eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Empire Hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Suite Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet udefra Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fitnessrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet indefra Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge
Område: Wanchai Antal værelser: 363
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2423 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2423)
Sorter efter:
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 22. oktober 2012
Tæt på messecenter

Ingen denne gang !
3,7
Ringe standard denne gang, var nød til at skifte værelse undervejs, fordi der kom lort ind i toilettet. Men det var åbenbart et generalt problem, for det skete også på det nye værelse, hvor room service iøvrigt glimrede ved ikke at have fyldt sæbe i nogen af de to dispensere.
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 23. april 2012
Godt hotel, med et god størrelse værelse

Central beliggenhed
8
Ligger helt perfekt i forhold til Convention Center,Star Ferry og MTR.
Per F. Par Denmark, 15. februar 2010
Ophold i Hong Kong

God morgenmad, pæne værelser
6
Vores indtryk var, at hotellet ligger i et lidt tvivlsomt kvarter. Der er ca. 20 min.'s gang til nærmeste undergrundsstation. Der er ingen shopping i nærheden. Selve hotellet er et standardhotel med standardværelser. Morgenmaden er fin og indtages i kælderen i et stort lokale.
Philip O. Rejsende alene Denmark, 6. september 2009
Topklasse

God pris -smukke værelser-god service
10
Jeg ankom til hotellet sent om aftenen, trods den sene ankomst var receptionen i fuld vigør. Alle smilede og var utrolig søde. Jeg fik opgraderet mit værelse selv om jeg aldrig bad om det, simpelthen bare god service over hele linien.Personalet topklasse.Da jeg skulle bruge læge under mit ophold blev der simpelthen brugt til på mig til at finde en klasse læge
Tip om Shopping: Spørg og du får topbetjening
Lennice O. Rejsende alene Philippines, 13. juli 2014
....you get what you paid for....

...the room was bigger than expected...the bathroom was a little small...breakfast was good...
7,7
our stay was ok...the hotel looked a little gloomy on the inside...we stayed in the 10F and didn't notice the noise coming from the street...the hotel is near the MTR Wan Chai Station...and it was close to 711...
Ying F. Forretningsrejsende Hong Kong, 12. juli 2014
Excellent stay in HK

Great Location, shops and restaurants near by, Friendly staff
8
Great Location! Shops and restaurants near by, Friendly staff and will stay again next time!
Soren H. Par Denmark, 8. juli 2014
Comfy 2-3 star hotel

Central location, nice breakfast, pleasant staff
7
Small room, small and smelly bathroom, good breakfast. Subway station and busstops nearby. Free shuttle to Hong Kong Station where one can check in on mosts flights. Easy transport from there to Hong Kong Airport by means of Airport Express.
Bernard W. Par Malaysia, 8. juli 2014
Reasonably nice hotel

Clean, convenient, centrally located
7,7
It was good. Not much to complain. Toilet was small. Bed a bit high and soft. Did not fill up as often as it should.
Lian L. Gruppe Singapore, 6. juli 2014
I love my stay in this hotel.

Free shuttle to Central Clean room Prompt n attentive staff in the reception
9,3
Good n enjoyed t hotel convenient.Looking forward to next holidays in HKG.Wl definitely stay in Empire.👍
Ching N. Rejsende alene Hong Kong, 5. juli 2014
Very elegant hotel

close to bar and pubs, very convenient to exhibition centre, easy to access
6
The credit card from my company was not accepted by the front desk staff, they request to use the personal one instead. I dont see the point but overall the hotel was nice.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SuiteEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet udefraEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FitnessrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Hotellet indefraEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge

Kundeanmeldelser - Empire Hotel Hong Kong Wan Chai, Hongkong

AS-AGWEB-3C01