eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Reception Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Butikker
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gæsteværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefra
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 20
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

baseret på 438 anmeldelser

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
9,4
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (438)
Sorter efter:
Soeren B. Familie med små børn Denmark, 8. februar 2013
Perfekt start i Hanoi

Sød og hjælpsom personale, god morgenmad, god beliggenhed, gode værelser
9,7
Vi bookede dette hotel som vores første destination da vi kom fra dk til Vietnam. Det er virkelig en perfekt start. Godt hotel, god morgenmad og sød og meget hjælpsom personale.
Camilla S. Par Denmark, 31. januar 2013
Skønt hotel

Deres morgenbuffet
7,7
Deres morgenbuffet foregår i røgfrie omgivelser. Betjeningen er høflig og korrekt. De forstår at sætte gæsten i centrum.
Camilla S. Par Denmark, 27. januar 2013
Serviceminded personel

Beliggenhed - Personalet
8,3
Hotellet er et dejligt hotel. Med pragtfulde værelser. Eneste minus er dog, at når man via hotellet bestiller en privat bil til f.eks. Ha Long Bay, leverer hotellet en rygerbil - Altså en bil hvor der tidligere er blevet røget i. Det er kikset.
Anne-Marie N. Par Denmark, 25. juni 2012
Fremragende hotel med central placering

Centralt, super service, rent og pænt, flot morgenmadsbuffet
10
Vi boede på et deluxe værelse, men så også et standard værelse. Begge typer havde en meget høj standard.
Warren K. Forretningsrejsende Singapore, 20. januar 2015
Superb Stay!

Attentiveness, accessibility, great service!
9,7
Pleasant stay, impeccable service (from top-up SIM card, to arrangement for taxis)
Teng E. Par Malaysia, 19. januar 2015
Very good hotel

Very helpful staff, nice location & value for money
8,3
Was charged by hotel for not booking correctly 1 room 1 adult, but this was solved by Agoda, great jobs done by Agoda. Cheers
Emily S. Rejsende alene Australia, 18. januar 2015
Fantastic hotel

Very central location, excellent customer service and comfortable rooms
10
My friend and I travelled around Vietnam for 12 days and this was easily the best hotel we stayed at during our entire trip. The staff were extremely friendly and welcoming and more than happy to answer any questions we had. They also upgraded our airport transfer vehicle to a bigger car for no extra charge just so that we felt more comfortable on the journey home. The rooms themselves were very clean, nicely decorated and comfortable. The hotel is also very centrally located, being within walking distance or just a short taxi trip to all the major attractions in Hanoi and is surrounded by restaurants and bars. The breakfast was also delicious and excellent value for money. Overall I highly recommend staying at this hotel during your time in Hanoi!!
Aditya L. Par India, 12. januar 2015
5 STra service for a 3 Star Price

Service, Staff and Location
9
We did not quite believe the many positive reviews the hotel had but the service blew us away. Very happy with the staff and the care they take of the guests. The Breakfast is good and the location smack in the middle of old quarters
Marshall J. Par United States of America, 11. januar 2015
Great Stay

Service, Attitude, Location
10
The staff was incredibly friendly and helpful. They upgraded us when we checked in and were unbelievably attentive. If I called downstairs for anything it was at my room in a matter of minutes. The location was right in the center of a fun, vibrant little street and in a great location. Great stay!
Anna L. Rejsende alene Philippines, 10. januar 2015
Excellent service

Staffs are very accommodating, courteous and friendly.
8
My stay was excellent! Room is clean.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ReceptionEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet udefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GæsteværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Hotellet indefraEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadeværelseEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Badeværelse


AS-AGWEB-3C07