eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Butikker Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,2

baseret på 449 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,4
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (449)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Paul D. Par Australia, 17. marts 2015
Hanoi essence and spa

Location,staff,cleanlyness
10
We stayed a total of three nights and cannot speak highly enough of our time here.Would recommend it .
Katie B. Rejsende alene United Kingdom, 13. marts 2015
Brilliant hotel, very accommodating staff!

the location was perfect for us, a good base for us, not too far to where we wanted to visit. The staff are really friendly and helped us in everyway. The price is reasonable.
9,7
Great stay, great staff, clean rooms, perfect!
Pavlos T. Forretningsrejsende Greece, 6. marts 2015
Great value and location

Service was excellent throughout, breakfast very good and nice selction, location brilliant and good for local restaurants and cafes, shopping.
9,3
Stay was very good, but can only vouch for the new wing as i stayed there. Staff were excellent from top to bottom. Rooms a little small but still very cosy and comfortable. Double glazed windows so noise form outside down to minimum. Would stay again for sure
Ba P. Rejsende alene Vietnam, 2. marts 2015
Good location, very lovely friendly staff

staff, location, clean
8,7
Good stay, the staff is nice and helpful, good location
Cu N. Forretningsrejsende United States of America, 2. marts 2015
Great services

Staff is very attentive, responsive and pleasant.
9
Great experience and will go back next time for sure
Raewyn G. Rejsende alene New Zealand, 22. februar 2015
Unbelievable customer service

Customer service, food, room
10
I have stayed in many hotels around the world and have to say this really was the best hotel for customer service I have ever been in. Their attention to detail is not like anything I have seen before. They also love to chat with you (if anything a little too long, but still I'm not complaining) and really know how to talk to a western tourist. Whoever trained these staff really know what they are doing, and clearly the staff enjoy their job too! That is the greatest part of it. As another reviewer stated "I want to move in here and stay forever!"

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse


AS-AGWEB-3A05