Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Indgang Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Lobby Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Swimmingpool Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fitnessrum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Luksuslounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Dansesal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restaurant Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Gæsteværelse
Område: Wanchai Antal værelser: 363
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2782 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2782)
Sorter efter:
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 22. oktober 2012
Tæt på messecenter

Ingen denne gang !
3,7
Ringe standard denne gang, var nød til at skifte værelse undervejs, fordi der kom lort ind i toilettet. Men det var åbenbart et generalt problem, for det skete også på det nye værelse, hvor room service iøvrigt glimrede ved ikke at have fyldt sæbe i nogen af de to dispensere.
Allan A. Forretningsrejsende Denmark, 23. april 2012
Godt hotel, med et god størrelse værelse

Central beliggenhed
8
Ligger helt perfekt i forhold til Convention Center,Star Ferry og MTR.
Per F. Par Denmark, 15. februar 2010
Ophold i Hong Kong

God morgenmad, pæne værelser
6
Vores indtryk var, at hotellet ligger i et lidt tvivlsomt kvarter. Der er ca. 20 min.'s gang til nærmeste undergrundsstation. Der er ingen shopping i nærheden. Selve hotellet er et standardhotel med standardværelser. Morgenmaden er fin og indtages i kælderen i et stort lokale.
Philip O. Rejsende alene Denmark, 6. september 2009
Topklasse

God pris -smukke værelser-god service
10
Jeg ankom til hotellet sent om aftenen, trods den sene ankomst var receptionen i fuld vigør. Alle smilede og var utrolig søde. Jeg fik opgraderet mit værelse selv om jeg aldrig bad om det, simpelthen bare god service over hele linien.Personalet topklasse.Da jeg skulle bruge læge under mit ophold blev der simpelthen brugt til på mig til at finde en klasse læge
Tip om Shopping: Spørg og du får topbetjening
Jassen T. Par Germany, 20. april 2015
Great location and value

Location, ease of transportation, friendly staff
8,3
Excellent choice, hotel is booked up frequently so if you get a deal, grab it
Deepinder S. Par India, 19. april 2015
Very average room

location, breakfast, mobile device
5,3
Very dated and average rooms. Bathrooms looked old. Definitely not a 4 star hotel. Good location and breakfast though.
Nicha S. Par Thailand, 19. april 2015
great hardware, poor software

location, room size
8
The room and location was great, especially considering the size of hotel room in Hong Kong. The service had been horrendous, from check in to breakfast to getting transportation out from the hotel. The check in agent denied us check in twice because she thought we cut the line, when we clearly didn't. Only when other customers back us up would the agent allow us to check in. The manner in which she talked to us was extremely rude. While the food during breakfast was acceptable, it was not acceptable for the staff to be cleaning up during the last round of getting food. Despite clearly seeing us and other people getting food, they took away the utensils to stop us from getting more food almost as if they're trying to stop us from eating. Lastly, after checking out from the hotel, we have received no help in finding us a taxi despite our request. We ended up having to walk with the luggage for over 20 minutes to find a taxi to take us to the train station to China. All in all, a very bad experience with the customer services.
Tina T. Rejsende alene Taiwan, 18. april 2015
Good location

Good Location, room is big and good service
7,7
The room is big only is a bit old hotel
Luis G. Forretningsrejsende Peru, 16. april 2015
clean and nice hotel, poor service

location, cleaness, value for money
8
Maybe i had a bad luck with the service, but i got too many service people calling my door, even when i put the NO DISTURB advice on my door, they were still calling up to four Times in the morning to clean my room. That was very annoying, because i was very tired.. that added to one mistake of one guy that came around midnight with a mistake of room service from their restaurant. Besides that, i think the hotel is ok... But not many amenities in the room, i think its just aplace to rest and work.
Jessica O. Rejsende alene Malaysia, 12. april 2015
Pleasant and nice

Hotel staffs are helpful and friendly , Clean and comfortable room, Good location (convenient to get transportation)
9

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - IndgangEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LobbyEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SwimmingpoolEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FitnessrumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - LuksusloungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - DansesalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestaurantEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - GæsteværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BadeværelseEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - MøderumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Møderum


AS-AGWEB-3A04