lot more choice but second morning less so. However it was more than adequate for our needs. Location is excellent in the heart of wan chai and walking distance to Central piers. Staff were friendly and helpful. Our room was quite big and the TV and safe worked well. Bathroom and shower was nice and bed was comfortable-ish. Air con worked but it might be too cold for some even on low. er didn't see or use the pool or gym. But if recommend for price and convenience.
Vincent C. Forretningsrejsende Singapore, 21. marts 2015
Fantastic stay

Food delicious and location is very convenient
8
Prefect
John W. Par Canada, 19. marts 2015
The staffs are friendly and helpful.

Location, rate, comfort
7,3
Overall we were satisfied with our stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FitnessrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BadeværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum

Kundeanmeldelser - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3C08