eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Butikker Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse
Område: Old Quarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 458 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,4
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (458)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Hj M. Rejsende alene Brunei Darussalam, 28. april 2015
awesome

location location location
9,7
Awesome
Joo M. Forretningsrejsende Singapore, 17. april 2015
Good Service Staffs Hotel - Hanoi

Staffs, Location and Room
10
Very good. Staff has been best in services. There is a bit of delayed on my check in to my junior suites. But the staff have been helpful and offer me alternative option. Due to the delay, the hotel staff even offer me free mini bar and airport transfer to the airport FOC. I am very happy staying in this hotel and will recommend to anyone.
Samarth S. Forretningsrejsende Thailand, 17. april 2015
Worth for the money

Location is great. Staff are professional, can help us many things.
9,7
Definitely recommend for whom looking for the nice hotel and want to walking around the city, drink and see what's going on.
Sarah H. Par United Kingdom, 9. april 2015
Superb hotel in the very centre of Hanoi

location, standard of the room, costumer service
10
We only stayed here for one night. We thought the room was of a very high standard for the price and the food in the restaurant was amazing! The staff were very kind and helpful when we arrived and throughout our stay. I would highly recommend this hotel. The only small thing was that there was a lot of noise from the street - we knew that there would be some due to the location but it was quite loud - I would recommend ear plugs!
Paul T. Par United Kingdom, 7. april 2015
Nice stay, very accommodating

Early check well managed; they have us a half day rate for a nice room
9,3
All good, enjoyed it
Janet M. Par Australia, 31. marts 2015
Excellent Hotel

Location, staff and comfort
9,3
We were extremely pleased with the hotel, the staff great, the buffet breakfast was good and the location is excellent for walking around Hanoi. Recommended highly, and will definitely stay again when next in Hanoi.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse


AS-AGWEB-3B06