eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Indgang Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Lobby
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 405 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (405)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Christine M. Rejsende alene Australia, 16. oktober 2014
Happy to be in Hanoi, sad to leave!

Quiet room/aircon, clean, helpful and very personable staff.
10
Great stay, fantastic location,and staff. Would highly recommend for anyone! Reception staff, especially Jack and Stephen are an absolute asset to this hotel! They were never too busy to ask after our day out and suggest things for us to see, but without any pressure.
Christine M. Rejsende alene Australia, 13. oktober 2014
Happy to return to the Essence Hanoi....

Quiet room/aircon, clean, helpful and very personable staff.
10
After spending 4 nights here on arrival in Vietnam, we took a cruise to Halong Bay for 2 nights/3 das and then had to return to Hanoi for overnight before flying out to our next destination. The staff at reception clearly remembered who we were and greeted us warmly, asking how our cruise had been.....as per my previous review on this hotel, everything was again exceptional!
Steven W. Forretningsrejsende United States of America, 12. oktober 2014
Business Trip In Hanoi

Location to where we needed to be, helpful staff and good breakfast buffet.
8,3
My stay was memorable in a good way. The hotel room had the essentials, the hotel staff went over-the-top to try and reach out and converse with guests. Great job arranging for taxi service to and from the hotel to the airport, very punctual! Smooth check-in and check-out.
Anna D. Par Ireland, 3. oktober 2014
Fantastic Location and Value for Money

Great location - right beside 'beer quarter' perfect for a mid 20 couple! Very clean and modern with fruit in the room. Great Bali
10
Nice fruit basket and great value for money however we got u
Mark D. Rejsende alene Australia, 1. oktober 2014
A Fantastic place

Exceptional staff , Location and the rooms
10
One of the most exceptional places i have ever stayed ,nothing was any trouble for the fantastic staff , the rooms above a what I expected . The big name brand could learn from the staff . Highly recommended
Charmian O. Par New Zealand, 30. september 2014
Great hotel

Location, service, cleanliness
9,3
A great little hotel in a vet handy location. Room was of a good standard. But the gem of the hotel is it's amazing staff who went out of their way to deliver top service. Welcoming, proactive, helpful. We were so grateful for the help with storing our bags and allowing us to use shower facilities before and after our Sapa trip. Only had a quick breakfast which was good, with a tasty creme caramel! Great value for money. Highly recommend this hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - IndgangEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Pub/LoungeEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa


AS-AGWEB-3A06