Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 524 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,5
Personalet
9,4
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,8
Alle anmeldelser (524)
Sortér efter:
Pernille N. Par Denmark, 4. maj 2015
Smuk oplevelse, fantastisk service & sød personale

Beliggenhed, service og værelset
9
Personalet var meget hjælpsom og gjorde deres ypperste for at vi fik en god oplevelse, hvilket vi gjorde. Der var intet at sætte en finger på og vi er ovenud tilfredse også set i lyset af hvor meget vi fik for pengene 😃
Indberet denne anmeldelse
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Indberet denne anmeldelse
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Indberet denne anmeldelse
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Indberet denne anmeldelse
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Indberet denne anmeldelse
Huong N. Rejsende alene Sweden, 21. maj 2016
Topped all my expectations!
6,7
Staying at this hotel was a Little treat from myself to myself since I had been travelling and and slept on floors basically for two weeks before. The staff were Amazing and so helpful and nice. The rooms were great. Even though it is located on a really noicy street you couldn't really hear the noice in the room. I also went for a foot treatment in the Spa which also was Amazing. So happy for my two nights stay there!
Indberet denne anmeldelse
Michelle S. Par Australia, 17. april 2016
Quan the manager was so energetic and helpful . He
6,7
The rooms were gorgeous and clean . We had complimentary wine and treats and even a computer to use . Beds comfy . Air con great . Right in the middle of the old quarter . Such a great location
Indberet denne anmeldelse
Julia P. Par United States of America, 16. april 2016
Wonderful stay
6,7
The best hotel of our visit! Extremely clean and comfortable rooms and staff were fabulous - even surprised me with a cake on my birthday! So special.
Indberet denne anmeldelse
Yan Y. Familie med ældre børn Hong Kong, 6. april 2016
Quite good
5,7
Perfect location. But then when it is rainy, the floor in Hanoi so as the entrance of the hotel is terrible. Service is nice. Breakfast is wonderful
Indberet denne anmeldelse
Aurelie R. Par France, 27. marts 2016
Perfect convenience and great value for money
6,7
We wanted a boutique hotel with limited numbers of rooms in the city center. We were definitely not disappointed! Essence Hotel & Spa is in the best location of the old quarter, close to the lake and allowing walking distance to most of the places (museums, historical sites, etc...). Our room on 7th floor was very quiet, with a small balcony giving a view over the rooftops around, while the main street is super busy and crowded, especially on week-end nights. Jack welcomed us like VIP guests and was always available to help and give advices. We received a complimentary bottle of wine and could enjoy fresh fruits as well as Vietnamese sweets every day. Overall a perfect stay. We are just disappointed that we didn't had enough time to go to the spa. Next time!
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - FaciliteterEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03